Trnava – Michalovce 3:5 (kon.) | Bardejov – Lipt. Mikuláš 3:2 (po pr.)
konec
HK Gladiators Trnava
3:5 (0:1, 1:1, 1:3)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Pondělí 24.02.2014, 17:00 • Zimný štadión Trnava • 1. liga play-off (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    ŠTVRŤFINÁLE



    Nad očakávania vydarená sezóna v Trnave pokračuje. Zo štvrťfinále sa Gladiátori dostali ďalej cez Prešov. Na domácom ľade si dvoma výhrami (6:4 a 4:1) vybojovali mečbal, ktorý využili v druhom stretnutí v Prešove (v prvom prehra 1:2, v druhom výhra po taktickom boji až po samostatných nájazdoch 1:0).



    Michalovce začali sezónu nemastne-neslane, prešli si už takmer tradičnou trénerskou výmenou, Mariána Horvátha (aktuálne L. Mikuláš) nahradil dovtedajší asistent a zároveň športový manažér klubu, Peter Tirpák. Mal byť len dočasnou náhradou, no pri tíme už ostal.
    Východniari sa vo štvrťfinále natrápili proti najmä doma nepríjemnej Detve. V prvom zápase prehrali 1:2 a v druhom rovnakým výsledkom Detve prehru oplatili. Doma najprv výhrou v predĺžení – opäť 2:1 – vybojovali mečbal, v druhom stretnutí ale neudržali vedenie 3:0 a prehrali 3:8. V rozhodujúcom piatom zápase napokon na horúcom a najužšom klzisku v lige uspeli opäť tesne 2:1.


    KÁDER



    Tím sa do play-off nijako neposilňoval, ďalej pokračujú hráči, ktorí si tretie miesto po základnej časti vybojovali. Opierať sa teda bude o v každom smere najlepšieho brankára prvej ligy Mira Hálu (percentuálna úspešnosť 93,98 %, priemer inkasovaných gólov 1,85, víťazné zápasy 25, zápasy s nulou 6). V obrane má Trnava hneď dvoch najlepších strelcov ligy spomedzi bekov – "prerobený" Tomáš Hluch (12), ktorý na modrej vlastne len zaskakuje, originálne je útočník, a kapitán Pavol Poláček (8), ktorý sa gólom v play-off vyrovnal Krčulovi a Kolníkovi. Poláček má aj po Jakubovi Loydlovi (+14) najlepšie hodnotenie +/- (+11). Najproduktívnejším útočníkom je Martin Baran so 40 bodmi (13+27). Zároveň je aj najlepším strelcom pred dvanásťgólovou trojicou Roman Jurák, Tomáš Hluch a Martin Kovaľ.



    Michalovce sa posilnili o niekoľko extraligistov, Miroslav Lažo sa však v treťom zápase "predviedol" nechutným zákrokom na Rosandića. Ďalej je to jeho spoluhráč zo Skalice, Trnavčan Branislav Jankovič. S Popradom "vymenili" za Urbana útočníka Samuela Takáča, so Žilinou zasa dohodli na striedavý štart smerom do Michaloviec duo Jakub Linet – Anton Čavrk a opačným smerom brankár Ivan Fedor a útočníci Jaroslav Kmiť a Martin Drotár.
    Mimo tieto posily musíme samozrejme spomenúť veľkú hviezdu michalovského tímu, istým spôsobom legendu, šikovného útočníka s ohromnou hlavou na hokej, no zároveň prchkého hráča často považovaného za "ťarbavého" pre jeho spôsob korčuľovania. Richard Šechný je najproduktívnejším hráčom tímu so 64 bodmi (27+37), zároveň najlepším strelcom i prihrávačom. Veď prihrávok nazbieral len o čosi menej ako druhý najproduktívnejší – Kmiť – bodov (42). Najproduktívnejším a najlepším strelcom spomedzi bekov je Kežmarčan Maroš Žemba (7+15). Má tiež najlepšie +/- z celého tímu: +11.
    Brána bola v Michalovciach dlho ošemetná. Hrdina minulej sezóny, Tomáš Petro, sa dosť trápil. V dvoch zápasoch pomohol Roman Kurali, v jednom Pavol Borko, stabilnejšou oporou bol potom Karel Němec. Po novom roku sa však jasnou jednotkou stal Ivan Fedor (percentuálna úspešnosť 91,72 %, priemer inkasovaných gólov 2,57, víťazné zápasy 10, zápasy s nulou 1).


