Čeljabinsk – Viťaz 3:2 (kon.) | Magnitogorsk – Dynamo Moskva 1:0 (1:0 po s.n.) | Ufa – Kazaň 1:0 (kon.)
Nižněkamsk – N.Novgorod 3:5 (kon.) | Jaroslavl – Chanty-Mansijsk 6:2 (kon.) | Čerepovec – Jekatěrinburg 2:1 (kon.)
CSKA Moskva – Záhřeb 1:3 (kon.) | Atlant – Omsk 2:0 (kon.) | Petrohrad – Barys 3:2 (kon.)
Riga – Spartak Moskva 3:2 (kon.) | HC Slovan – Doněck 1:2 (kon.) | Lev – Minsk 3:1 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
3:2 (0:0, 2:2, 1:0)
Barys Nur-Sultan
Pátek 28.02.2014, 16:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:52
    U tyčky byl volný Bochenski, neposedný puk netrefil...
     
    58:53
    Hosté bez brankáře a s šesti hráči v poli!
     
    52:07
    Makarov se natlačil před branku, ale ani nadvakrát nepřekonal Jeremejeva, který se vyznamenal především při druhém pokusu domácího útočníka, když v leže vykopl puk pravým betonem.
     
    49:30
    Vyloučen hostující Grebenščikov za podražení.
     
    44:08
    Domácí jsou nabuzeni. V dobrých šancích se ocitli všichni tři členové prvního útoku – tedy Červenka, Thoresen i Martensson, ale Jeremejev tentokrát odolal.
     
    43:27
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Opět udeřila domácí formace Ketov, Šipačjov, Panarin! Vadim Šipačjov prostrčil mezi bruslemi obránce kotouč před brankoviště, kde hosté zcela zapomněli na ARTEMIJE PANARINA a ten vypálil pod lapačku Jeremejeva. Asistence: Vadim Šipačjov.
     
    38:14
    Čudinov po odehrání puku nešťastně zasáhl do tváře Panšina. Způsobil mu krvavé zranění a tak je vyloučen na 2+2 minuty. Úmyslné to nebylo, ale hráč je zodpovědný za svou hůl.
     
    35:55
    Panarin poslal do úniku Šipačjova, který jen těsně minul vzdálenější tyčku hostující branky. Tato lajna Petrohradu dnes hraje skvěle.
     
    33:17
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Druhá třetina je bohatá na góly! Ketov zavezl kotouč až k brance a parádní zadovkou od brankové čáry uvolnil ARTEMIJE PANARINA, který se z ideální střelecké pozice trefil pod vyrážečku Jeremejeva – 2:2! Asistence: Jevgenij Ketov a Alexej Semjonov.
     
    29:28
    Střelu Bochenského tečoval těsně vedle branky Boyd!
     
    28:43
    Další vyloučení na domácí straně. Alexander Salák dostává dvě minuty za hrubost. 15 sekund přesilovky 5 na 3 pro Barys.
     
    26:58
    Hosté budou hrát minutu a půl dlouhou přesilovku 5 na 3! Na trestnou jde Kalinin.
     
    26:24
    Domácí Semjonov vyloučen na dvě minuty za krosček.
     
    25:42
    Astana právě vstřelila branku!
    A teď si zase berou hosté své vedení rychle zpět. Nejprve sice zahrozil domácí celek, když Šipačjov s Panarinem hezky zakombinovali a vytvořili příležitost pro Kalinina. Poté však zaútočili hokejisté Barysu a po Žajlauově přihrávce se na brankovišti protlačil k puku přes Čudinova NIKOLAJ ANTROPOV a Salák byl bezmocný. Asistence: Talgat Žajlauov.
     
    24:12
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácím stačila minuta na vyrovnání! Střelu Panarina Jeremejev vyrazil pouze k JEVGENIJI KETOVOVI, který protlačil kotouč za záda hostujícího gólmana – 1:1. Asistence: Artemij Panarin a Vadim Šipačjov.
     
    23:11
    Astana právě vstřelila branku!
    Hosté svou početní výhodu přeci jen využívají a jdou do vedení! Hráči Barysu sehráli rychlou akci, na jejímž konci nahrál Žajlauov před branku ROMANOVI STARČENKOVI, který udělal kličku Salákovi a zakončil do prázdné klece. Asistence: Talgat Žajlauov a Roman Savčenko.
     
    21:36
    Hosté si zahrají přesilovku, vyloučen je Vadim Šipačjov za vysokou hůl.
     
    14:18
    Panarin nahrál před branku Ketovovi, který ještě hledal Šipačjova, jemuž v zakončení do prázdné klece zabránil skvělým obranným zákrokem Boyd!
     
    12:32
    Kalinin našel parádním pasem Kablukova, který byl faulován Maximem Semjonovem. Hostující bek zasáhl Kablukova přímo na koleno a dostává trest na pět minut plus do konce utkání!
     
    07:59
    Dallman nejprve chyboval a vše napravil pouze faulem. Hosté budou hrát přesilovou hru.
     
    05:50
    Saláka zachránila po dorážce Rachmanova tyčka!

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 25. Ketov (Panarin, Šipačjov), 34. Panarin (Ketov, A. Semjonov), 44. Panarin (Šipačjov) – 24. Starčenko (Žajlauov, Savčenko), 26. Antropov (Žajlauov)


    SKA Petrohrad: Salák (Šikin) – Alexandrov, Dallman, Čudinov, Kalinin, Chafizullin, A. Semjonov – Thoresen, Martensson, Červenka – Ketov, Šipačjov, Panarin – Tichonov, Makarov, Kučerjavenko – Kablukov, Ponikarovskij, Sigarjov.
    Barys Nur-Sultan: Jeremejev (Ahonen) – Barker, Lundin, Savčenko, Litviněnko, M. Semjonov, Blochin, Grebenščikov – Dawes, Bochenski, Boyd – Starčenko, Žajlauov, Antropov – Panšin, Upper, Romanov – Poliščuk, Hamill, Rachmanov.

    Rozhodčí: Sergejev, Čerenkov – Sivov, Šeljanin
    bahis siteleri