Sassuolo – Hellas Verona 1:2 (kon.) | Chievo – Lazio 0:2 (kon.) | Catania – Livorno 3:3 (kon.)
Atalanta BC – Neapol 3:0 (kon.) | Juventus – Inter 3:1 (kon.)
konec
Calcio Catania
3:3 (0:0)
AS Livorno Calcio
Neděle 02.02.2014, 15:00Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    88
    Catania právě vstřelila branku!
    Kýženého vyrovnání se ale přeci jen domácí dočkali. Peruzzi vyprodukoval centr ze strany, který pokutovým územím prolétl ke vzdálenější tyči, kde stál SERGIO AlMIRÓN. Zmiňovaný hráč na nic nečekal a z první poslal balón k bližší tyči.
     
    77
    Livorno právě vstřelilo branku!
    Tak nad tímto už zůstává samotný rozum stát! Po rychlé protiakci hostí se ke střele odhodlal Duncan. Jeho ostrý projektil srazil Frison jen ke straně, kde číhal úplně osamocený INNOCENT EMEGHARA, který měl lehkou práci a míč poslal do prázdné svatyně.
     
    74
    Catania právě vstřelila branku!
    Tak začíná se z toho stávat gólová přestřelka. Po centru ze strany se ke střele na pravé strany vápně dostal PABLO BARRIENTOS, jenž propálil Bardiho střelou mezi nohy.
     
    72
    Livorno právě vstřelilo branku!
    K penaltě se postavil PAULINHO, který přízemní střelou doprostřed branky pohotově poslal hosty opět do vedení.
     
    61
    Catania právě vstřelila branku!
    A je srovnáno. GONZALO BERGESSIO si naběhl nikým nehlídaný až před Bardiho, kterého sice první střelou nepropálil, nicméně poté se k balónu dostal opět a balón protlačil přes tyč za brankovou čáru.
     
    50
    Livorno právě vstřelilo branku!
    Jenže jsou to právě hosté, kteří jdou překvapivě do vedení! Po rychlém protiútoku vypálil z velkého vápna Duncan. S jeho ranou si sice Frison ještě poradil, jenže na následnou dorážku INNOCENTA EMEGHAREHO již neměl nárok.

    Martin Doležal

    Branky: 61. Bergessio, 74. Barrientos, 88. Almirón – 50. Emeghara, 72. Paulinho (pen.), 77. Emeghara

    Karty:   35. Biraghi (CTN), 72. Frison (CTN), 89. Almirón (CTN), 90+2. Bergessio (CTN) – 20. Duncan (LVR), 76. Paulinho (LVR), 80. Benassi (LVR), 90+1. Mbaye (LVR)


    Calcio Catania: Frison – Spolli, Rolín, Bellusci (54. Izco), Biraghi – Peruzzi, Lodi, F. Rinaudo (71. Almirón), Barrientos – Bergessio, Leto (60. ).
    Náhradníci: Andújar – Álvarez, Izco, Plašil, López, Doukara, Almirón.

    AS Livorno Calcio: Bardi – Castellini, Ceccherini (70. Valentini), Mbaye, Émerson – Rinaudo, Luci, Benassi, Duncan – Paulinho (84. Biagianti), Emeghara (81. Belfodil).
    Náhradníci: Anania, Aldegani – Valentini, Biagianti, Mosquera, Borja, Belfodil.
    bahis siteleri