Futbalista roka 2013 Víťaz: Marek Hamšík (kon.) | Vyhlášení ankety T-Mobile Fotbalista roku 2013 Vítěz: Petr Čech (kon.)
konec
Vyhlásenie ankety futbalista roka 2013

Víťaz: Marek Hamšík

sk Pondělí 03.03.2014, 20:00 • Dom kultúry, Trnava • Společenské události
     
    Najlepší v jednotlivých kategóriách sú ocenení a s týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime. V závere prajeme ešte slovenskému futbalu veľa dobrých výsledkov a hlavne úspechov na medzinárodnom fóre.

    Ďakujeme za pozornosť. Lúči sa s vami Veronika Pancuráková. (21:25:07)
     
    21:22
    Slávnostný galavečer Futbalista roka 2013 sa skončil.
     
    21:20
    Prichádza hudobná bodka večera. Predstaví sa speváčka Celeste Buckingham s piesňou I Am Not Sorry.
     
    21:19
    Celkové výsledky v kategórii Najlepší futbalista Slovenska v roku 2013:

    10. miesto: Čišovský
    9. miesto: Pekarík
    8. miesto: Kozáčik
    7. miesto: Stoch
    6. miesto: Hubočan
    5. miesto: Weiss ml.
    4. miesto: Ďurica
    3. miesto: Kucka
    2. miesto: Škrteľ
    1. miesto: Hamšík
     
    21:18
    Doterajší víťazi ankety o najlepšieho futbalistu Slovenska:

    • 1993: Peter Dubovský
    • 1994: Vladimír Kinder
    • 1995: Dušan Tittel
    • 1996: Dušan Tittel
    • 1997: Dušan Tittel
    • 1998: Jozef Majoroš
    • 1999: Vladimír Labant
    • 2000: Szilárd Németh
    • 2001: Ľubomír Moravčík
    • 2002: Miroslav Karhan
    • 2003: Vladimír Janočko
    • 2004: Marek Mintál
    • 2005: Marek Mintál
    • 2006: Róbert Vittek
    • 2007: Martin Škrtel
    • 2008: Martin Škrtel
    • 2009: Marek Hamšík
    • 2010: Marek Hamšík
    • 2011: Martin Škrtel
    • 2012: Martin Škrtel
    • 2013: Marek Hamšík
     
    21:17
    Slovo dostal aj kráľ dnešného večera. "Veľká vďaka patrí mojim najbližším – snúbenici Martine, našim krásnym deťom i rodičom. Zabudnúť ale nesmiem ani na spoluhráčov z klubu a reprezentácie, ale ani trénerom. Všetkým veľmi pekne ďakujem za pomoc a podporu," vyjadril sa Marek Hamšík.
     
    21:16
    "Marek mal vynikajúci rok a cenu si rozhodne zaslúži!" pogratuloval reprezentačnému spoluhráčovi priamo na pódiu Martin Škrtel. Týmto gratulujeme aj Martinovi, ktorý dosiahol opäť výborný úspech.
     
    21:14
    Najlepším futbalistom Slovenska v roku 2013 sa stáva Marek Hamšík! Ceny odovzdávajú Ján Popluhár mladší, miss Karolína Chomisteková a šéfredaktorka Pravdy Nora Slišková.
     
    21:12
    Pred nami je už iba posledné vyhlásenie – to, na ktoré všetci netrpezlivo čakajú. Získa cenu v kategórii Najlepší futbalista Slovenska za rok 2013 Martin Škrtel alebo Marek Hamšík? Obaja už prichádzajú na pódium.
     
    21:07
    "Chcel by som poďakovať všetkým ktorí mi dali svoj hlas. Veľmi si to vážim. Pred nami je veľká výzva kvalifikovať sa na ME. Ako hráč som bol aj na európskom aj na svetovom šampionáte a ako tréner som postúpil do skupinovej fázy Ligy majstrov," zaspomínal si Ján Kozák.
     
    21:06
    Najlepším trénerom za uplynulý rok je reprezentačný kouč Ján Kozák!
     
    21:05
    Prichádza vyhlásenie víťaza ďalšej kategórie.

    Kto je nominovaný v kategórii Tréner roka 2013 v SR?