    VZÁJOMNÉ ZÁPASY
    Až na posledný vzájomný duel vo všetkých sa radovala z výhry Trnava. Na východe najprv uspeli 2:1 po výbornom plnení taktiky nasadenej trénerom Ševčíkom, ktorý práve niekoľko ostatných rokov strávil v Dukle. Následne Trnava doma vyhrala futbalovým výsledkom 1:0. V treťom stretnutí sa predlžovalo, Gladiátori uspeli 2:1. V poslednom stretnutí, na začiatku februára, to bola prehra 2:3.


    STARÍ ZNÁMI
    Ako už bolo vyššie spomenuté, v Michalovciach pôsobí odchovanec trnavského hokeja, Branislav Jankovič. Najviac sa s ním jednoznačne pozná rovesník Roman Jurák, spoločne odišli na skusy do tímu Elliot Lake Bobcats v zámorskej GMHL, kde spolu s ďalšími Slovákmi zbierali body ako huby po daždi. Po návrate do Európy boli ich kroky opäť spoločné. Až po dvoch rokoch v Komete Brno sa Jurák vydal do nadnárodnej juniorskej MHL do Karlových Varov, zatiaľčo Jankovič už pravidelne nastupoval v seniorskom tíme v Banskej Bystrici. K seniorom sa Jurák vrátil domov do Trnavy a Jankovič do Skalice. Teraz vôbec po prvý raz nastúpia proti sebe.
    Ďalším v Trnave známym útočníkom je Anton Čavrk, ktorý tu pôsobil na výnimku v juniorke (2009/10) a následne dva roky u mužov. Začínal tu aj svoju "trénerskú kariéru" ako asistent Jaroslava Bachratého st. u žiakov.
    S Čavrkom a ďalšími "michalovskými Žilinčanmi" Jánom Šeligom a Jakubom Linetom sa dobre poznajú aj dvaja hráči, ktorí sú odchovancami rovnakej liahne – Michal Dudáš a Jakub Loydl. Ten v minulej sezóne bránil akcie útočníkov smerujúcich na bránu Ivana Fedora – keď obaja obliekali prešovský dres.
    Na záver čerešnička, mnohým neznáma, pamätníci sa ale v Trnave určite nájdu. V sezóne 1998/99 tu nastupoval Miroslav Lažo. Odohral 35 zápasov, v ktorých nazbieral 31 bodov (26+5) a 129 trestných minút.
    Ak to vezmeme z opačnej strany, nájdeme v tíme hráčov len dvoch – Michalovciam dobre známy je ich odchovanec Martin Kovaľ, jednu sezónu tu odohral center Anton Lezo.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Gladiators Trnava: Hála – Reho, Poláček, U. Demo, Hluch, Ja. Macháč, Loydl, Hano – R. Jurák, M. Čunderlík, Dudáš – Lisoň, Lezo, M. Baran – Trokan, D. Schmidt, Kluka – D. Rosa, Mil. Grman, Kovaľ – D. Božik.

    HK Dukla Michalovce: Fedor – Kubát, J. Šeliga, Stríž, V. Urban, Pástor, M. Žemba – Banovský, R. Šechný, Kmiť – Čížek, Palovčík, Kubiš – Cmorej, Majerník, Schnelly – Megela.

    Rozhodca: Bachúrik – Moravec, Valo.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:18
    Fedor neudržal strelu Reha od modrej na betónoch, Dudáš si ale puk vytiahol až príliš von.
     
    00:43
    Kmiť stroskotal na Poláčkovi, k strele sa hostia nedostali.
     
    00:57
    Demo od modrej posielal strieľanú prihrávku na teč, Lisoň sa hnevá, svojou hokejkou to nezachytil dobre.
     
