Bayern – Arsenal 1:1 (kon.) | Atlético – AC Milán 4:1 (kon.)
konec
Atlético Madrid
4:1 (2:1)
AC Milán
Úterý 11.03.2014, 20:45 • Estadio Vicente Calderón, Madrid (Španělsko) • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    85
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Pro tentokrát to vzal DIEGO COSTA již na sebe a ukázal, že mu střílení gólů jde daleko více než nahrávání! Střídající Sosa vyslal ve skluzu kolmici za obranu, nejlepší střelec madridského týmu křižnou střelou o zadní tyč navýšil náskok Atlética již na tři góly – 4:1!
     
    81
    Poslední výměna přichází na straně Atlética Madrid, pro dnešek má padla také Koke, na jehož pozici se postaví Diego.
     
    79
    Vzápětí střídá také hostující kouč. Nigel de Jong je na závěrečné okamžiky AC Milán v Lize mistrů nahrazen Muntarim.
     
    78
    Potleskem domácí fandové oceňují také výkony Ardy Turana, který nyní končí své působení v tomto zápase. Na hrací plochu se dostane také Cristian Rodriguéz.
     
    74
    Dalším karetním hříšníkem dnešního mače je o poločasu střídající Robinho. I hráči AC již zřejmě tuší, že tři branky proti perfektně zformované obraně Atlética Madrid vstřelí jen stěží.
     
    72
    Za ohlušujícího potlesku opouští hrací plochu dnes velmi aktivní hráč a střelec třetí branky Atlética Raúl García, na jeho místo se na závěrečné minuty staví Sosa.
     
    71
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Ve Španělsku se může slavit, šampaňské poteče proudem! Atlético zhruba dvacet minut před závěrečným hvizdem rozhoduje o svém vítězství a postupu do další fáze nejprestižnější evropské soutěže! Na Gabiho centr z volného přímého kopu si neomylně naskočil RAÚL GARCÍA a povedenou hlavičkou uklidil míč přesně k tyči – 3:1!
     
    71
    Bonera zastavil balon na zemi rukou a ač se zlobí, se žlutým kartónkem na svoji osobu nic neudělá.
     
    69
    Dnes padla má hostující Michael Essien, podpořit tlak milánského AC se pokouší vydat Giampaolo Pazzini.
     
    66
    Robinho se nyní šikovnou samostatnou akcí mohl radovat z vyrovnání! Mezi třemi protihráči se prokličkoval až k zakončení, bravurní Courtois nyní podržel španělské Atlético!
     
    48
    Naopak na druhé straně jsme viděli stoprocentní příležitost! Defenzíva milánského týmu naprosto propadla, domácí postupovali do přečíslení tři na jednoho! Do zakončení se nakonec dostal Gabi, který tvrdou ranou napálil břevno Abbiatyho klece!
     
    46
    Již avizovaná výměna je tu, útok AC Milán ve druhém poločase posílí Robinho, který nahradí Taarabta.
     
    45+2
    A to již Mario Balotelli neunáší a za nějaké to neslušné slůvko k hlavnímu rozhodčímu obdržel žlutou kartu.
     
    43
    Tak to mohla být jedna z nejkrásnějších gólů letošního ročníku Ligy mistrů, chybělo zhruba deset centimetrů! Na centr Kokeho od pravé postranní čáry si Raúl García naskočil pohlednými nůžkami, perfektní ranou však poslal balon jen těsně mimo! Abbiati neměl šanci zasáhnout!
     
    41
    Atlético právě vstřelilo branku!
    A rázem je to znovu všechno jinak! Na tlak Milánu odpovídají domácí hráči nejideálnějším způsobem! Velké štěstí měl nyní ARDA TURAN, který se nyní téměř ze stoje a ještě k tomu ze vzduchu opřel do míče, ten se opřel o nohu jednoho z obránců a k překvapení hostujících hráčů zapadl přesně k tyči Abbiatyho branky! Domácí jsou tak znovu o krok vpředu – 2:1!
     
    28
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Neskutečný tlak milánského týmu musel pochopitelně přinést ovoce, italský tým se tak ještě v prvním poločase hlásí o hru o postup! Obrana Atlética naprosto zapomněla na zabíhajícího si KAKÁ, který si naskočil na centr Poliho z pravé strany a netypicky hlavou ho uklidil k bližší tyči – 1:1!
     
    7
    Adil Rami zápasnickým chvatem poslal k zemi unikajícího Diega Costu a paradoxně se při tom sám zranil. Rozhodčí ale nemá slitování a má již pro hostujícího obránce připravenou žlutou kartu. Navíc Atlético bude zahrávat volný přímý kop ze zajímavé pozice.
     
    5
    Na druhé straně si nedovoleně počínal Raul Garcia, rozhodčí mu okamžitě a bez diskuzí ukázal žlutou kartu.
     
    3
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Domácí fotbalisté hned z první akce dnešního zápasu skórují a výrazně se tím přibližují čtvrtfinále Ligy mistrů! A musíme poznamenat, že se jednalo o parádní branku! DIEGO COSTA si naskočil Kokeho centr do šestnáctky, v pádu nohou nekompromisně usměrnil míč za bezmocného brankáře hostí – 1:0!

    Petr Dejnožka

    Branky: 3. D. Costa (Koke), 41. Turan (Raúl García), 71. Raúl García (Gabi), 85. D. Costa (J. Sosa) – 28. Kaká (Poli)

    Karty:   5. Raúl García (ATM) – 7. Rami (ACM), 45+2. Balotelli (ACM), 71. Bonera (ACM), 74. Robinho (ACM)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 6:6.
    Atlético Madrid: Courtois – Filipe, Godín, Miranda, Torres Juanfran – Koke (81. Diego), M. Suárez, Gabi (C), Turan (78. C. Rodríguez) – Raúl García (72. J. Sosa), D. Costa.
    Náhradníci: Aranzubia – Alderweireld, Insúa, C. Rodríguez, Diego, J. Sosa, David Villa.

    AC Milán: Abbiati – Emanuelson, Bonera, Rami, Abate – Essien (69. Pazzini), de Jong (79. Muntari), Kaká (C), Poli, Taarabt (46. Robinho) – Balotelli.
    Náhradníci: Amelia – De Sciglio, Mexés, Zaccardo, Muntari, Robinho, Pazzini.

    Rozhodčí: Clattenburg – Beck, Burt (všichni Anglie)
    19.02.2014
    AC Milán - Atlético 0:1

    Branky: 83. D. Costa (Gabi)

    Karty:   44. Abate (ACM), 61. Bonera (ACM), 90+1. Rami (ACM) – 20. Insúa (ATM), 41. M. Suárez (ATM), 69. Diego (ATM), 90+3. Adrián (ATM)

    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 8:3.
    bahis siteleri