B. Bystrica – Nowy Sącz 4:0 (kon.) | Senica – Paksi 1:3 (kon.) | Rostov – Plzeň 1:1 (kon.)
konec
MFK Dukla Banská Bystrica
4:0 (0:0)
Sandecja Nowy Sącz
sk Čtvrtek 13.02.2014, 11:30 • Futbalový štadión, Spišská Belá • Přípravný zápas
     
    Koniec zápasu. (17:01:33)
     
    76
    Banská Bystrica dala gól!
    Ďalši Banskobystričan – JAKUB POVAŽANEC dokázal svojou strelou zdolať obranné múry Noweho Saczu.
     
    56
    Banská Bystrica dala gól!
    JAN KLIMENT dokázal zdolať defenzívu Noweho Saczu aj podruhýkrát a posiela Banskú Bystricu do trojgólového vedenia.
     
    53
    Banská Bystrica dala gól!
    JOZEF REJDOVIAN nedal hráčom Noweho Saczu žiadnu šancu a skóruje!
     
    51
    Banská Bystrica dala gól!
    Banskobystričania sa dostávajú do vedenia po úspešnej strele JANA KLIMENTA!
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Srdečne Vás vítam pri ďalšom z prípravných zápasov slovenských klubov vrámci zimnej prípravy!
    V tomto online prenose Vám budem zmenami stavu približovať aktuálne dianie z futbalového štadióna v Spišskej Belej, kde proti sebe od 11:30 nastúpia tímy FK Dukla Banská Bystrica a Sandecja Nowy Sacz.

    Slovenský corgoňligový klub FK Dukla Banská Bystrica sa po 19 odohraných zápasoch v jesennej časti umiestnil na priateľnej siedmej priečke so ziskom 27 bodov a gólovým skóre 31:24 za 7 výhier, 6 remíz a 6 prehier. Na vedúci ŠK Slovan Bratislava Banskobystričania momentálne strácajú už 15 bodov.
    Banskobystrickí futbalisti začali svoju zimnú prípravu hneď 8. januára 2014 a postupne odohrali už sedem prípravných zápasov. Najskôr sa predviedli v dvoch zápasoch na južnom Slovensku, kde najskôr domácemu OFC Russel Gabčíkovo podľahli výsledkom 0:2, no následne zdolali klub FK DAC Dunajská Streda v pomere 2:0. 21. januára prišiel na rad aj prvý domáci prípravný zápas, v ktorom Banskobystričania tesne prehrali proti tímu MŠK Rimavská Sobota – 0:1. Na sústredení v Prahe odohrali Banskobystričania dva zápasy, keď najskôr podľahli pražskej Sparte 1:3 a následne ich zdolala aj domáca Dukla Praha – 2:4. Po sústredení v Českej republike odohrali futbalisti Banskej Bystrice ešte dva zápasy, keď najskôr doma zdolali klub MFK Tatran Liptovský Mikuláš – 2:1 a následne na pôde Podbrezovej remízovali s domácim ŽP Šport 2:2.

    Sandecja Nowy Sacz je poľský klub, ktorý účinkuje v druhej najvyššej poľskej súťaži – 1. lige. Po osemnástich odohraných zápasoch jesennej časti sa hráči tohto poľského klubu nachádzajú na priebežnej ôsmej priečke so ziskom 24 bodov a gólovým skóre 17:21 za 6 výhier, 6 remíz a rovnako 6 prehier.
    Hráči poľského klubu Sandecja Nowy Sacz odštartovali svoju zimnú prípravu pred jarnou časťou sezóny tiež už v januári a hneď 23. januára odohrali prvý prípravný zápas, v ktorom podľahli klubu Podbeskidzie Bielsko-Biala výsledkom 0:3. Následne hráči Sandecje prehrali vysoko – 1:5 na pôde klubu Korona Kielce a do tretice prehrali aj na pôde klubu Puszcza Niepomice výsledkom 1:3. Následne hráči Sandecje nestačili na výber slovenského Partizána Bardejov a prehrali v pomere 0:2. V dňoch 10. – 15. február 2014 majú hráči Noweho Saczu v pláne sústredenie, vrámci ktorého už odohrali jeden zápas, keď na štadióne v Spišskej Belej remízovali s klubom 1. FC Tatran Prešov bezgólovo 0:0. V Národnom tréningovom centre Poprad čakajú poľských futbalistov ešte tri zápasy, keď si postupne zmerajú sily s Banskou Bystricou, Popradom a do tretice aj s Lokomotívou Košice.

    Podarí sa futbalistom Sandecje Nowy Sacz zaznamenať prvú výhru v príprave alebo práve Banskobystričania na popradskej pôde zdolajú Poliakov?
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 11:30.

    Branky: 51. Kliment, 53. Rejdovian, 56. Kliment, 76. Považanec


    MFK Dukla Banská Bystrica: Budinský – Vajda, Nosko, Podstavek – Kliment, Lupták, Považanec, Chrien, Peňaska – Slančík, Kučera
    Náhradníci: Ďurčo, Savič, De Vito, Rejdovian, Šovčík, Faško

    Sandecja Nowy Sącz:
    bahis siteleri