    01:15
    Hála vyráža na zadný mantinel.
     
    01:30
    Hála dokorčuľoval do rohu nahodenie pred Čížekom a odpaľuje.
     
    01:54
    Po chybe Trnavy šli Michalovce dopredu Kubišom, Pástorova strela prepadla cez ruku Hálovi, ale len do bránkoviska.
     
    02:30
    Fedor prerušuje hru po nahodení Rosu na bránu.
     
    03:14
    Kmiť vošiel do pásma s pukom, stočil sa za bránou a po bogne myslel síce pekne prihrávku na kruh, ale puk zachytil Jurák.
     
    03:22
    Jurák bez rozpakov zaútočil, mierne tiesnený si puk potiahol z ľavej strany do pravej, ale tam puk trafil len do natiahnutého betónu Fedora!
     
    03:22
    Michalovce – Vladimír Urban – dve minúty za hákovanie.
     
    03:36
    Čunderlík v pozícii beka spoza pravého kruhu vypálil, Fedor chytá.
     
    03:54
    Žemba sa vložil do trnavských prihrávok a narušil tak kombináciu, ale puk stále ostáva v útočnom pásme.
     
    04:37
    Trochu kostrbato sa Trnava dostáva teraz do pásma. Hluchova strela z pravého kruhu, Fedor puk vyrazil do vzduchu a chytá do lapačky.
     
    04:46
    MIchalovce sa oslobodzujú vyhodením.
     
    05:10
    Záver oslabenia si už hostia zrejme ustrážia, opäť vyhodenie puku krátko po návrate do pásma.
     
    06:18
    Fedor vyrazil Loydlovu strelu na druhú, tam bol Trokan, ale puk mu na strelu vôbec nesadol.
     
    06:40
    Kmiť sa snažil prejsť cez ľavý kruh, ale Poláček ho nepustil. Vzápätí však zakázané uvoľnenie Trnavy.
     
    07:03
    Na Banovského strelu si Hála nesiahol, no aspoň ju vyrazil pred seba.
     
    08:14
    Palovčík pôsobil trochu nezohrato sám so sebou, prihrávka na Kubiša, ktorý dopredu cez dvoch neprešiel.
     
    08:27
    Na druhej strane už strela, Fedor drží medzi betónmi Klukov pokus.
     
    08:43
    Lezo a Baran v snahe o strelu, obrana hostí zblokovala, následne ešte Demovo nahodenie, ale podľa čiarového už zo stredného pásma, preto píska ofsajd.
     
    09:23
    Kluka ponúkal Schmidtovi, ale tomu sa puk prešmykol pomedzi korčule. Následne ho vybojoval na mantineli, ale aj Kluka aj Trokan márne čakajú pred bránou, jeden postavený lepšie ako druhý, Schmidt s pukom k nim neprešiel vďaka dobrému zásahu súpera.
     
    09:54
    Michalovce – Tomáš Banovský – dve minúty za hákovanie. Plus desať minút po sťažnostiach za nešportové správanie. Dvojminútový trest odsedí junior Dominik Megela.
     
    10:40
    Kubát dobre pred bránou odtlačil Barana a nepustil ho k dorážke, takže si Fedor mohol pokryť vyrazený puk.
     
    11:10
    Po vhadzovaní bomba od modrej čiary, ale nad bránu.
     
    11:34
    Po dlhšom čase Michalovčania v pásme, ale Cmorejovu strelu dostal Reho do nôh.
     
    12:02
    Megela už sa dostal na ľad a dokonca sa zapojil do hry, pri prechode pomedzi štyroch spadol a vybojoval tak faul!
     
    12:02
    Trnava – Dávid Schmidt – dve minúty za hákovanie.
     
    13:00
    Trnava sa dostala nie len k vyhodeniu, ale aj takmer k strele. Ľahkovážny bekčeking Michaloviec počas vlastnej presilovky.
     
    13:41
    Hála už musí byť v pozore, teraz kryl strelu zblízka.
     
