Arouca – Coimbra 0:3 (kon.)
konec
FC Arouca
0:3 (0:1)
Academica de Coimbra
Pondělí 03.03.2014, 21:00 • Estádio Municipal de Arouca, Arouca • Portugalská Primeira Liga
Předzápasové kurzy
     
    89
    Coimbra právě vstřelila branku!
    A je definitivně rozhodnuto! Z pravé strany přilétl přesný centr na DIOGA VALENTEHO a ten z voleje rozvlnil potřetí síť za domácím brankářem. Ten si sice na míč sáhl, nedokázal jej však vytěsnit.
     
    84
    Coimbra právě vstřelila branku!
    Jenže další akce už byla i nad jeho síly! Na pravé straně dostal SALVADOR AGRA přihrávku na hranici ofsajdu, naběhl si do vápna a střelou podél gólmana na bližší tyč upravil na 0:2.
     
    43
    Coimbra právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení a na vině je velká chyba gólmana Cássia. Na půlce si vzal míč MARCOS PAULO, vystřelil z asi 25 metrů a míč před gólmanem skočil a zaplul do sítě!

    Aleš Pur

    Branky: 43. Paulo, 84. Agra, 89. Valente

    Karty:   23. Coelho (ARC), 30. Diego (ARC) – 21. Agra (COI), 33. Alexandre (COI), 41. Gueye (COI), 55. Ferreira (COI), 74. Makelele (COI), 77. Ricardo (COI)


    FC Arouca: Cássio – Balliu, Coelho, Diego, Tinoco – Amaro (C), Simão – Claro (67. Roberto), Pintassilgo, Ceballos (80. Monteiro) – Nouioui. Trenér: Pedro Emanuel.
    Náhradníci: Sacramento – L. Dias, Oliveira, Sampaio, Soares, Roberto, Monteiro.

    Academica de Coimbra: Ricardo (C) – Goiano, Real, Capela, Ferreira – Alexandre, Makelele – Agra (89. Magique), Paulo (81. Piloto), Gueye – Lopes (66. Valente). Trenér: Sérgio Conceição.
    Náhradníci: Peiser – Dias, Cleyton, Valente, Piloto, Marinho, Magique.

    Rozhodčí: Bruno Alexandre Da Silva Esteves – Rui Teixeira, Rodrigo Pereira
    bahis siteleri