LA Stars – Znojmo 4:5 (0:1 po s.n.)
po s.n. (0:1)
Lower Austria Stars
4:5 (0:1, 1:0, 3:3 - 0:1)
HC LERAM Orli Znojmo
Středa 05.03.2014, 19:40Erste Bank Young Stars League
Partner:
     
    Já se s Vámi loučím a přeji příjemný zbytek dne. (22:07:08)
     
    Znojemští mladíci dokázali otočit utkání! Velkou zásluhu má kompletní první lajna, která zaznamenala všechny branky. Orli tak vykřesali malou naději na play-off. K tomu ovšem potřebují v sobotním domácím zápase každopádně porazit suverénní Fehérvár a jak Linz, tak i St. Pölten musí ve svých utkáních prohrát.
    Přijďte znojemské juniory podpořit v sobotu od 16:30 na znojemský zimní stadion!

    Pro Znojmo důležité zápasy:

    Sobota 8. 3.: Linz – Vídeň
    Sobota 8. 3.: Znojmo – Fehérvár
    Sobota 8. 3.: MAC Budapešť – LA Stars
    Neděle 9. 3.: Linz – Féhervár
     
    Konec zápasu.
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Orli Znojmo.
    Autorem branky je VOJTĚCH ŽEMLIČKA.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    V prodloužení se nerozhodlo. Rozuzlení přinesou samostatné nájezdy.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Znojemští mladíci dokázali stáhnout dvoubrankové manko a dotáhli utkání do prodloužení. Čtyřmi brankami se blýskla první útočná formace Orlů.
    Za malý okamžik začne prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    58:09
    Orli právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno! Orli dokázali dotáhnout dvougólové manko! Také známe pouze dva střelce českého týmu. Tentokrát se prosadil MAREK ŠPAČEK – 4:4! Asistence: Lukáš Nováček, Michal Theimer.
     
    55:09
    Orli právě vstřelili branku!
    První pětka Orlů se znovu prosazuje a přidává svou třetí branku utkání. Svoji druhou a zároveň kontaktní branku vstřelil po kombinaci celého útoku VOJTĚCH ŽEMLIČKA – 4:3! Asistence: Lukáš Nováček, Marek Špaček.
     
    51:54
    LA Stars právě vstřelili branku!
    A je to tady znovu. Krutá sprcha pro Orly. Na rozdíl dvou branek znovu odskakují hráči rakouského mužstva. Do svých statistik se druhou brankou zapsal NIKITA REYN – 4:2! Asistence: Paul Sztatecsny.
     
    51:05
    Orli právě vstřelili branku!
    Naděje pro Znojmo stále žije. Jiskřičku naděje vykřesal VOJTĚCH ŽEMLIČKA, který se blýskl individuální akcí – 3:2! Bez asistence.
     
    47:53
    LA Stars právě vstřelili branku!
    Tak tohle se znojemskými mladíky nevypadá vůbec dobře. Domácí St. Pölten odskakuje zásluhou SAMA ALECE ANTONITSCHE na rozdíl dvou branek – 3:1! Asistence: Florian Baltram, Daniel Leißer.
     
    42:25
    LA Stars právě vstřelili branku!
    Tohle je obrovská rána pro znojemské juniory. Domácí totiž otáčí vývoj utkání. Mezi tři tyče zamířil FELIX BRUNNER – 2:1! Asistence: Nikita Reyn, Gonzalo Ruiz.
     
    40:16
    Obě mužstva v plném počtu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.

    Marek Indruch

    Branky a nahrávky: 36. Reyn (Schröder, Baltram), 43. Brunner (Reyn, Ruiz), 48. Antonitsche (Baltram, Leißer), 52. Reyn (Sztatecsny) – 6. Špaček (Theimer), 52. Žemlička, 56. Žemlička (Nováček, Špaček), 59. Špaček (Nováček, Theimer), rozh. náj. Žemlička


    Lower Austria Stars: Foltan (Wegerer) – Gysi, Wolf, Alena, Sztatecsny, Jones, Matzka, Gleß – Schröder, Richter, Malinouski – Antonitsch, Baltram, Ließer – Ruiz, Reyn, Brunner – Kastner, Wallner, Belenyesi
    HC LERAM Orli Znojmo: Dovina (Daňo) – Theimer, Švanda, Michalica, Koňařík, Hloupý, Křípal, Toman, Cílek – Žemlička, Nováček, Špaček – Kacetl, Cerovečki, Horák – Hložek, Košťál, Hačecký – Holub
    bahis siteleri