Zenit – Dortmund 2:4 (kon.) | Olympiakos – Manchester Utd. 2:0 (kon.)
konec
FK Zenit Petrohrad
2:4 (0:2)
Borussia Dortmund
Úterý 25.02.2014, 18:00 • Stadion Petrovski • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    71
    Dortmund právě vstřelil branku!
    ROBERT LEWANDOWSKIIII a Borussia vede 4:2!! Marco Reus posunul míč do šestnáctky na nabíhajícího Lewandowskiho, který napřáhl z první ke křižné přízemní střele, která zapadla přesně ke vzdálenější tyči. Parádní trefa.
     
    69
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    HULK proměňuje penaltu a snižuje opět na rozdíl jedné branky!! Brazilský záložník nedal Weidenfellerovi žádnou šanci a tvrdou střelou zamířil přesně do pravého horního rohu.
     
    61
    Dortmund právě vstřelil branku!
    ROBERT LEWANDOWSKI vrací Dortmundu dvoubrankové vedení!! Piszczek našel v pokutovém území volného Lewandowskiho, kterému se sice míč trochu zamotal pod nohama, přesto ale dokázal zakončit a jeho střela mezi nohama padajícího Lodygina zamířila přesně k levé tyči.
     
    57
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    OLEG ŠATOOOV snižuje na 2:1!! Zenit předvedl skvělou akci, po které nejprve Weidenfeller dokázal vychytat fantastickým zákrokem Rondóna. Ten se ale vzápětí dostal k dorážce a jeho střela se odrazila od levé tyče k Šatovovi, který propálil vše co mu stálo v cestě a uklidil míč do sítě.
     
    5
    Dortmund právě vstřelil branku!
    MARCO REUUUS a Dortmund se ujímá během necelé minuty dvoubrankového vedení!! Großkreutz přiklepl v šestnáctce míč na Reuse, který se nerozpakoval a přesnou střelou uklidil míč přesně do pravého horního rohu.
     
    4
    Dortmund právě vstřelil branku!
    HENRICH MCHITARJAAAN posílá Borussii Dortmund do brzkého vedení!! Reus skvěle pronikl do šestnáctky a s trochou štěstí posunul míč na Mchitarjana, který poté přízemní střelou zamířil přesně k levé tyči.

    Tomáš Reiner

    Branky: 57. Šatov (Rondón), 69. Hulk (pen.) – 4. Mchitarjan, 5. Reus (Großkreutz), 61. Lewandowski (Piszczek), 71. Lewandowski (Reus)

    Karty:   54. Anjukov (PET), 81. Fajzulin (PET) – 68. Piszczek (DOR)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 6:12. Střely mimo: 2:3.
    FK Zenit Petrohrad: Lodygin – Anjukov (83. Smolnikov), Neto, Lombaerts (C), Criscito – Hulk, Witsel, Šatov, Fajzulin (84. Keržakov), Aršavin (15. Tymoščuk) – Rondón.
    Náhradníci: Malafejev – Hubočan, Smolnikov, Luković, Zyrjanov, Tymoščuk, Keržakov.

    Borussia Dortmund: Weidenfeller – Friedrich, Schmelzer, Papastathopulos, Piszczek – Großkreutz (90+1. Durm), Kehl (C), Mchitarjan (70. Aubameyang), Şahin, Reus (85. Hofmann) – Lewandowski.
    Náhradníci: Langerak – Sarr, Durm, Hofmann, Jojić, Aubameyang, Schieber.

    Rozhodčí: William Collum. Asistenti: Martin Cryans, William Conquer. Brankoví rozhodčí: Bobby Madden, John Beaton. Čtvrtý rozhodčí: Graham Chambers (všichni SCO)
    Středa 19.03.2014
    bahis siteleri