    14:04
    Dukla dala gól!
    RICHARD ŠECHNÝ naznačil strelu, po ktorej mu do puku trochu ťukol Poláček, ale kapitán hostí si ho dokorčuľoval a od modrej vystrelil k bráne nahodenie, ktoré zastavila až sieť!
    Asistencie: Jaroslav Kmiť a Peter Čížek.
     
    15:00
    Michalovce majú puk v moci, no zatiaľ sa ďaleko nedostali. Žiaden z tímov súpera teraz nechce pustiť do rýchlej šance.
     
    15:23
    Icing Michaloviec.
     
    15:37
    Kmiť sa dostal k strele bekhendom, Hála vyrazil betónom.
     
    17:00
    Poláčkova strela bekhendom vyrazená k mantinelu.
     
    17:10
    Michalovce – Zoltán Kubát – dve minúty za držanie.
     
    17:50
    Výborná šanca pre Hlucha, ale trafil z prvej len do kôpky snehu nazhŕňanej pri pravej žrdi Fedora!
     
    18:31
    Poláček sa s pukom nedostal poriadne do pásma, pri snahe získať ho puk poslal do Čížeka. Jeho únik a strela len do posledného cúvajúceho Reha.
     
    19:02
    Michalovce vybojovali puk pri mantineli a Kmiť posiela krížom preč.
     
    19:40
    Zakázané uvoľnenie Trnavy.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    V prvej tretine mala Trnava dostatok príležitostí v presilových hrách, ale do vedenia sa po skončení tej svojej jedinej dostali hostia – po tom, čo Šechného nahodenie od modrej preplachtilo za Hálov chrbát.
    Druhá tretina sa začne približne o 17:43.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:30
    Puk neposlučne odskakuje, najprv Jurákovi, potom Šechnému, potom Dudášovi. Zdá sa, že Michalovce sa ho už chopili a prejdú dopredu.
     
    21:05
    Závar pred Hálovou bránou ukončil nepresnou strelou Pástor.
     
    21:20
    Kovaľova strela z pravej strany, Fedor len zblokoval do rohu.
     
    22:15
    Hála v ohrození, Čížek po peknej prihrávke z rohu, ale brankár Trnavy to vyrazil.
     
    23:03
    Schmidt hľadal Kluku, ale tomu sa prihrávka odrazila.
     
    23:16
    Trokan potiahol do pásma a z ľavého krídla posúval puk na druhú, no nezachytil ani Kluka ani Schmidt.
     
    24:13
    Cmorej a jeho naivná kľučka, puk sa následne dostal k mantinelu, kde bola po Poláčkovom páde prerušená hra, rozhodca stratil puk z dohľadu.
     
    24:50
    Obrovská šanca pre Čunderlíka, ktorý mal pred sebou odkrytú bránu! Trochu ožili aj diváci, ale asi im to dlho nevydrží v skandovaní.
     
    25:23
    Pekná kombinácia Michaloviec na jeden dotyk, ale Čížek z prvej tesne minul! Puk lízol pravú žrď Hálovej brány.
     
    26:36
    Hála vyráža strelu z ľavej strany po tom, čo chcel Hluch prihrať na Leza a ten už šiel striedať, takže puk zachytili hostia. Majerník stojí priamo pred Hálom, ale puk nezasiahol.
     
    27:38
    Grman s Kovaľom mohli ísť dvaja dopredu, ale Grmanova zadovka Kovaľa nenašla. Vzápätí však hvizd čiarového rozhodcu a toto Michalovčania nevykecajú – ešte stále ich je na ľade šesť.
     
    27:38
    Michalovce – trest pre hráčsku lavicu – dve minúty za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche. Trest si odsedí Tomáš Banovský.
     
    27:56
    A príde aj trest pre Stríža, Čunderlík sa ešte sťažuje, pretože pokračoval v hre s pukom na hokejke, Trnava mohla hrať ďalej a vyzeralo to dobre, no rozhodca hru už prerušil.
     
    27:56
    Michalovce – Tomáš Stríž – dve minúty za nedovolené bránenie v hre.
     
