NY Rangers – NY Islanders 4:1 (kon.) | Carolina – St. Louis 3:1 (kon.) | Detroit – Washington 4:3 (1:0 po s.n.)
Nashville – New Jersey 3:2 (po pr.) | Winnipeg – Vancouver 4:3 (kon.) | Boston – Edmonton 4:0 (kon.)
Montreal – Tampa 1:2 (po pr.) | Colorado – Buffalo 7:1 (kon.) | Los Angeles – Philadelphia 0:2 (kon.)
konec
Boston Bruins
4:0 (0:0, 1:0, 3:0)
Edmonton Oilers
Sobota 01.02.2014, 19:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:42
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston přidává čtvrtou branku, Iginla předal puk za brankou stojícímu Chárovi, obrovitý obránce z pozice pro největší tvůrce hry parádně přihrál před branku na TOREYHO KRUGA, který prostřelil Scrivense počtvrté! Asistence: Zdeno Chára a Jarome Iginla.
     
    53:05
    Bruins právě vstřelili branku!
    Scrivens se nezdá být zcela v pořádku, pojďme ale postupně. Kelly nahodil puk do útočné třetiny, od Petryho bruslí se pak kus černé pryže dostal ke CARLU SODERBERGOVI, který se prosazuje střelou pod břevno, Scrivens pouze máchl lapačkou! Asistence: Chris Kelly a Matt Bartkowski.
     
    46:43
    Bruins právě vstřelili branku!
    Nenápadná akce domácích končí druhou brankou! DOUGIE HAMILTON zavezl puk do útočné třetiny, na pravé straně dostal hodně prostoru, kterého využil, dostal se až před Scrivense, kterému nejdříve vyprášil betony, potom se ale rychlým obkroužením branky dostal až ke gólu! Asistence: Zdeno Chára a Carl Soderberg.
     
    22:06
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tohle už ale Scrivens nemohl ustát! Justin Schultz zlomil svou hokejku, Olejáři tak bránili v podstatě ve třech a půl lidech, z obrovského závaru před brankou pak Iginla poslal puk na modrou čáru, odkud DAVID KREJČÍ propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Jarome Iginla a Milan Lucic.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 23. Krejčí (Iginla, Lucic), 47. Hamilton (Chára, Soderberg), 54. Soderberg (Kelly, Bartkowski), 56. Krug (Chára, Iginla)


    Boston Bruins: Johnson (Rask) – Chára, Hamilton, Bartkowski, Boychuk, Miller, Krug – Lucic, Krejčí, Iginla – Marchand, Bergeron, Smith – Paille, Soderberg, Eriksson – Campbell, Kelly, Thornton
    Trenér: Claude Julien.

    Edmonton Oilers: Scrivens (Bryzgalov) – N. Schultz, J. Schultz, Fraser, Ference, Petry, Marinčin – Hall, Nugent-Hopkins, Eberle – Perron, Gagner, Jakupov – Hendricks, Gordon, Jones – Gazdic, Smyth, Hemský
    Trenér: Dallas Eakins.

    Rozhodčí: Hebert, Jackson – Brisebois, MacPherson

    Diváci: 17565 (vyprodáno)
    bahis siteleri