Kladno – Vsetín 5:2 (kon.) | Pardubice – Jihlava 5:3 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
5:3 (1:2, 4:0, 0:1)
HC Dukla Jihlava
Úterý 18.02.2014, 18:00 • ČEZ Arena Pardubice. • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    56:25
    To je komplikace pro hosty, za vysokou hůl usedá na trestnou lavici Lukáš Jícha. Přesilovka pro Pardubice.
     
    52:19
    Michal Petira dostal náraz do hlavy, rozhodčí Hrubý vylučuje Filipa Dundáčka na 2+10 minut. Síly se na 95 vteřin srovnají.
     
    51:54
    Luděk Pilný se provinil podražení, Jihlava má početní výhodu.
     
    46:15
    A opět vzájemné tresty, za katr míří hráči s číslem 16: Daniel Voženílek jde ven za sekání a Alexandr Molnár za podražení.
     
    43:40
    Dukla právě vstřelila branku!
    Klobouk dolů před DAVIDEM BŘEZINOU! Po vyhraném buly mu nahrál Roman Čermák a jihlavský kanonýr zkompletoval hattrick! Ale jak! To byla exkluzivní rána švihem přímo pod víko – 5:3! Asistence: Roman Čermák.
     
    43:28
    Za hákování je vyloučen Luděk Pilný, Dukla si zahraje přesilovku.
     
    39:54
    Vzájemné tresty: Marek Voženílek jde ven na dvě minuty za podražení, Tomáš Střecha za následnou hrubost.
     
    38:21
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí utíkají do tříbrankového trháku. DANIEL VOŽENÍLEK získal puk, vjel do zakončení jako tank a z předbrankového prostoru procpal kotouč do brány. Bez asistence.
     
    28:56
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Východočeši vedou o dvě branky, gólově vyjadřují svou momentální herní převahu. Pukem operoval Jan Veselý, předal jej Michalu Petirovi, jenž našel u tyčky schovaného DANIELA VOŽENÍLKA. Pardubický forvard jím zametl k tyči. Asistence: Michal Petira a Jan Veselý.
     
    27:20
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Východočeši otáčí vývoj utkání, domácí aktivní hrou nutí soupeře k chybám, puk získal Tomáš Pipek, naservíroval jej před bránu RADOVANU CHVOJKOVI a ten se bekhendem trefil přesně pod víko. Asistence: Tomáš Pipek.
     
    23:44
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pravda zní, že co jde mimo bránu, na to se nesahá. Po Bažantově nahrávce nastřelil puk MICHAL PETIRA, gólman Dukly máchl lapačkou tak nešťastně, že si srazil kotouč do brány. Východočeši tak poměrně šťastně srovnali na 2:2. Asistence: Matěj Bažant.
     
    19:32
    Pardubice právě vstřelily branku!
    No vida, jak jsem se spletl! Pardubice předvedly rychlý výpad směrem dopředu: Marek Voženílek vyslal po straně Patrika Poulíčka do útoku, ten se neukvapil a přesnou příhru naservíroval gólový puk MICHAELU ŠPAČKOVI. Asistence: Patrik Poulíček.
     
    17:52
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava proměnila přesilovku a vede o dvě branky! DAVID BŘEZINA velepřesně vypálil z kruhu a trefil mezírku u pardubické brány. Asistence: Tomáš Střecha a Lukáš Jícha.
     
    16:09
    Patrik Poulíček vysokou holí fauloval v útočném pásmu a Dukla Jihlava má výhodu druhé přesilové hry.
     
    11:47
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté se dostávají do vedení, svůj samostatný únik proměnil DAVID BŘEZINA. Bez asistence.
     
    3:50
    Jakub Procházka je vyloučen za podražení a Jihlava si zahraje v početní výhodě.
     
    2:30
    Domácí útočník Jan Schneider měl čistou gólovou šanci. Zjevil se sám v mezikruží, kde jej zpoza brány našel Radovan Chvojka. Jeho střelu ale zblokoval Marek Lupač.

    Jan Hrabal

    Branky a nahrávky: 20. Špaček (Poulíček), 24. Petira (Bažant), 28. Chvojka (Pipek), 29. Voženílek (Petira, Veselý), 39. Voženílek – 12. Březina, 18. Březina (Střecha, Jícha), 44. Březina (Čermák)


    HC Dynamo Pardubice: Vejmelka (M. Veselý) – Bažant, Kalous, Petira, Pilný, Procházka, Vácha, M. Voženílek – Bureš, Fiala, Chvojka, Kysela, Pipek, Poulíček, Schneider, Špaček, J. Veselý, D. Voženílek, Zelinger.
    HC Dukla Jihlava: Svoboda (40:00 Vacek) – Čermák, Dundáček, Košař, Půža, Vala, Žáček – Bambula, Beran, Březina, Jícha, Lupač, Mahút, Molnár, Severa, Sladký, Střecha, Vala, Vantuch.

    Rozhodčí: Hrubý – Hejl, Kis

    Diváci: 40
    bahis siteleri