    28:55
    Trnava si posúva puk, ale absentuje streľba. Jediná strela od modrej minula bránu. Teraz Reho od modrej, jeho delovky majú charakter takmer ako Karlssonove, ale teraz si Fedor vyrazil puk a rýchlo po ňom padol, aby nemohol Jurák dorážať.
     
    29:03
    Trnava dala gól!
    Krížna prihrávka Lisoňa na druhú popred bránu, MARTIN BARAN z prvej do protipohybu.
    Asistencie: Marek Lisoň a Jakub Loydl.
     
    29:47
    Nepresná prihrávka na Juráka, od ktorého dôraznou hrou telom získal puk Majerník a posunul ho von z pásma.
     
    30:15
    Cez Loydlovu hokejku aj so šťastím prešiel protihráč, prihrávka na druhú už ale nestačila cez Trokana.
     
    30:49
    Trokan zo všetkých síl ešte dokorčuľoval puk, medzi troma bol potom v rohu a z mizerného uhla skúšal prekvapiť Fedora.
     
    31:58
    Macháč získal puk pri úniku protihráča a expresne ho vyslal Lisoňovi, ale tomu strelu zblokoval Žemba.
     
    33:39
    Hra je v tejto tretine dosť akčná, stredné pásmo akoby neexistovalo, tímy sa rýchlo dostávajú rovno do útočných.
     
    34:06
    Schmidt v obrovskej šanci, ideálna pozícia, ideálna prihrávka. So strelou trošku počkal, ale Fedor vytesnil strelu do ochrannej siete.
     
    34:32
    Cmorej sa nečakane dostal k puku a vystrelil, od Hálu sa odrazil na druhý kruh.
     
    35:00
    Banovský pred bránou čaká, čo vymyslí Šechný, ale puk nedostal. Neskôr sa snažil tečovať prihrávku spoza brány Kmiť.
     
    35:37
    Michalovce točili puk, ale stiahli sa až príliš pred bránu a to bola voda na trnavský mlyn, keď Čunderlík zachytil puk – a šli takmer traja na jedného. Čunderlíkovu prihrávku na druhú ale Fedor prečítal a vyrazil puk spred Dudáša.
     
    37:10
    Ďalšia šanca pre Schmidta, keď Fedor len vyrazil puk pred seba a nestihol ho pred ním pokryť, ale Schmidtovi puk nesadol na strelu a Fedor ešte hádžuc sa pred neho stačil vyraziť.
     
    38:22
    Trnava sa snaží vytvoriť si v pásme tlak, ale hráči sú pokrytí dvojičkami. Jurák sa ledva presunul od mantinelu pred bránu s pukom, ktorý mu Fedor hokejkou vypichol, takže do zakončenia neprešiel už vôbec.
     
    39:43
    Lisoň na Schmidta, ale ten bol chrbtom k bráne a keď sa otáčal, puk vyblokoval.
     
    39:54
    Dukla dala gól!
    A na druhej strane šanca z prečíslenia a je z toho gól do šatne! Šechný naznačil strelu a prihrával na voľného PETRA ČÍŽEKA!
    Asistencie: Richard Šechný a Zoltán Kubát.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V druhej tretine vyrovnala Trnava v presilovej hre, ďalej mala o čosi viac z hry, no Michalovce dobre bránili hráčov, ktorí tak mali problémy sa presadiť. V samom závere po šanci Trnavy sa domáci nestihli vrátiť dozadu a hostia sa po prečíslení opäť dostali do vedenia.
    Tretia tretina sa začne približne o 18:28.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:19
    Fedor sa natiahol po strelu zblokovanú do vzduchu.
     
    40:34
    Šeliga ostáva na ľade a drží sa za tvár, puk majú Trnavčania, takže sa hra neprerušuje. Až po strele Čunderlíka, ktorá presvišťala tesne mimo bránu a takmer aj trafila tam ležiaceho Šeligu.
     
    40:34
    Tak rozhodca napokon predsa len vylučuje! Trnava – Martin Kovaľ – dve minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    41:05
    Trnava zdržiava hru v útočnom pásme.
     
    41:20
    Hála likviduje betónom strelu z pravej strany a Trnava sa znova oslobodzuje.
     
