Ried – Sturm Graz 2:2 (kon.) | Wolfsberger – Austria 0:0 (kon.) | Rapid – Grödig 0:0 (kon.)
Wiener – Wacker 1:0 (kon.)
konec
SV Guntamatic Ried
2:2 (1:1)
SK Sturm Graz
Sobota 22.02.2014, 16:30 • Keine Sorgen-Arena • Rakouská Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    63
    Ried právě vstřelil branku!
    Stav zápasu je znovu vyrovnaný. RENE GARTLER poslal ze středu hřiště centr do vápna, od obránce se k němu ale balon vrátil, a útočník Riedu napálil kulatý nesmysl z první do šibenice. Druhá trefa tohoto hráče v zápase znamená průběžný stav 2:2.
     
    55
    Sturm Graz právě vstřelil branku!
    Hosté otáčejí vývoj zápasu, a dostávají se do vedení. Schloffer nacentroval zleva do pokutového území, a našel DANIELA BEICHLERA. Ten si zpracoval, a poté poslal míč do sítě. Gólman byl bez šance.
     
    21
    Sturm Graz právě vstřelil branku!
    A rázem je vyrovnáno. Hosté využili tlaku, který si dokázali vytvořit, a a tak začínáme znovu. Útok táhl po pravém křídle Wolf, zpětnou přihrávkou našel na hranici šestnáctky ANELA HADŽIČE, a ten přesnou ranou k tyči srovnal na 1:1.
     
    7
    Ried právě vstřelil branku!
    Máme tu první gól zápasu, domácí jdou do vedení. Dlouhý nákop do pokutového území vyboxoval brankář jen na břevno, balon pak poskakoval před brankovou čarou, a RENE GARTLER ho poslal hlavou do sítě.

    Jakub Holubec

    Branky: 7. Gartler, 63. Gartler – 21. Hadžič, 55. Beichler

    Karty:   49. Schicker (RIE), 57. Gartler (RIE) – 35. Hadžič (STG), 36. Offenbacher (STG), 86. Weber (STG), 88. Vujadinovič (STG), 90+2. Djuricin (STG)


    SV Guntamatic Ried: Gebauer – Schicker, Pichler, Janeczek, Hinum – Ziegl, Trauner, Kragl (68. Sandro), Gerard (90. Kreuzer), Perstaller (75. Walch) – Gartler
    Náhradníci: Höbarth – Sandro, Baumgartner, Vastič, Zwischenbrugger, Kreuzer, Walch

    SK Sturm Graz: Pliquett – Todorovski, Madl, Vujadinovič, Klem – Wolf (80. Schmerböck), Hadžič, Offenbacher (71. Weber), Schloffer – Beichler, Berič (69. Djuricin)
    Náhradníci: Gratzei – Hütter, T. Kainz, Weber, Schmerböck, Djuricin, Pfingstner

    Rozhodčí: Markus Hameter – Andreas Staudinger, Christian Trunner – Christopher Jäger
    bahis siteleri