Jaroslavl – Dynamo Moskva 2:1 (kon.) | CSKA Moskva – Petrohrad 1:2 (po pr.) | Riga – Doněck 7:3 (kon.)
Záhřeb – Lev 2:5 (kon.)
konec
Medveščak Záhřeb
2:5 (0:0, 2:2, 0:3)
Lev Praha
Pondělí 10.03.2014, 19:30 • Dom Sportova Zagreb • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:02
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Pražané zvyšují na 2:5! PETR VRÁNA obral v útočném pásmu o kotouč Murrayho, dojel mezi kruhy a vypálil k pravé tyčce domácí branky. Bez asistence.
     
    56:32
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Hosté se trefují těsně po skončení přesilovky! Mäenpääho nabídku mezi kruhy pohotově tečoval MARTIN THÖRNBERG a kotouč proskákal až za záda nešťastného Brusta – 2:4. Asistence: Mikko Maenpaa a Nathan Oystrick.
     
    49:37
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Hosté z nenápadné akce strhli vedení zpět na svou stranu! DAVID ULLSTRÖM sám zavezl kotouč až do útočného pásma a ihned po přejetí modré čáry zápěstím vystřelil. Brustovi zřejmě zastínil výhled bránící Foster a kotouč tak propadl kolem vyrážečky domácího gólmana až do sítě – 2:3! Asistence: Martin Ševc.
     
    39:07
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Obránce SAŠA MARTINOVIČ ukázal, že má šikovné ruce a svůj nájezd s přehledem proměnil. Vehanena oklamal forhendovou kličkou a uklízel puk prakticky do odkryté branky. Lev tak během chvilky ztratil dvoubrankový náskok a ještě nevyužil dlouhou dvojnásobnou početní výhodu. Hosté to teď budou mít hodně těžké.
     
    36:05
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Domácí rychle odpovídají a snižují na rozdíl jediného gólu! Střelu Švarného od modré Vehanen vyrazil pouze do zad padajícího BOYDA KANA a od nich se puk trochu kuriózně odrazil do branky. Asistence: Ivan Švarný.
     
    35:29
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    A je to 0:2! Kotouč, který padal před domácí brankoviště, ze vzduchu baseballově trefil MICHAL ŘEPÍK a puk skončil v brance. Platnost gólu ještě muselo potvrdit video, jelikož domácí reklamovali vysokou hůl Řepíka. Bez asistence.
     
    32:15
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Hosté udeřili ve vlastním oslabení! MARTIN THÖRNBERG nejprve pláchl domácí obraně, ale s jeho nájezdem si Brust ještě poradil. Domácí defenziva však následně zazmatkovala, Thörnberg se dostal ke kotouči mezi kruhy a vypálil přesně do levého horního růžku Brustovy klece! Krásná střela. Asistence: Patrik Zackrisson

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 37. Kane (Švarný), 40. Martinovič (TS) – 33. Thörnberg (Zackrisson), 36. Řepík, 50. Ullström (Ševc), 57. Thörnberg (Mäenpää, Oystrick), 60. Vrána


    Medveščak Záhřeb: Brust (Dekanich) – Popovič, Martinovič, Švarný, Foster, Klubertanz, Katič, O'Connor – Thomas, Murley, Cheechoo – Linglet, Vesce, Ellison – Ryan, Jessiman, Glumac – Kane, Murray, Bjorkstrand – Nyström.
    Lev Praha: Vehanen (Engren) – Ševc, Mäenpää, Oystrick, Němec, Jaakola, O'Byrne, Nakládal, Gragnani – Ullström, Novotný, Azevedo – Sekáč, Vrána, Thörnberg – Zackrisson, Kapanen, Řepík – Ridderwall, Cingel, Matai.

    Rozhodčí: Olenin, Bondar – Sivov, Šeljanin

    Diváci: 6500
    bahis siteleri