Česko – Španělsko 1:8 (kon.)
konec
Česko
1:8 (0:2)
Španělsko
Neděle 02.02.2014, 20:45 • Lotto Arena, Antverpy (Belgie) • Mistrovství Evropy
Předzápasové kurzy
     
    37:03
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Tým z Pyrenejského poloostrova si dělá v samotném závěru téměř vše, co se mu zlíbí. POLA s Lozanem rozkombinovali českou obranu na jeden dotek, první jmenovaný následně zakončil do poloprázdné české branky – 1:8!
     
    36:06
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Čeští reprezentanti závěr zápasu nezvládají a vzhledem k vývoji je tento výsledek velká škoda. Rychlý protiútok Španělů zakončil přesnou dorážkou do odkryté branky LOZANO – 1:7!
     
    34:03
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Favorit dnešního zápasu se raduje pošesté, k míči se dostal RAÚL CAMPOS, jenž tvrdou střelou opět propálil Libora Gerčáka – 1:6!
     
    32:14
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Jiří Novotný nepřesnou přihrávkou našel pouze JOSÉHO RUIZE, jenž přes celé hřiště trefil odkrytou branku českého týmu – 1:5!
     
    25:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nyní se již raduje také česká střídačka! Při hře českého týmu bez brankáře se naši konečně prosazují, Novotný přihrál MICHALU BELEJOVI, který s velkým štěstím propasíroval míč za záda Rafy – 1:4!
     
    24:39
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Nyní již ani český čaroděj Gerčák nestačil. ORTIZ se se štěstím probil přes naše reprezentanty a nekompromisní ranou našel skulinku u přední tyče – 0:4!
     
    22:25
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    O osudu dnešního zápasu je již s největší pravděpodobností rozhodnuto! Znovu v tom má prsty česká chyba, po které se do předbrankového prostoru dostal FERNANDAO, s jehož ránou si již Libor Gerčák poradit nedokázal – 0:3!
     
    19:51
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Sám faulovaný LOZANO poslal Libora Gerčáka na druhou stranu a nekompromisní trefou navýšil náskok Španělů již na dvě branky – 0:2!
     
    06:13
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    A ten také pochopitelně přichází! Česká pasivita byla příliš velká, Torras si na levé straně pohrál s protihráčem a poté našel přesným pasem před brankou svého kolegu FERNANDAA! Tomu stačilo pouze nastavit nohu a dopravit balon do sítě – 0:1!

    Petr Dejnožka

    Branky: 25. Belej (Novotný) – 6. Fernandao (Torras), 19. Lozano (pen.), 22. Fernandao, 24. Ortiz, 32. José Ruiz, 34. Campos, 36. Lozano (Pola), 37. Pola (Lozano)

    Karty:   19. Belej (CZE), 33. Gerčák (CZE) – 28. Ortiz (ESP)


    Česko: Gerčák (Žďánský) – Cupák, Frič, Rešetár, Slováček – Novotný, Oliva, R. Mareš, Kovacs, Rodek, Seidler, Sláma, Belej
    Španělsko: Rafa (Juanjo, Jesús Herrero) – Ortiz, Aicardo, Pola, Raúl Campos – José Ruiz, Torras, Fernandao, Lozano, Rafael Usín

    Rozhodčí: Sorescu (Rumunsko), Coelho (Portugalsko) – Šabanov (Rusko)