Bordeaux – Lorient 3:2 (kon.)
konec
Girondins Bordeaux
3:2 (2:1)
FC Lorient
Úterý 25.02.2014, 18:30Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Diallo se objevil ve velké šanci, když si naběhl na přihrávku za obranu, jenže tu obdržel do ofsajdové pozice, a proto bylo pískáno.
     
    85
    Druhé střídání Girodins obstará Saivet, který pro dnešek skončil. V závěru hry naskočí na trávník Biyogo.
     
    84
    Lorient právě vstřelil branku!
    Jenže z ničeho nic přichází snížení. Po rohovém kopu hostů se k balónu dostal osamocený LAMINE KONÉ na kterého domácí obrana úplně zapomněla. Koné své šance využil a ve středu pokutového území propálil vybíhajícího Carrassa.
     
    74
    Hosté do třetice střídají, Odstupuje Lautoa, místo kterého si na hrací ploše zahraje Abdullah.
     
    72
    Bordeaux právě vstřelilo branku!
    S největší pravděpodobností je o dnešnímu vítězi rozhodnuto. Obrovská hrubka Chaigneaua, který se snažil zlikvidovat centr ze strany. Balón ale vůbec nezachytil a ten se tak dostal na kopačku Guillauma GUILLAUMA HOARAUA, jenž se s velkým přehledem prosadil do prázdné branky.
     
    71
    Další střídání Lorientu. Pro dnešek má odpracováno Barhelme. Místo něj si na trávníku zahraje Sunu.
     
    70
    Hosté se po delší době propasírovalo na útočnou polovinu a mohla z toho být šance, když Diallo obdržel přihrávku do malého vápna. Míč ale nezpracoval, a tak o něj přišel.
     
    63
    I domácí využívají první výměny hráčů. Odchází Diabaté. Na jeho pozici se podívá Hoarau.
     
    61
    Poměrně dobrou šanci měl N'Guemo, který obdržel hodně prostoru před velkým vápnem. Jeho rána ale skončila jen na kopačce obránce. Bude to ale roh.
     
    59
    Přichází první střídání na straně Lorientu. Ze hry odstupuje Doukouré. Nahradí ho Aliadiere.
     
    42
    To vše se vzápětí opakovalo. Sertičův centr k bližší tyči dostal do branky Diabete, jenže kvůli odpískanému útočnému faulu není gól uznán.
     
    36
    Bordeaux právě vstřelilo branku!
    Avšak je to tým domácích, který se opět dostává do vedení. Orban svým centrem ze strany našel naběhnutého CHEICKA DIABATÉHO, který na nic nečekal a z první vypálil. Jeho tvrdá rána zamířila přesně do opačného prostoru, než stál Chaigneu.
     
    26
    Lorient právě vstřelil branku!
    Radost Girodins ale nevydržela příliš dlouho, jelikož je pár minut na to srovnáno. Nádherná individuální akce SADIA DIALLA, který si poradil hned se čtyřmi bránícím hráči. Poté mu míč sice utekl, jenže Sane mu balón vzápětí vrátil a hostující útočník se v prostoru malého vápna nemýlil a tvrdou ranou propálil brankaře.
     
    22
    Bordeaux právě vstřelilo branku!
    A ze standardní situace jdou domácí do vedení, Míč si na kopačku připravil Sertič, který poslal balón ke vzdálenější tyči, kam si na jeho pas sběhl HENRI SAIVET, který s velkým přehledem zakončil hlavičkou k bližší tyči.
     
    11
    Diallo dostal více prostoru a byla z toho první vážnější šance. Zmiňovaný útočník se obtočil kolem vlastní osy a vypálil. Jeho rána orazítkovala břevno.
     
    Utkání Girondins Bordeaux – FC Lorient je kvůli špatnému počasí a nevyhovujícímu terénu odloženo. O náhradním termínu rozhodne příslušná komise v nadcházejících dnech.

    Martin Doležal

    Branky: 22. Saivet (Sertic), 36. Diabaté (Orban), 72. Hoarau (Orban) – 26. Diallo, 84. Koné


    Girondins Bordeaux: Carrasso (C) – Henrique, Sané, Faubert, Orban – Mariano, N'Guémo, Maurice-Belay, Sertic – Saivet (85. Biyogo Poko), Diabaté (63. Hoarau).
    Náhradníci: Jug – Planus, Poundjé, Kaabouni, Hoarau, Pellenard, Biyogo Poko.

    FC Lorient: Chaigneau – Koné, Ecuele Manga (C), Guerreiro, Baca – Lautoa (74. Abdullah), Diallo, Barthelme (71. Sunu), Doukouré (59. Aliadiére) – Aboubakar, Monnet-Paquet.
    Náhradníci: Reynet – Pedrinho, Abdullah, Azouni, Pelé, Aliadiére, Sunu.

    Rozhodčí: Duhamel – Danizani, Zakrani
    bahis siteleri