K. Vary – Mladá Garda 6:2 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
6:2 (1:1, 2:0, 3:1)
Mladá Garda Doněck
Neděle 16.02.2014, 17:00 • KV Arena • MHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:10
    Roman Kalikov a Tomáš Harkabus se do sebe pustili v pěstním souboji, ze kterého nakonec vyšel lépe domácí útočník. Oba borci míří na trestnou lavici a pokračovat se bude v pěti hráčích na obou stranách.
     
    42:47
    Jurij Petrangovskij (MGD) vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    34:29
    A je to přesně tak. Lukáš Vrána (KVA) – dvě minuty vysoká hůl.
     
    15:12
    Tak toto je velká nepříjemnost pro Doněck. Maxim Martyško (MGD) se ohnal po Šimkovi holí a inkasuje 5 minut + OT za vysokou hůl. Šimek při odjezdu na střídačku zakrvácel celé obranné pásmo, takže se pár minut hrát nebude.
     
    02:24
    A první vyloučení zápasu. Jiří Fronk (KVA) si odsedí dvě minuty za zbytečnou vysokou hůl.

    David Košinár

    Branky a nahrávky: 9. Fronk (Beránek, Táborský), 22. Táborský (Gorčík), 38. Vrána (Kvapil), 44. Vachutka (Vrána), 45. Harkabus (Kohout, Kečkeš), 47. Gríger (Troška) – 10. Romaščenko (Martyško), 50. Ivanov (Morozov)


    HC Energie Karlovy Vary: Fečo (Honzík) – Kečkeš, Kvapil, Šafář, Horváth, Šimek, Troška – Beránek, Bezúch, Gríger, Táborský, Csamangó, Harkabus, Vachutka, Kohout, Vrána "C", Gorčík, Zadražil, Fronk
    Mladá Garda Doněck: Ševčuk (Djatlov) – Zinčenko, Pautov, Skripec, Děkalo, Mnacjan, Ignatěnko, Abaškin – Ljalkov, Martyško, Korenčuk, Ščelgov, Ivanov, Kalnoj, Romaščenko "C", Nikiforov, Petrangovskij, Čerdak, Morozov, Bondarenko

    Rozhodčí: Bělov – Gerát, Hynek

    Diváci: 450
    bahis siteleri