Čeljabinsk – Viťaz 3:2 (kon.) | Magnitogorsk – Dynamo Moskva 1:0 (1:0 po s.n.) | Ufa – Kazaň 1:0 (kon.)
Nižněkamsk – N.Novgorod 3:5 (kon.) | Jaroslavl – Chanty-Mansijsk 6:2 (kon.) | Čerepovec – Jekatěrinburg 2:1 (kon.)
CSKA Moskva – Záhřeb 1:3 (kon.) | Atlant – Omsk 2:0 (kon.) | Petrohrad – Barys 3:2 (kon.)
Riga – Spartak Moskva 3:2 (kon.) | HC Slovan – Doněck 1:2 (kon.) | Lev – Minsk 3:1 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
3:2 (1:1, 1:0, 1:1)
HC Viťaz Moskevská oblast
Pátek 28.02.2014, 14:00 • Yunost Sport Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:06
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen se domácí dočkali a přesilovku zhodnotili v možná vítězný gól. Obránce Kondratěv vypálil od modré, Saprykin dokázal puk vyrazit pouze před sebe a ve skrumáži se nejlépe zorientoval finský útočník PETRI KONTIOLA, který pohotově procedil puk do brány Viťazu Čechov. Asistence: Maxim Kondratěv.
     
    42:47
    Čechov právě vstřelil branku!
    I podruhé v zápase dokázal Čechov vyrovnat. Byla to taková nenápadná akce, MATHIAS PORSELAND vůbec nevěděl co s pukem, tak ho od modré jen tak nahodil na Garnettovu bránu a kupodivu je kotouč v bráně. Domácí gólman zřejmě nic neviděl a hosté jsou zpět v zápase. Asistence: Ajnars Podzinš.
     
    34:04
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    To byl obrovský nápor Traktoru, který vygradoval ve vedoucí gól. SEMJON KOKUJOV si najel před bránu a využil výborné přihrávky Glinkina, který si počkal na vhodný moment a poté odcentroval do ohně. Saprykin dělal co mohl, ale zasáhnout již nedokázal. Asistence: Anton Glinkin, Jevgenij Katičev.
     
    18:42
    Čechov právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno, i hosté se dočkali a využili svou přesilovku. Na trestné seděl Kokujov za sekání a jeho přestupek potrestal ALEXANDR KOROLJUK. Domácí reklamovali postavení v brankovišti, kde byl důrazný Šitikov, ale faul se nepíská a gól platí. Autor branky to trefil z velkého úhlu, ale Garnett byl hodně rozhozen a neměl šanci. Bez asistence.
     
    06:51
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Tak nakonec je přesilovka využitá. Sice hosté vyhodili a nepouštěli soupeře do těsné blízkosti svého brankáře, ale přeci jen se hráči Traktoru dostali do pásma a na konci kombinační akce byl český útočník JAN BULIS, který z mezikruží překonal bezmocného Saprykina. Asistence: Stanislav Čistov, Jevgenij Kuzněcov.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 7. Bulis (Čistov, Kuzněcov), 35. Kokujov (Glinkin, Katičev), 57. Kontiola (Kondratěv) – 19. Koroljuk, 43. Porseland (Podzinš)


    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Danilišin) – Kondratěv, White, Rjabykin, Bondarev, Borodkin, Katičev, Klimontov, Chlystov – Kontiola, Kosticyn, Valejev – Čistov, Bulis, Kuzněcov – Popov, Glinkin, Kokujov – Panov, Mokin, Zavaruchin.
    HC Viťaz Moskevská oblast: Saprykin (Děnisov) – Porseland, Berdjukov, Seleznjov, Golovkov, Rozin, Mezei, Kudinov – Cibák, Koroljuk, Šitikov – Klimenko, Kousal, Afinogenov – Soloduchin, Koroljov, Ziazov – Mamin, Podzinš, Makejev.

    Rozhodčí: Zacharov, Naumov – Matjuška, Petrov
    bahis siteleri