Jaroslavl – Dynamo Moskva 2:1 (kon.) | CSKA Moskva – Petrohrad 1:2 (po pr.) | Riga – Doněck 7:3 (kon.)
Záhřeb – Lev 2:5 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
2:1 (1:0, 0:0, 1:1)
Dynamo Moskva
Pondělí 10.03.2014, 14:00 • Arena 2000 • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:36
    Tentokrát si bere time-out trenér Dave King. Hrát se bude v útočné třetině Dinama.
     
    59:36
    Fantastický Sanford, který pochytal dvě možná tři tutovky Dinama. Největší měl Komarov, jenž pálil z mezikruží, ale trefil přesně postaveného domácího brankáře. Poté se strhla před jeho klecí mela a rozhodčí museli celou situaci uklidnit.
     
    58:17
    Jerjomenko zůstává na střídačce, hosté to zkouší v šesti hráčích.
     
    46:41
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Teď už bylo vše v pořádku. Domácí jdou podruhé v zápase do vedení. Prosadil se JURIJ PETROV, který si rychle vyměnil kotouč s Holosem a střelou z mezikruží propálil nic netušícího Jerjomenka. Ruský brankář zřejmě nic neviděl a nestihl tak na prudkou dělovku zareagovat. Asistence: Jonas Holos.
     
    44:44
    Vyloučen tedy Panšin a Sojin za hrubost. Hraje se 4/4.
     
    43:26
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Nebylo co řešit. LEO KOMAROV (TS) proměnil trestné střílení, když se trefil přesně nad Sanfordův pravý beton. Finský útočník si zkušeně počkal a poté udeřil. Je tak vyrovnáno a Dinamo je zpět v utkání.
     
    43:26
    Trestné střílení provede právě Leo Komarov.
     
    43:26
    Komarov byl v obrovské šanci, ujel domácí obraně a mířil sám na bránu. Následně byl jasně zahákován Gorochovem a bude z toho trestné střílení pro Dinamo. Finský reprezentant tak bude moci vyrovnat.
     
    37:26
    Výtečný Jerjomenko, který likviduje dvě tutovky Jaroslavle. Nejprve pálil sám před bránou Plotnikov a poté střílel i Apalkov, semafor ruského brankáře vyletěl jako šraňky. Skvělé zákroky opory Dinama.
     
    36:59
    Poté je však vyloučen Jalasvaara, jenž byl vyloučen za sekání. Hraje 4/4.
     
    36:28
    Dnes potřetí v zápase je vyloučen domácí Ljubuškin, tentokrát za hrubost.
     
    32:00
    Za hru vysokou holí je potrestán Sojin. Jaroslavl tak má k dispozici další přesilovou hru.
     
    25:37
    Obrovská šance Dinama. Kokarev si najel zpoza brány před Sanforda a trefuje jeho nastavený beton. Domácí brankář se na poslední chvíli stačil přesunout a podržel velkou měrou svůj tým.
     
    19:19
    Další vyloučení pro Dinamo, které tak srovnává počet trestných minut na osm. Solovjov je vyloučen za nedovolené bránění, dnes podruhé v zápase.
     
    19:05
    I když jsou domácí střelecký méně produktivní, vytváří si solidní šance a závary, což dokumentuje nahození Holose před Jerjomenkovu klec. Byla z toho pořádná trma vrma, kterou málem vyřešil prudkou střelou Kartajev, jenž uviděl volný kotouč. Trefil jen ruského brankáře do výstroje.
     
    13:37
    Mohlo být vyrovnáno. Martins Karsums ujel domácí obraně a řítil se ve vlastní oslabení sám na Sandforda. Ten ovšem vytáhl zákrok dne, když se roztáhl na brankovišti a pravým betonem puk vyrazil mimo své tři tyče.
     
    12:15
    Je zde další přesilovka pro Jaroslavl. Na trestné sedí Solovjov za podražení.
     
    09:12
    Vzápětí je vyloučen Černikov za sekání. Dinamo tak má možnost velice rychle zareagovat na nepříznivý výsledek.
     
    08:26
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Přesilovka je nakonec přeci jen využita. GEOFF PLATT dostal kotouč na pravý kruh, kde se do něj opřel a to byla rána jako z děla, kterou Jerjomenko nedokázal zachytit do své výstroje. Domácím se výborně podařila kombinační akce a Komarov tak může opustit tresnout. Poprvé v hale houkala lokomotiva, což znamená, že domácí vedou. Střela to byla parádní a hlavně přesná. Asistence: Ilja Gorochov, Sergej Konkov.
     
    07:05
    Tak je to hostující Leo Komarov, který putuje na trestnou za podražení.
     
    03:49
    Teď však pozor. Karpov se dostal do obrovské šance, najel si mezi kruhy a dostal se až před Sanforda, který vytasil pořádně těžký kalibr. Domácí brankář svůj tým podržel zákrokem lapačkou.
     
    02:16
    Bude se poprvé v tomto zápase vylučovat. Ljubuškin inkasuje menší trest za nedovolené bránění.
     
    01:27
    První velká šance domácích hokejistů. Z pravého kruhu si najel před bránu Apalkov a jeho rána zápěstím končí těsně vedle Jerjomenkovy brány.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 9. Platt (Gorochov, Konkov), 47. Petrov (Holos) – 44. Komarov (TS)


    Lokomotiv Jaroslavl: Sanford (Kolesnik) – Kronwall, Gorochov, Jakovlev, Holos, Vasiljev, Ljubuškin, Višněvskij, Pašnin – Averin, Apalkov, Plotnikov – Platt, Sprukts, Redlihs – Koňkov, Galimov, Kartajev – Černikov, Petrov, Musatov. Trenér: Dave King.
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Šaryčenkov) – Novák, Višněvskij, Jalasvaara, Solovjov, Graňák, Mironov, Korjagin, Barancev – Gorovikov, Pestuško, Komarov – Karsums, Karpov, Cvetkov – Babenko, Kokarev, Sojin – Sopin, Pestunov, Kvapil. Trenér: Oleg Znarok.

    Rozhodčí: Rönn, Odinš – Putilin, Nestěrov

    Diváci: 9000
    bahis siteleri