Rádio Krokodýl Brno – Balticflora Teplice 4:5 (kon.) | Tango Brno – Vysoké Mýto 7:1 (kon.) | Chrudim – Sparta 5:2 (kon.)
Interobal Plzeň – Helas Brno 1:4 (kon.) | Kladno – Hradec Králové 3:1 (kon.) | Benago Praha – Slavia 2:5 (kon.)
konec
FC Tango Brno
7:1 (4:0)
1.FC Nejzbach Vysoké Mýto
Pátek 14.02.2014, 20:00 • MSH Brno, Vodova • 1. Futsal liga
     
    Z Brna je to pro dnešek vše, já Vám děkuji za pozornost a budu se těšit u dalších sportovních událostí. Pěkný večer, dobrou noc. (21:44:55)
     
    Je tu konec. Tango potvrdilo roli favorita a vítězí nad Vysokým Mýtem vysoko 7:1. Radim Záruba dokázal v poslední minutě zkompletovat hattrick. Nicméně dnes to bylo o práci celého mužstva, které fungovalo výborně a hostům nedalo nejmenší šanci na bodový zisk. Vysokomýtští tak o postup do vyřazovacích bojů budou muset zabojovat v dalších zápasech. Naopak Tango dál pokračuje v boji o druhé místo za Chrudimí a doufá, v co nejlepší pozici pro play-off.
     
    Konec zápasu.
     
    40
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Nádhera na závěr! Akce celé pětky domácích, kteří hráli opět power-play. Těmi posledními při ťukesu byl Seidler, který našel před bránou dobíhajícího RADIMA ZÁRUBU, který tak v poslední minutě kompletuje svůj hattrick. Na nejhezčí branku si tak diváci museli počkat až do samotného konce. Asistence: Michal Seidler.
     
    40
    Je tu poslední minuta zápasu.
     
    39
    Jeníček přihrál Dostálovi, ale ten trefuje Zárubu, který proti jeho střele jako první vystartoval, Bočánek tak bez práce.
     
    39
    Domácí se teď ale musí starat o úplně něco jiného. Zbytečně totiž faulují a musí postavit zeď proti přímáku, ke kterému se staví Jeníček.
     
    39
    Do sestavy Tanga se dostává také mladý nadějný futsalista Ondřej Šidla, který je také reprezentantem do 21 let. Co předvede v závěrečných dvou minutách tento mladík?
     
    38
    A domácí hrají bez brankáře, na konci utkání chtějí ještě vyvinout tlak na hosty. Musí ale myslet na zadní vrátka, aby zbytečně neinkasovali.
     
    38
    Domácí trenér Berky si také bere oddechový čas.
     
    38
    Bočánek si poprvé v tomto zápase sáhl na balón, když zachytil nepřesnou rozehrávku hostí.
     
    38
    Hosté se snažili rozpohybovat statickou obranu domácích, ale nakonec si celou svou snahu zmařili sami nepřesnou přihrávkou, která skončila v zámezí.
     
    37
    Tango prostřídalo sestavu a do brány se dostal Bočánek.
     
    37
    Time-out pro hosty, kteří po něm budou zahrávat nepřímý kop.
     
    36
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Tango využívá nepřesnost v rozehrávce hostí a zvyšuje svůj náskok. Rozehrávku zachytil Belej, od něj se míč dostal na Seidlera, který sklepl míč pro MICHALA KOVÁCSE. Ten už jen elegantně nadzvedl míč přes ležícího Gerčáka. Asistence: Michal Seidler.
     
    36
    Po výborné kombinaci Tanga Kovács málem zalehl Gerčáka. Balon nakonec netrefil, ale Tango pokračuje v postupném útoku.
     
    35
    Zajímavou střelu nyní vyslal Forgáč, balón však pouze proletěl mezi všemi hráči a následně i kolem tyče Kubíčkovy brány.
     
    34
    Gerčák výborně zasáhl po střele Raphinha a hosté mohou jít do protiútoku.

    Adam Havel

    Branky: 7. Záruba (Seidler), 11. Belej (Záruba), 14. Belej, 16. Kovács, 31. Záruba (Seidler), 36. Kovács (Seidler), 40. Záruba (Seidler) – 24. Jeníček (Michalec)


    FC Tango Brno: Kubíček (Bočánek) – Rodrigo, Chadzidis, Svoboda, Buršík, Šidla, Belej, Záruba, Havel, Javi, Seidler, Raphinha, Kovács.
    Trenér: Marian Berky

    1.FC Nejzbach Vysoké Mýto: Gerčák (Molnár) – Münzberger, Jeníček, Michalec, Forgáč, Brychta, Vágner, Beran, Dostál.
    Trenér: Martin Brychta

    Rozhodčí: Miroslav Kincl, Zdeněk Petr, D: Martin Pelikán
    bahis siteleri