    41:47
    Strelu Kubáta z ľavej strany Hála vyrazil, puk prevzal Grman a o mantinel vyhadzuje.
     
    42:10
    Šeliga bol v pásme skôr ako Banovský, ofsajd hostí.
     
    42:23
    Michalovce – Michal Pástor – dve minúty za seknutie.
     
    42:36
    Tesne než sa Kovaľ vrátil na ľad, Reho napriahol od modrej. Čunderlík pred bránou vyskočil, ale nemusel, puk totiž šiel mimo.
     
    43:01
    Najprv hráči a potom Fedor zblokovali dva Loydlove pokusy, po tom druhom sa Michalovce oslobodili.
     
    43:34
    Trnava dala gól!
    Lezova prihrávka Loydlovi na bekhend, Loydl si prehodil puk a ponúkol ho Hluchovi. Prvá strela nevyšla, ale TOMÁŠ HLUCH sa nevzdal, prešiel s pukom bližšie k bráne a prekonal Fedora!
    Asistencia: Jakub Loydl.
     
    44:04
    Macháč zblokoval pred bránou strelu spomedzi kruhov.
     
    45:02
    Trnava – Jozef Reho – dve minúty za seknutie.
     
    45:38
    Únik Trnavy! Čunderlík si krásne spravil Kubáta, ale Fedor sa na jeho strelu stihol presunúť a aspoň puk vyrazil.
     
    46:29
    Hála ostáva bez zákroku, dobre bránia jeho spoluhráči, teraz už prihrávka bola vytesnená mimo adresáta a puk smeruje von z obranného pásma.
     
    47:04
    Hra je prerušená a hneď tak skoro sa hrať nebude. V rohu útočného pásma Michaloviec ostal ležať Čížek, prísť k nemu musí lekár.
     
    47:04
    Peter Čížek napokon odišiel na striedačku po vlastných.
     
    47:20
    Kovaľ dostal prihrávku, prešiel do pásma a po premiešaní puk poslal Čunderlíkovi, jeho strelu Fedor vyráža.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1088 divákov.
     
    48:08
    Lisoň dostal prihrávku, ale musel ešte prejsť cez dvoch. Puk si postrčil príliš a už sa nedostal k strele.
     
    48:43
    Lezo otravovaný Strížom odovzdal puk Trokanovi, ktorý sa stočil zase poza bránu na opačnú stranu. S pukom ale pred Fedora neprišiel, hokejkou mu ho vypichol.
     
    49:08
    Dukla dala gól!
    PETER ČÍŽEK sa ešte pred chvíľou zvíjal v bolestiach, ale už poskakuje v radostnej eufórii. Dokázal popri bližšej žrdi prestrčiť Palovčíkovu prihrávku za Hálu.
    Asistencie: Miloš Palovčík a Tomáš Stríž.
     
    49:48
    Jurákova dobrá strela bez prípravy z pravého kruhu, Fedor vyrazil. Puk sa dokotúľal na modrú čiaru, kde z druhej vlny pálil Poláček. Aj jeho strelu ešte vyrazil Fedor do hry, Jurák zblízka už dorážku poslal mimo bránu.
     
    50:58
    Dukla dala gól!
    VLADIMÍR URBAN poslal od modrej čiary strelu na bránu, ozval sa ešte teč a puk sa zrazu ocitol vo vinkli za mierne prekvapeným Hálom.
    Asistencie: Miloš Palovčík a Tomáš Banovský.
     
    51:34
    Opäť sa Michalovčania sťahovali ako tmavé mračná pred Hálovou bránou. Kubiš ale dostal prihrávku na korčule a puk mu vzal Kluka.
     
    52:04
    Majerník skutočne v poslednej chvíli zasiahol, keď vložil hokejku do Klukovho náprahu.
     
    52:31
    Šechný získal puk a Michalovce boli v prečíslení na Poláčka – Kmiť si prihrávku vymiešal a jeho strelu ešte skúšal pred bránou tečovať Banovský.
     
    52:57
    Pri súboji pri mantineli sa trochu posunulo plexisklo a hra tak musí byť na chvíľu prerušená.
     
