Rádio Krokodýl Brno – Vysoké Mýto 4:1 (kon.) | Balticflora Teplice – Sparta 4:3 (kon.) | Tango Brno – Slavia 9:2 (kon.)
Chrudim – Hradec Králové 8:1 (kon.) | Kladno – Interobal Plzeň 3:5 (kon.) | Benago Praha – Helas Brno 1:1 (kon.)
konec
FC Tango Brno
9:2 (4:2)
SK Slavia Praha
Pátek 07.03.2014, 20:00 • MSH Brno, Vodova • 1. Futsal liga
     
    39
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Tak ještě jedna branka. Kosmeticky výsledek upravuje MICHAL SEIDLER, který využívá přesnou přihrávku Raphinhy. Slavia už je hodně odevzdaná, zvláště v obraně. Asistence. Raphinha.
     
    31
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Osmá branka Brna a teprve první nejlepšího střelce ligy. MICHAL SEIDLER si nyní dokázal, že když něco nejde sílou, tak to jde ještě větší sílou. Dvakrát mu jeho střelu Krajč pokryl, ale na třetí dělovku už nestačil. Bez asistence.
     
    27
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Slavia to musela ještě více otevřít a domácí začínají trestat. MICHAL BELEJ si po zisku balónu narazil se Seidlerem a mohl zakončovat do úplně prázdné brány. Tango může hrát už hodně uvolněně. Asistence: Michal Seidler.
     
    26
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Na začátku akce stál nejlepší střelec ligy. Michal Seidler. Ten vypíchl rozehrávku hostí a dostal se do přečíslení, se svou střelou však neuspěl, a tak se míč dostal k Rodrigovi. Zakončení nijak neuspěchal a počkal na dobíhajícího RAPHINHU, jenž zamířil přesně. Další povedená akce Tanga. Asistence: Rodrigo.
     
    22
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Domácím se tato hra vyplácí. Chadzidis poslal kolmici na RADIMA ZÁRUBU, který se tváří v tvář Krajčovi nemýlil. Vypadá to, že pěkné šance včetně branek budou pokračovat i v druhé půli. Asistence: Dimostenis Chadzidis.
     
    20
    Slavia právě vstřelila branku!
    A hostům se porada před zahráváním rohového kope vyplácí. PETR OLIVA, který jej rozehrával, nejprve neúspěšně hledal své spoluhráče, a tak si znovu našel odražený míč, aby jej tvrdou střelou poslal pod břevno. Krásný gól a Slavia je znovu v kontaktu. Bez asistence.
     
    17
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Na druhé straně se však znovu radují. Raphinha uvolnil JAVIHO, jenž si ještě dokázal obejít dva protihráče a také gólmana a pohodlně zakončil do odkryté brány. Asistence: Raphinha.
     
    15
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    A domácí to také ihned potvrzují. Brňané si vybojovali roh, který zahrával Rodriho. Jako adresáta si vybral RAPHINHU, což byla nejlepší možná volba. Brazilec ve službách Brna si našel balón ve vápnu a uklidil jej tam, kam potřeboval. Asistence: Rodrigo.
     
    3
    Slavia právě vstřelila branku!
    Vzpamatování se z dvou rychlých branek hostům netrvalo dlouho. Oliva při rozehrávce autu našel nabíhajícího PAVLA NOVOTNÉHO, který balón jemně tečoval a ten po této teči skončil za zády překvapeného Kubíčka. Tři minuty = tři góly. To to pěkně začíná. Asistence: Petr Oliva.
     
    2
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Druhá minuta, druhý gól. RADIMU ZÁRUBOVI se hostující obrana rozestoupila natolik, že si brněnský mladý hráč udělal dva rychlé kroky a zamířil přesně mezi nohy Krajče. No, Slavia má co dělat. Asistence: Michal Belej.
     
    1
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je snový začátek pro Brno. Po pouhých jedenácti vteřinách totiž vede. Belej rozehrál Seidlerovi, který přenechal míč MICHALU KOVÁCSOVI, který si udělal prostor, narazil si ještě jednou se Seidlerem a o tyč otevírá dnešní gólový účet. Asistence: Michal Seidler.

    Adam Havel

    Branky: 1. Kovács (Seidler), 2. Záruba (Belej), 15. Raphinha (Rodrigo), 17. Javi (Raphinha), 22. Záruba (Chadzidis), 26. Raphinha (Rodrigo), 27. Belej (Seidler), 31. Seidler, 39. Seidler (Raphinha) – 3. Novotný (Oliva), 20. Oliva

    Karty:   2. Hrdina (SLA), 18. Krajč (SLA)


    FC Tango Brno: Kubíček (Bočánek) – Rodrigo, Chadzidis, Svoboda, Brůna, Buršík, Kovács, Belej (C), Záruba, Javi, Seidler, Raphinha.
    Trenér: Marian Berky

    SK Slavia Praha: Krajč (Kučera) – Brychta, Žampa, Eisenreich, Vejvoda, Oliva (C), Novotný, Hrina, Matějka.
    Trenér: Jiří Baborák

    Rozhodčí: Michal Gasnárek, Jiří Honěk, D: Kamil Bednář