Salzburg – Rapid 6:3 (kon.)
konec
FC Red Bull Salzburg
6:3 (2:1)
SK Rapid Vídeň
Neděle 02.03.2014, 16:30 • Red Bull Arena • Rakouská Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    90+5
    Salzburg právě vstřelil branku!
    JONATAN SORIANO završuje hattrick, a Salzburg vede 6:3! Útočník Salzburgu se prosadil střelou z přímého volného kopu, a domácí tak mohou slavit.
     
    89
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Osmý gól v zápase, a nyní už je zřejmě rozhodnuto. Domácí vyrazili do rychlého protiútoku, Lazaro našel KEVINA KAMPLA, a ten pravačkou překonal Novotu popáté.
     
    84
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Krásná podívaná pokračuje. Salzburg jde znovu do vedení. Zulj našel ve vápně JONATANA SORIANA, a ten svým druhým gólem v zápase zvyšuje na 4:3!
     
    66
    Rapid právě vstřelil branku!
    Dnešní zápas se divákům opravdu musí líbit. CHRISTOPHER TRIMMEL se dostal ke střele z vně pokutového území, a jeho rána skončila za zády brankáře Walkeho. 3:3!
     
    58
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Tak to je šílené, co se teď v Salzburgu děje. Domácí si vedení opět berou zpět, a mohou za to děkovat MARIU SONNLEITNEROVI, který hlavičkoval do vlastní sítě. Tak teď měli hráči Rapidu velkou smůlu, to je ale fotbal.
     
    56
    Rapid právě vstřelil branku!
    Tak tohle je šok. Domácí právě ztratili dvoubrankový náskok, a tak začínáme znovu. THANOS PETSOS se ujal rozehrávky volného přímého kopu, a srovnal přesnou trefou na 2:2.
     
    45+4
    Rapid právě vstřelil branku!
    No vida, máme tu dramatickou zápletku. TERRENCE BOYD se dostal v šestnáctce k balonu, a z bezprostřední blízkosti překonal brankáře. Rapid se tak dostal na kontakt, a ještě to může být zajímavé.
     
    41
    Salzburg právě vstřelil branku!
    A je to 2:0. Dušan Švento poslal do vápna přesný centr, na který si naskočil STEFAN ILSANKER, a hlavou překonal gólmana Novotu.
     
    10
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají rychle do vedení. Ilsanker našel svým pasem JONATANA SORIANA, a ten se nemýlil, a poslal svou pravačkou míč neomylně do sítě.

    Jakub Holubec

    Branky: 10. Soriano, 41. Ilsanker, 58. Sonnleitner (vla.), 84. Soriano, 89. Kampl, 90+5. Soriano – 45+4. Boyd, 56. Petsos, 66. Trimmel

    Karty:   70. Walke (SLZ), 77. Hinteregger (SLZ) – 52. Behrendt (RVI), 60. Trimmel (RVI), 62. Boyd (RVI)


    FC Red Bull Salzburg: Gulácsi (46. Walke) – Schwegler, Rodnei, Hinteregger, Švento – Kampl, Leitgeb (78. Berisha), Ilsanker, Mané (78. Lazaro) – Soriano, Zulj
    Náhradníci: Walke – Klein, Schiemer, Meilinger, Fanseite, Berisha, Hierländer, Lazaro

    SK Rapid Vídeň: Novota – Trimmel, Sonnleitner, Dibon (45+4.Behrendt), Schrammel – Petsos, Wydra, Schaub (86. Alar) – S. Hofmann (81. Starkl), Boyd, Sabitzer
    Náhradníci: Marič – Behrendt, Schimpelsberger, M. Hofmann, Alar, Starkl, Boškovič

    Rozhodčí: Alexander Harkam – Andreas Staudinger, Christian-Petru Ciochirca – Andreas Heiß
    bahis siteleri