    53:10
    Hroziaci ofsajd, ale Trnavčania si dali pozor, vysunuli ešte puk, Lezo predĺžil na Lisoňa, po ktorého prihrávke z ľavej strany zakončoval Baran. Fedor má puk v lapačke.
     
    53:16
    Po vhadzovaní rozohratý puk a strela opäť z ľavej strany, pred bránou Baran, ale tiesnený Žembom nedokázal puk usmerniť skôr, ako ho pokryl Fedor.
     
    54:31
    Pekná prihrávka medzi kruhy, odtiaľ ale Rosa tesne minul.
     
    54:51
    Zdvihnutá ruka hlavného rozhodcu a tak hráči po puku ani nešli, takže jediný kto k nemu mal najbližšie bol Grman. Zvolil strelu po náprahu, no potom mu došlo, že práve Trnava bude hrať oslabenie, od sily upustil a puk len posunul.
     
    54:51
    Trnava – Michal Kluka – dve minúty za faul lakťom.
     
    55:56
    Veľká šanca pred Fedorom, ale Kovaľ, Jurák a Poláček si stále skôr prihrávali. Potom bol Poláček bránený Kubátom a chýbal tak vzadu, Šechný si znova vytiahol Hálu na ľad, ale prihrávka tuším na Kmiťa nebola zachytená a tak nik puk do odkrytej brány neposlal.
     
    56:53
    Palovčík prenechal Majerníkovi, ten ešte dozadu na Čížeka, jeho strelu spoza Loydla Hála drží medzi betónmi.
     
    57:23
    Trnava dala gól!
    Výborná práca Trokana, ktorý na seba naviazal pozornosť pri prechode poza bránu a puk venoval na JAKUBA LOYDLA, jeho strela prešla Fedorovi za chrbát! Posielame pozdrav fandiacemu Martinovi Kalináčovi, ktorý svojmu kamarátovi hrajúcemu v Trnave gól predpovedal.
    Asistencia: Peter Trokan.
     
    57:55
    Oddychový čas domácich.
     
    57:57
    Hála opúšťa bránu...
     
    58:09
    Trnava sa v šiestich snaží o vyrovnanie, Poláček pred bránou, ale jeho stečovaná strela končí na sieti.
     
    58:41
    Dukla dala gól!
    RICHARD ŠECHNÝ spečaťuje zápas gólom do prázdnej brány, keď mu ako na podnose prihral puk Jaroslav Kmiť.
    Asistencie: Jaroslav Kmiť a Zoltán Kubát.
     
    58:57
    Trnava – Marek Lisoň a Dukla Michalovce – Vladimír Urban – dve minúty za hrubosť.
     
    59:33
    Trnava sa snaží, ale má problémy sa dostať cez modrú čiaru, ktorú Michalovčania úspešne bránia.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    Najlepším hráčom HK Trnava bol vyhlásený Martin Baran. (19:12:18)

    Dominika Haršáni Handzušová

    Branky a nahrávky: 30. Baran (Lisoň, Loydl), 44. Hluch (Loydl), 58. Loydl (Trokan) – 15. Šechný (Kmiť, Čížek), 40. Čížek (Šechný, Kubát), 50. Čížek (Palovčík, Stríž), 51. Urban (Palovčík, Banovský), 59. Šechný (Kmiť, Kubát)


    HK Gladiators Trnava: Hála – Reho, Poláček, U. Demo, Hluch, Ja. Macháč, Loydl, Hano – R. Jurák, M. Čunderlík, Dudáš – Lisoň, Lezo, M. Baran – Trokan, D. Schmidt, Kluka – D. Rosa, Mil. Grman, Kovaľ – D. Božik.
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Fedor – Kubát, J. Šeliga, Stríž, V. Urban, Pástor, M. Žemba – Banovský, R. Šechný, Kmiť – Čížek, Palovčík, Kubiš – Cmorej, Majerník, Schnelly – Megela.

    Rozhodčí: Bachúrik – Moravec, Valo

    Diváci: 1088
    bahis siteleri