Žilina – Skalica 3:5 (kon.) | Martin – Nitra 0:5 (kon.) | Trenčín – Poprad 3:4 (po pr.)
Banská Bystrica – Košice 2:6 (kon.) | Piešťany – Zvolen 3:2 (kon.)
konec
ŠHK 37 Piešťany
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
HKM Zvolen
sk Čtvrtek 20.02.2014, 18:00 • Easton Aréna, Piešťany • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:17
    Piešťany dali gól!
    Piešťany sa znova dostávajú do vedenia, keď Hamrákova lajna zatočila hostí, puk nahodený na bránkovisko, kde sa najlepšie zorientoval nie najlepšie bránený MATEJ HAMRÁK a zblízka v páde skóroval.
    Asistencia: Románek, Saliji.
     
    50:05
    Zvolen dal gól!
    Technika nás necháva stále v štychu, už to musíme dobojovať. Zvolenčania medzitým využili presilovku, keď až po konzultácii s videorozhodcom bol gól pripísaný znovu ANDREJOVI HEBAROVI, ktorý tak dáva už svoj druhý gól. Tečom pred Tomekom.
     
    34:09
    Zvolen dal gól!
    Pekný gól ANDREJA HEBARA, ktorý sa z pravej strany natlačil cez ruku až pred Tomeka a zavesil mu to hore. Pekný gól slovinského legionára.
    Asistencia: Ťavoda.
     
    31:10
    Piešťany dali gól!
    Tak pre hostí je to kruté, ale inkasujú druhý gól. Z pravej strany strelou z prvej sa presadil PATRIK LUŠŇÁK a zvyšuje na 2:0.
    Asistencia: Drgoň, Melichárek.
     
    10:55
    Piešťany dali gól!
    Pekný presilovkový gól ADAMA DRGOŇA, ktorý si zbehol k bránke, dostal peknú prihrávku spoza nej a zoči voči Šimkovi zavesil.
    Asistencia: Peško, Melichárek.

    Vlado Zimányi

    Branky a nahrávky: 11. Drgoň (Peško, Melichárek), 32. Lušňák (Drgoň, Melichárek), 55. Hamrák (Románek, Saliji) – 35. Hebar (Ťavoda), 51. Hebar


    ŠHK 37 Piešťany: Tomek – Filip, Drgoň, Lušňák, Peško, Melichárek – Brňák, Rais, Stupka, Nemec, Hudec – Cuník, Bučka, Románek, Hamrák, Saliji – Hruška, Škadra, Chylo, Mišura, Haring
    HKM Zvolen: Šimko – Juraško, Safronov, Chovan, Brabenec, P. Zuzin – Hraško, Pokovič, Podkonický, Fekiač, Škvaridlo – Ťavoda, Mucha, Ľ. Zuzin, Jurík, Čanky – Hertl, Pichnarčík, Ďaloga, Koren, Hebar

    Rozhodčí: Jura, Orolín – Gajan, Snášel
    bahis siteleri