Německo – Japonsko 3:2 (kon.) | Finsko – Rusko 4:0 (kon.)
konec
Finsko
4:0 (2:0, 0:0, 2:0)
Rusko
Úterý 18.02.2014, 13:30 • Šajba aréna, Soči • Olympijské hry - ženy
Předzápasové kurzy
Sledujte:
     
    43:31
    Finsko právě vstřelilo branku!
    V oslabení přichází další rána do vazu a publikum v Šajba aréně je už hodně zamlklé. Velký zmatek před brankovištěm způsobila stejná jména jako před chvílí a když Väliläová v krkolomné pozici nevystřelila, puk posunula do strany MICHELLE KARVINENOVÉ, která byla neomylná – 4:0. Asistence: Riikka Väliläová, Minttu Tuominenová.
     
    42:30
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Záhy po vstupu do třetí části přichází třetí gól Finek, který může sbornou dokonale zlomit. Na červené čáře dostala puk Väliläová, jež se nádherně protáhla kolem soupeřky a od brankové čáry vybídla ke skórování MICHELLE KARVINENOVOU. Ta kotouč podle všeho netrefila hokejkou, ale nastavenou nohou, což však vůbec nevadí – 3:0. Asistence: Riikka Väliläová, Saija Tarkkiová.
     
    17:28
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Tohle už je pro sbornou hodně nepříjemné. Obrovský kredit nyní patří Susanně Tapaniové, jež se blýskla parádním slalomem přes dvě pásma a její střelu vyrazila Prugovová jen před sebe. Tam dojížděla jako první RIIKKA VÄLILÄOVÁ, která neměla s dorážkou vůbec těžkou práci – 2:0! Asistence: Susanna Tapaniová, Jenni Hiirikoskiová.
     
    16:37
    Finsko právě vstřelilo branku!
    První třetina nakonec bezbranková nebude, v souboji zklamaných se do vedení dostávají finskéh hokejistky. Rantamäkiová výtečně obkroužila pásmo a pak z dálky vypálila na bližší růžek. Prugovová by puk měla, kdyby ho dvacet centimetrů před její lapačkou netečovala milimetrově přesně LINDA VÄLIMÄKIOVÁ – 1:0! Asistence: Karoliina Rantamäkiová, Venla Hoviová.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 17. Välimäkiová (Rantamäkiová, Hoviová), 18. Väliläová (Tapaniová, Hiirikoskiová), 43. Karvinenová (Väliläová, Tarkkiová), 44. Karvinenová (Väliläová, Tuominenová)


    Finsko: Rätyová (Räisänenová) – Hiirikoskiová "C", Tarkkiová, Kilponenová, Villiläová, Terhová – Väliläová, Karvinenová, Tapaniová – Hoviová, Välimäkiová, Rantamäkiová – Rajahuhtaová, Tuominenová, Nuutinenová – Tanskanenová, Tikkinenová. Trenér: Mika Pieniniemi.
    Rusko: Prugovová (Leskinová) – Tkačjovová, Ďubanoková, Gončarenková, Kapustinová, Chomičová, Šibanovová, Šukinová – Gavrilovová, Burinová, Skibová – Smolencevová "C", Sosinová, Lebeděvová – Vafinová, Smolinová, Děrgačjovová – Šochinová, Paškevičová. Trenér: Michail Čekanov.

    Rozhodčí: Blairová – Johnsonová (obě USA), Gagnonová (CAN).

    Diváci: 4112
    bahis siteleri