B. Bystrica – Nowy Sącz 4:0 (kon.) | Senica – Paksi 1:3 (kon.) | Rostov – Plzeň 1:1 (kon.)
konec
MFK Dukla Banská Bystrica
4:0 (0:0)
Sandecja Nowy Sącz
sk Čtvrtek 13.02.2014, 11:30 • Futbalový štadión, Spišská Belá • Přípravný zápas
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 11:30.
     
    Srdečne Vás vítam pri ďalšom z prípravných zápasov slovenských klubov vrámci zimnej prípravy!
    V tomto online prenose Vám budem zmenami stavu približovať aktuálne dianie z futbalového štadióna v Spišskej Belej, kde proti sebe od 11:30 nastúpia tímy FK Dukla Banská Bystrica a Sandecja Nowy Sacz.

    Slovenský corgoňligový klub FK Dukla Banská Bystrica sa po 19 odohraných zápasoch v jesennej časti umiestnil na priateľnej siedmej priečke so ziskom 27 bodov a gólovým skóre 31:24 za 7 výhier, 6 remíz a 6 prehier. Na vedúci ŠK Slovan Bratislava Banskobystričania momentálne strácajú už 15 bodov.
    Banskobystrickí futbalisti začali svoju zimnú prípravu hneď 8. januára 2014 a postupne odohrali už sedem prípravných zápasov. Najskôr sa predviedli v dvoch zápasoch na južnom Slovensku, kde najskôr domácemu OFC Russel Gabčíkovo podľahli výsledkom 0:2, no následne zdolali klub FK DAC Dunajská Streda v pomere 2:0. 21. januára prišiel na rad aj prvý domáci prípravný zápas, v ktorom Banskobystričania tesne prehrali proti tímu MŠK Rimavská Sobota – 0:1. Na sústredení v Prahe odohrali Banskobystričania dva zápasy, keď najskôr podľahli pražskej Sparte 1:3 a následne ich zdolala aj domáca Dukla Praha – 2:4. Po sústredení v Českej republike odohrali futbalisti Banskej Bystrice ešte dva zápasy, keď najskôr doma zdolali klub MFK Tatran Liptovský Mikuláš – 2:1 a následne na pôde Podbrezovej remízovali s domácim ŽP Šport 2:2.

    Sandecja Nowy Sacz je poľský klub, ktorý účinkuje v druhej najvyššej poľskej súťaži – 1. lige. Po osemnástich odohraných zápasoch jesennej časti sa hráči tohto poľského klubu nachádzajú na priebežnej ôsmej priečke so ziskom 24 bodov a gólovým skóre 17:21 za 6 výhier, 6 remíz a rovnako 6 prehier.
    Hráči poľského klubu Sandecja Nowy Sacz odštartovali svoju zimnú prípravu pred jarnou časťou sezóny tiež už v januári a hneď 23. januára odohrali prvý prípravný zápas, v ktorom podľahli klubu Podbeskidzie Bielsko-Biala výsledkom 0:3. Následne hráči Sandecje prehrali vysoko – 1:5 na pôde klubu Korona Kielce a do tretice prehrali aj na pôde klubu Puszcza Niepomice výsledkom 1:3. Následne hráči Sandecje nestačili na výber slovenského Partizána Bardejov a prehrali v pomere 0:2. V dňoch 10. – 15. február 2014 majú hráči Noweho Saczu v pláne sústredenie, vrámci ktorého už odohrali jeden zápas, keď na štadióne v Spišskej Belej remízovali s klubom 1. FC Tatran Prešov bezgólovo 0:0. V Národnom tréningovom centre Poprad čakajú poľských futbalistov ešte tri zápasy, keď si postupne zmerajú sily s Banskou Bystricou, Popradom a do tretice aj s Lokomotívou Košice.

    Podarí sa futbalistom Sandecje Nowy Sacz zaznamenať prvú výhru v príprave alebo práve Banskobystričania na popradskej pôde zdolajú Poliakov?
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    51
    Banská Bystrica dala gól!
    Banskobystričania sa dostávajú do vedenia po úspešnej strele JANA KLIMENTA!
     
    53
    Banská Bystrica dala gól!
    JOZEF REJDOVIAN nedal hráčom Noweho Saczu žiadnu šancu a skóruje!
     
    56
    Banská Bystrica dala gól!
    JAN KLIMENT dokázal zdolať defenzívu Noweho Saczu aj podruhýkrát a posiela Banskú Bystricu do trojgólového vedenia.
     
    76
    Banská Bystrica dala gól!
    Ďalši Banskobystričan – JAKUB POVAŽANEC dokázal svojou strelou zdolať obranné múry Noweho Saczu.
     
    Koniec zápasu. (17:01:33)

    Branky: 51. Kliment, 53. Rejdovian, 56. Kliment, 76. Považanec


    MFK Dukla Banská Bystrica: Budinský – Vajda, Nosko, Podstavek – Kliment, Lupták, Považanec, Chrien, Peňaska – Slančík, Kučera
    Náhradníci: Ďurčo, Savič, De Vito, Rejdovian, Šovčík, Faško

    Sandecja Nowy Sącz:
    bahis siteleri