STU Bratislava – UTB Zlín 3:5 (kon.)
konec
STU Bratislava
3:5 (1:2, 2:1, 0:2)
UTB Zlín
sk Pondělí 03.03.2014, 17:15 • Zimný štadión Vladimíra Dzurillu v Ružinove, Bratislava • European University Hockey League
Partner:
     
    53:26
    UTB Zlín dal gól!

    Hostia zvyšujú a približujú sa k víťazstvu! Gazda našiel nádhernou prihrávkou cez pol klziska MICHALA ČECHA, ten nekrytý vkorčuľoval na ľavej strane do útočného pásma a nádhernou strelou do protiľahlého horného rohu zvyšuje náskok UTB!
    Asistencie : Tomáš Gazda
     
    52:26
    UTB Zlín dal gól!

    Akciu ako z hokejovej učebnice teraz predviedli hostia! Po pravej strane zaviezol puk do pásma Sedláček, na druhej strane videl voľného Martyčáka, ktorému poslal ideálnu prihrávku a TOMÁŠ MARTYČÁK už tesne pred brankárom nezaváhal a poslal puk ľahkým bekhendom do siete!
    Asistencie : Vladan Sedláček
     
    37:56
    Engineers Bratislava dali gól!

    Je vyrovnané! Engineers mali potrebný kus šťastia, ale aj to k hokeju patrí. Po vyhranom buly sa do puku na modrej čiare oprel JAKUB RENDEK, pred brankárom Kučerom ešte zmenil smer strely jeden z obrancov UTB, na čo už Kučera nestihol zareagovať a puk tak končí v sieti!
    Bez asistencie.
     
    26:58
    Engineers Bratislava dali gól!

    Ale teraz Engineers znižujú nádherným gólom! Lištiak zakombinoval s Kandom, keď mu prihral puk na ľavý kruh v útočnom pásme, Marek Kanda ukázal prehľad a presnou krížnou prihrávkou našiel na druhej strane JAKUBA LIŠTIAKA, ktorý už bez problémov trafil odkrytú bránu!
    Asistencie : Marek Kanda
     
    20:22
    UTB Zlín dal gól!

    Zlín hneď na začiatku druhej časti zvyšuje svoj náskok! Ku gólu viedla krásna kombinácia hostí – puk si medzi kruhmi prebral Pospíšil, posunul obrancovi, ktorý nahodil pred bránku, tam Strojil pekne prihral pred odkrytú bránu TOMÁŠOVI MARTYČÁKOVI a ten nechytateľne zakončil!
    Asistencie : Jan Strojil, Marek Pospíšil
     
    13:22
    UTB Zlín dal gól!

    Zlín opäť vo vedení! Po zblokovanej strele od modrej čiary sa na pravej strane pásma dostal k puku voľný VLADAN SEDLÁČEK, počkal si na prvý Snopekov pohyb a rutinérsky zasúva puk do brány pomedzi jeho betóny!
    Bez asistencie.
     
    10:02
    Engineers Bratislava dali gól!

    A je vyrovnané! Bezprostredne po predchádzajúcej akcii nasledovalo vyhrané buly, strela od modrej, ktorú Kučera len vyrazil pred seba a RADOSLAV LANGFELDER prepasíroval puk pomedzi brankárove betóny!
    Bez asistencie.
     
    08:13
    UTB Zlín dal gól!

    Útočná snaha hostí predsa len rezultuje v presný zásah! Puk do pásma šikovne zaviezol Holík, prihral na pravú stranu, kde si puk pri útočnom výlete prebral obranca JAN STROJIL a presnou strelou k žrdi otvára skóre!
    Asistencie : Radek Holík

    Branky a nahrávky: 11. Langfelder, 27. Lištiak (Kanda), 38. Rendek – 9. Strojil (Holík), 14. Sedláček, 21. Martyčák (Strojil, Pospíšil), 53. Martyčák (Sedláček), 54. Čech (Gazda)


    STU Bratislava: Snopek – Brix, Langfelder, Toman, Palko, Oško, Galko, Rendek, Ruman – Hajduk, Kanda, Lištiak, Mader, Dvorštiak, Minárik, Bystričan, Doležel, Palšovič, Maier, Štefánik, Lukáč
    UTB Zlín: Kučera – Gazda, Strojil, Měšťánek, Paksi – Nesrsta, Martyčák, Pospíšil, Holík, Čech, Šudoma, Galuška, Sedláček

    Rozhodčí: Goga
    bahis siteleri