AS Řím – Inter 0:0 (kon.)
konec
AS Řím
0:0 (0:0)
Inter Milán
Sobota 01.03.2014, 20:45 • Stadio Olimpico (kapacita 82 307) • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    89
    Domácí se snaží ještě oživit svůj útok a do hry posílají Florenziho. Ten na hrací ploše nahrazuje Gervinha.
     
    87
    Poslední střídání na straně Interu. Do hry přichází veterán Zanetti, který nahradí v závěru utkání Jonathana.
     
    81
    Avizované střídání je tady. Bastos nahradí na hrací ploše doposud neviditelného Destra.
     
    75
    Po nádherné akce Nainggolana se dostal do zakončení Pjanić. Jeho dělovku směřující k tyči dokázal Handanovič se vší námahou vyškrábnout na roh. Nádherný fotbalový moment.
     
    74
    Střídání na straně hostů. Hřiště opouští Icardi, jeho místo zaujme Botta.
     
    67
    Gervinho byl blízko ke vstřelení gólu, ale tuto možnost mu na poslední chvíli překazil obětavým skluzem Rolando! To byl bezpochyby zákrok večera!
     
    64
    K prvnímu střídání se odhodlal i hostující Mazzarri. Ze hry stahuje Álvareze a do hry posílá Hernanes. Ten oblékal řadu let dres Lazia, a tak ho na hřišti vítá bouřlivý pískot.
     
    55
    Domácí trenér Garcia střídá. Na hřiště přichází Pjanić, který by měl přinést kreativitu, jenž zatím AS chyběla. Naopak v dnešním utkání dohrál Ljajić.
     
    48
    Samuel zastavil nedovoleně Strootmana a stává se prvním držitelem žluté karty v dnešním utkání. Pro stopera Interu to zároveň znamená stopku v příštím utkání.
     
    20
    První velká příležitost na straně hostů. Palacio hlavičkoval zcela sám na úrovni malého vápna, ale z ideální pozice poslal míč těsně nad břevno.
     
    10
    Óu! Strootman oslovil křižným pasem Ljajiće, který si následně položil na zem Jesuse a poté pokračoval směrem vpřed. Bohužel pro AS byl domácí štírek v nulovém úhlu, a tak zvolil střílenou přihrávku napříč malým vápnem. Na tu však jeho spoluhráči jen těsně nedosáhli.
     
    3
    Ljajićovu dělovku směřující pod břevno vyrazil se vší námahou Handanovič.

    Petr Král

    Branky:

    Karty:   48. Samuel (INM)


    AS Řím: De Sanctis – Torosidis, Castán, Benatia, Romagnoli – Strootman, De Rossi (C), Nainggolan – Ljajić (55. Pjanić), Destro (81. Bastos), Gervinho (89. Florenzi).
    Náhradníci: Lobont, Skorupski – Tolói, Dodô, Jedvaj, L. Mazzitelli, Taddei, Pjanić, Bastos, Florenzi, Ricci.

    Inter Milán: Handanovič – Samuel, Rolando, Jesus – Jonathan (87. Zanetti), Guarín, Cambiasso (C), Álvarez (64. Hernanes), Nagatomo – Palacio, Icardi (74. Botta).
    Náhradníci: Carrizo – Zanetti, Andreolli, Campagnaro, Ranocchia, D'Ambrosio, Kovačić, Kuzmanović, Botta, Taïder, Hernanes, Milito.

    Rozhodčí: Bergonzi – Ghiandai, Manganelli
    bahis siteleri