    Víťazom v tejto kategórii sa stane jeden z tria Ladislav Hudec (Spartak Myjava), Ján Kozák (reprezentácia SR) alebo Ladislav Pecko (SR 17). Nominovaní sú skutočne majstrami svojho remesla, čo dokazujú pri práci so svojimi zverencami. Aktuálnym víťazom v tejto kategórii je Adrián Guľa, aktuálny kouč žilinského MŠK.
     
    21:04
    Po hudobnej vložke pokračujeme s vyhlasovaním, ale presúvame sa do inej kategórie. Na pódium prichádza dobre známy tréner Jozef Jankech.
     
    20:58
    Na rad prichádza ďalšia hudobná vložka, po ktorej sa bude pokračovať v odovzdávaní ocenení. Vystupuje skupina Hex so svojím hitom Keď sme sami.
     
    20:56
    Cenu za tretie miesto odovzdáva Tomáš Stúpala. Na tretej pozícii sa umiestnil Juraj Kucka. Juraj sa na galavečer pre zranenie bohužiaľ dostaviť nemohol, jeho cenu prevzal hovorca SFZ Juraj Čurný.
     
    20:55
    Prichádza vyhlásenie najsledovanejšej kategórie!

    Kto je nominovaný v kategórii Najlepší futbalista Slovenska (Cena Jána Popluhára)?

    Na rad prichádza najprestížnejšia kategória dnešného večera. Nominovaní v nej sú Marián Čišovský (Viktoria Plzeň), Ján Ďurica (Lokomotiv Moskva), Marek Hamšík (SSC Neapol), Tomáš Hubočan (Zenit Petrohrad), Matúš Kozáčik (Viktoria Plzeň), Juraj Kucka (FC Janov), Peter Pekarík (Hertha Berlín), Miroslav Stoch (PAOK Solún/Fenerbahce Istanbul), Martin Škrtel (FC Liverpool) a Vladimír Weiss (Olympiakos Pireus/Delfino Pescara). Zaujímavosťou je, že všetci z nich sú legionári. Úplná dominancia legionárov v najlepšej desiatke nominovaných v tejto kategórii sa zrodila piatykrát v histórii ankety – naposledy tomu tak bolo v roku 2010. Cenu obhajuje obranca Martin Škrtel, ktorý je rekordérom v počte triumfov v tejto kategórii. Pred rokom získal už štvrtú cenu, čím prekonal aj dovtedajšieho rekordéra Dušana Tittela.

    Ktoré tváre v najlepšej desiatke v tejto kategórii pred rokom neboli? V roku 2012 sa medzi najlepších 10 futbalistov Slovenska nedostali Pekarík, Kozáčik, Ďurica a Čišovský. Matúš Kozáčik je jediným brankárom spomedzi hráčov nominovaných v najlepšej desiatke a pre Mariána Čišovského je to prvé umiestnenie v elitnej desiatke. Oproti minulému roku už nemajú šancu na triumf Marek Sapara, Michal Breznaník, Marek Bakoš a Viktor Pečovský.
     
    20:54
    "Veľká vďaka patrí rodine, spoluhráčom, ale i trénerom. Cenu si veľmi vážim," nechal sa počuť šťastný mladík Gabriel Rick.
     
    20:53
    Víťazom v novej kategórii sa stáva Gabriel Rick!
     
    20:52
    Prichádza vyhlásenie víťaza ďalšej kategórie.

    Kto je nominovaný v kategórii Najlepší futsalista SR v roku 2013?

    Do záverečnej nominácie novej kategórie sa dostala trojica kandidátov Peter Haľko, Peter Kozár a Gabriel Rick. Všetci z nich sú hráčmi Slov-Matic FOFO Bratislava, historicky najúspešnejšieho slovenského futsalového klubu. Ten má vo svojej zbierke 8 majstrovských titulov z futsalovej ligy a deviate prvenstvo z roku 2002, kedy sa ešte hralo pod označením sálový futbal. Aktuálne hráči tohto celku dominujú v najvyššej lige už štvrtý rok za sebou.
     
    20:51
    Na pódium prichádza ďalší skvelý hráč Jozef Kožlej, ktorý je známy najmä pre svoje bravúrne zakončovateľské schopnosti. Vyhlási víťaza ďalšej kategórie.

    Veronika Pancuráková

    bahis siteleri