HC Plzeň – Slavia 5:0 (kon.) | Kladno – Vítkovice 4:6 (kon.) | Sparta – Liberec 2:1 (kon.)
Jihlava – Zlín 0:4 (kon.) | Vsetín – Pardubice 4:3 (kon.) | Písek – Letňany 1:2 (kon.)
Poruba 2011 – HC Litvínov 7:0 (kon.) | Olomouc – Hr. Králové 5:2 (kon.) | Chomutov – Třinec 3:1 (kon.)
Havířov – Ústí n/L 9:3 (kon.) | Mladá Boleslav – K. Vary 0:1 (po pr.) | Č. Budějovice – Kometa Brno 3:5 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:1 (2:0, 1:1, 0:0)
HC Oceláři Třinec
Pátek 07.03.2014, 17:30Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    54:59
    Po nahození Daniela Nováka se mezi kruhy dostal k puku Veselý, ale ani nadvakrát puk k Hlaváčovi nepropasíroval.
     
    49:35
    Kofroň se proháčkoval až před Lukeše, ale v tísni neměl klid na zakončení a puk mu ujel do rohu.
     
    47:02
    Sám mezi kruhy stál Škorpík, ale trefil jen hráče před sebou. Následná bomba od modré zaduněla jen o zadní mantinel.
     
    44:01
    Sám na Hlaváče znovu uháněl Lyszczarczyk, ale tentokrát neuspěl. Zkoušel zakončit blafák bekhendem jednoruč, ale kotouč mu sjel a polský střelec jej netrefil.
     
    37:43
    Sikora si počínal za hranicí pravidel, dostává dvě minuty za krosček.
     
    33:25
    Vidíme nyní svižnou pasáž plnou zajímavých akcí. Za hostující obranou se objevil osamocená Tomáš Adámek, který postupoval sám na Hlaváče z pravého křídla. Jeho pokus za hostující brankáře prošel, ale puk zůstal v brankovišti. Dojíždějící Toman si nestihl srovnat hůl, aby mohl doklepnout puk do opuštění klece.
     
    33:03
    Oceláři se dostali do přečíslení. Přihrávka už už směřovala z levého křídla na úplně volného Petráka, když do ni v poslední chvíli vložil hůl vracející se Hierman.
     
    32:24
    Aleš Macháček vystihl u levého mantinelu rozehrávku Třince, poslal křážný pas na Rohlu, jenž však trefil jen přesouvajícího se Hlaváče.
     
    29:16
    A opět se bránící tým osvobodil. Piráti dokonce založil akci, v níž jeli Wágner a Lyszczarczyk na jediného obránce. Prvně jmenovaný přihrál z pravé strany do středu, kde puk tečoval Lyszczarczyk, ale Hlaváč předvedl jistý zákrok.
     
    29:02
    Jenže puk se vrátil za branku Lukeše, kde Hlaváček zasáhl soupeře do oblasti hlavy a krku, za což dostává trest na dvě minuty ak tomu osobní desetiminutový trest.
     
    26:23
    Třinec právě vstřelil branku!
    A ta netrvala dlouho. Puk se po buly dostal na modrou, odkud jej švihem poslal na branku Bartko a tečoval jej DAVID STRÁNSKÝ. Kotouč po jeho zásahu skončil až v chomutovské síti. Asistence: Jan Bartko, Jan Poruba.
     
    26:00
    Lukeš dnes poněkolikáté předvedl ne úplně jistou rozehrávku, což nadělalo domácí obraně potíže. Za záchranou brzdu musel zatáhnout Wágner, který odchází na dvě minuty za katr za sekání.
     
    24:49
    Ve vlastním oslabení ujel Švaňa, ale na Lukeše si nepřišel.
     
    24:26
    Kozákovo nahození vypadlo Hlaváčovi těsně před brankovou čáru, kde hostující gólman puk zachytil.
     
    23:41
    Piráti právě vstřelili branku!
    Polský útočník ve službách Pirátů si ale spravil chuť po pár vteřinách. Lukeš nejprve ustál závar před vlastní brankou, poté Toman vyslal do úniku ALANA LYSZCZARCZYKA, který předvedl ukázkový blafák a zvýšil na 3:0 pro Severočechy. Asistence Josef Toman.
     
    23:02
    Zajímavé akce na obou stranách. Nejprve si Třinečtí špatně přihráli v situaci dva na jednoho, následně Polák zadovkou přenechal Lyszczarczykovi, který jen vyprášil beton Hlaváče.
     
    20:36
    Piráti budou hrát další přesilovku. Bartoň dostává dvě minuty za hákování.
     
    18:39
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovku. Wágner po buly nahrál na modrou Pálenkovi, který vypálil z první a před Hlaváčem tečoval jeho pokus ALAN LYSZCZARCZYK. Asistence: Jan Páleník, František Wágner.
     
    18:09
    Piráti se do pásma dostali, ale přišli o něj. Jejich další počínání zastavilo Sikorovo podražení. Domácí budou hrát přesilovku.
     
    12:59
    Teď však předvedla domácí defenziva velkou hrubku. Rozehrávka chomutovského obránce skončila na holi hostujícího Kofroně, který chybu Pirátů nepotrestal. Lukeš si s jeho pokusem poradil.
     
    07:02
    Lukeš minul za brankou rozehrávku a puk získali Oceláři, které zastavil jen za cenu nedovoleného bránění Wágner, který už odchází na trestnou lavici.
     
    05:49
    Piráti právě vstřelili branku!
    RADEK VESELÝ dostal přihrávku na pravé křídlo, vlétl do pásma, natlačil se před obránce a našel skulinu mezi betony Hlaváče. Asistence: Martin Strunz, Jakub Hierman.
     
    03:34
    Prvním vyloučeným je třinecký Stránský, který bude pykat za nedovolené bránění.

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 6. Veselý (Strunz, Hierman), 19. Lyszczarczyk (Páleník, Wágner), 24. Lyszczarczyk (Toman) – 27. Stránský (Bartko, Poruba)


    Piráti Chomutov: Lukeš – O. Dvořák, Páleník, Hlaváček, Hierman, D. Novák, Kozák – Polák, Lyszczarczyk, A. Macháček, Kašpar, T. Adámek, Dimitrov, P. Macháček, Rohla, Veselý, Toman, Wágner, Strunz
    HC Oceláři Třinec: Hlaváč – Michal Roman, Janiczek, Bartko, Zahradníček, Bartoň, M. Adámek, Walaski, Stránský, Cienciala – Stuchlík, Švaňa, Sikora, Petrák, Trčka, Škorpík, Poruba, Kofroň, Pala

    Rozhodčí: Zubzanda – Gerhát, Hynek
    bahis siteleri