Paskov – Kopřivnice 3:8 (kon.) | FBC Start98 – Litvínov 4:5 (kon.) | Svitavy – Pelhřimov 4:5 (1:2 po s.n.)
Znojmo – Královské Vinohrady 10:6 (kon.)
konec
FBC Start98
4:5 (2:0, 2:3, 0:2)
SK Bivoj Litvínov
Sobota 01.02.2014, 16:00 • SH ZŠ Kunratice • 1. liga mužů
     
    52:24
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Obrat Litvínova je dokonán! Dnes poprvé se mezi střelce zapsal nejproduktivnější hráč soutěže DANIEL HULIČ! Asistence: Jaroslav Kropáček.
     
    46:41
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Chyba se teď domácímu celku hodně vymstila! JAROSLAV KROPÁČEK se řítil po přihrávce Huliče sám na branku, efektivně si položil brankáře a zasunul míček tam, kam z jeho pohledu v danou chvíli patřil.
     
    37:34
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A znovu je tu ale rychlé snížení v podání hostujícího celku! Po přihrávce Huliče našel LUKÁŠ ČERNÝ prostor mezi tyčkou a brankářem!
     
    35:55
    Start98 právě vstřelil branku!
    A PETR STEJSKAL tuto ohromnou možnost využívá a před koncem druhé periody zase dává svému týmu o trochu více klidu! Bez asistence.
     
    25:02
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Druhá třetina je daleko divácky zajímavější, než ta první! Litvínov se díky vlastní brance TOMÁŠE BOUBELÍKA dostává znovu na dostřel.
     
    24:04
    Start98 právě vstřelil branku!
    Domácí si berou zpět své dvoubrankové vedení! Bekhendová střela MARTINA ZEIDLERA překvapila hostujícího brankáře! Bez asistence.
     
    21:40
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A jejich aktivita jim také nese své ovoce! Na 2:1 snižuje MAREK MANDELBAUM! Asistence: Michal Plomer. Ještě nás čeká velké drama.
     
    15:30
    Start98 právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového vedení! JIŘÍ VAŠÍČEK dokázal využít zmatek před brankou Litvínova. Takový začátek asi jen málokdo čekal! Bez asistence.
     
    7:39
    Start98 právě vstřelil branku!
    Tak to je hodně překvapivé! Domácí celek jde do vedení! Autorem první branky Startu je FILIP ALTMAN po pěkné kombinaci se Zeidlerem. Asistence: Martin Zeidler.

    Jiří Zabilanský


    Hledáme zpravodaje pro tým FBC Start98. Více informací zde.


    Hledáme zpravodaje pro tým SK Bivoj Litvínov. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 8. Altman (Zeidler), 16. Vašíček, 25. Ziedler, 36. Stejskal (TS) – 22. Mandelbaum (Plomer), 26. Boubelík (vla.), 38. Černý (Hulič), 47. Kropáček (Hulič), 53. Hulič (Kropáček)


    FBC Start98: Cmíral (Hudec) – Pražák, Volf, Vašíček, Horálek, Trčálek, Štyler, Altman, Zapadlo, Zeidler, Boubelík, Mareš, Piňos, Hynek, Stejskal, Procházka
    SK Bivoj Litvínov: Kohout (Hruška) – Werner, Kropáček, Řeháček, Chládek, Hocelík, Hulič, Hertl, Plomer, Černý, Krejčí, Skořepa, Mandelbaum, Vebr, Skalitz, Pecháček, Skuhrovec K., Skuhrovec M.

    Rozhodčí: Valenta, Žďárský

    Diváci: 28