Tisková konference SK Dynamo ČB (kon.) | Tisková konference HC Lev Praha (kon.)
konec
Tisková konference HC Lev Praha

Středa 05.03.2014, 13:00Tiskové konference
     
    13:18
    Tisková konference končí. (13:16:13)
     
    13:17
    Jakub Švestka hovoří o tom, že na stanicích Sport1 a Sport2 budou k dispozici všechny zápasy Lva v play-off. Zároveň informuje o soutěži o nejsympatičtější fanynku.
     
    13:13
    Na obrazovce právě běží klip s dalšími hesly a také hlavními tvářemi mužstva.
     
    13:11
    "Fight till the end." Takové je heslo Lva pro play-off. Hráči si ho sami vybrali na soustředění ve Švýcarsku při olympijské pauze.
     
    13:09
    Nathan Oystrick: "Je dobré, že jsme si zajistili domácí prostředí. Proti Medveščaku to asi bude hodně vyhrocená série. Bude tam hodně emocí a potyček. Tak se ale v play-off hraje normálně. Já si tuhle část sezony hodně užívám. Budeme potřebovat, aby všichni hráli ještě lépe než v základní části."
     
    13:07
    Nyní hovoří Jiří Novotný: "Nálada v kabině je dobrá. Náš cíl před sezonou, kterým byla nejlepší čtyřka konference, jsme splnili. S Medveščakem jsme hráli dvakrát, oba zápasy jsme vyhráli. V play-off se ale začíná znovu. Bude hodně záležet na naší hře a organizaci. Není ale náhoda, že jsme skončili třetí, mužstvo se stabilizovalo. Je jen škoda, že Jakub Klepiš je zraněný. Zatím máme dobrou sezonu, nechceme skončit v prvním kole. Jsme připravení."
     
    13:04
    Kari Jalonen mluví o cílech Lva do play-off. "Bylo to dlouhá základní část, měli jsme velmi velmi slušné výsledky. Naše situace je teď dobrá, máme jen jedno zranění. Jakub Klepiš už ale trénuje s týmem. Teď nastává ta klíčová fáze sezony. Snažíme se hráče co nejvíc připravit, ale samotná hra samozřejmě bude na nich. Každopádně jsme připraveni."
     
    13:01
    Tisková konference právě začala. Jan Rachota představuje jednotlivé účastníky.
     
    Tiskové konference se zúčastní hlavní kouč Kari Jalonen, kapitán mužstva Jiří Novotný, obránce Nathan Oystrick, tiskový mluvčí Jan Rachota a Jakub Švestka, PR manažer Chello Central Europe.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 13:00.

    Daniel Poláček

    bahis siteleri