Švýcarsko – Švédsko 4:3 (kon.) | Kanada – USA 3:2 (po pr.)
po prodl.
Kanada
3:2 (0:0, 0:1, 2:1 – 1:0)
USA
Čtvrtek 20.02.2014, 18:00 • Ledový palác Bolšoj, Soči • Olympijské hry - ženy
Předzápasové kurzy
Sledujte:
     
    68:10
    Kanada právě vstřelila branku!
    Je to jasné, zlato z ženského olympijského turnaje putuje počtvrté v řadě do Kanady! Javorové listy v prodloužení nepohrdly obrovskou možností v přesilovce čtyř proti třem, kombinaci zakončila do prázdné brány MARIE-PHLIP POULINOVÁ a Kanada vítězí 3:2 po prodloužení!! Asistence: Laura Fortinová.
     
    59:06
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tak to je naprosto neuvěřitelné, 54 sekund před koncem třetí třetiny Kanaďanky ve hře bez brankářky vyrovnávají! Johnstonová poslala kotouč zpoza branky před Vetterovou, kde čekala MARIE-PHILIP POULINOVÁ, jež rychlým pohybem zmátla brankářku a pak zakončila do prázdné brány – 2:2! Asistence: Rebecca Johnstonová, Haley Irwinová.
     
    56:34
    Kanada právě vstřelila branku!
    Přece jenom Kanaďanky ještě vykřesávají jiskřičku naděje a velké olympijské finále nekončí! Rychlý průnik do pásma zakončovala BRIANNE JENNEROVÁ a i když se jí střela nepovedla, puk se otřel o nešťastnou obránkyni Bellamyovou a zapadl ke druhé tyčce americké branky – 1:2! Asistence: Meaghan Mikkelsonová, Jocelyne Larocquoeová.
     
    42:01
    USA právě vstřelilo branku!
    Teď už je jasné, že stejný vývoj jako ve skupině se opakovat nebude! Američanky využívají přesilovku zásluhou parádní přihrávky Knightové, která měla oči, uši i všechno ostatní. Na druhém konci číhala ALEX CARPENTEROVÁ, která puk okamžitě zametla do prázdné brány – 0:2! Asistence: Hilary Knightová, Kelli Stacková.
     
    31:57
    USA právě vstřelilo branku!
    Je to tady! Znovu trvalo víc než polovinu zápasu, aby se některý z rivalů dostal do vedení, a znovu to jsou Američanky. Jocelyne Lamoureuxová si najela do pásma a puk zůstal v levém kruhu volný pro MEGHAN DUGGANOVOU. Ta si všimla obrovského provozu před Szabadosovou, takže když přesně vypálila na druhý růžek, brankářka neviděla absolutně nic – 0:1! Asistence: Jocelyn Lamoureuxová.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 57. Jennerová (Mikkelsonová, Larocqueová), 60. Poulinová (Jonhstonová, Irwinová), 69. Poulinová (Fortinová) – 32. Dugganová (J. Lamoureuxová), 43. Carpenterová (Knightová, Stacková)


    Kanada: Szabadosová (Labonteová) – Larocqueová, Mikkelsonová, Rougeauová, Fortinová, Wardová, Watchornová – Johnstonová, Heffordová, Poulinová – Ouelletteová "C", Jennerová, Irwinová – Agostaová, Wickenheiserová, Spoonerová – Wakefieldová, Appsová, Daoustová. Trenér: Kevin Dineen.
    USA: Vetterová (Schausová) – Bozeková, Schleperová, Marvinová, Bellamyová, Steckleinová, Picardová, Pucciová – Stacková, Knightová, Carpenterová – Deckerová, Coyneová, Kesselová – M. Lamoureuxová, Dugganová "C", J. Lamoureuxová – Chuová, Fryová. Trenérka: Katey Stoneová.

    Rozhodčí: Tottmanová (GBR) – Novotná, Svobodová (obě CZE).

    Diváci: 10639
    bahis siteleri