Havlíčkův Brod – Kolín 8:2 (kon.) | Hr. Králové – Krkonoše 4:1 (kon.) | SHK Hodonín – Poruba 2011 2:3 (1:2 po s.n.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
8:2 (3:0, 4:2, 1:0)
SC Marimex Kolín
Pátek 14.03.2014, 15:30 • ZS Kotlina (Kapacita: 4000) • Liga juniorů
Partner:
     
    Je konec. Rebelové si připsali vysoké vítězství a přiblížili se tak tomu, aby svého soupeře v tabulce přeskočili. K tomu ale musí Chalupova družina na svém ledě dvakrát porazit Beroun.

    Ode mne je to z Kotliny vše. Hezký zbytek dne přeje od klávesnice onlajnů Richard Wagner. Na počtenou! (17:54:34)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Ještě jedno přerušení hry. Denis Hermann musel podržet puk ve své lapačce po nahození z levého kruhu.
     
    59:14
    Na ledě zůstal sedět smutně neúspěšný střelec Josef Spitzer, jemuž se nepodařilo zvednout puk natolik dostatečně, aby neskončil v moci připraveného Čeňka Nováka.
     
    58:22
    Tomáš Marvánek se snažil procpat od modré čáry až do zakončení, ale už to není ten střelec, jako v první polovině zápasu. Marvánkovi se nedaří dostat se až do pozice, ze které by se dalo zakončovat.
     
    57:24
    Rezignovaný Kolín už jen brání. Jediný, kdo nemohl rezignaci přijmout, je Denis Hermann, který ze všech sil hájí svou klec proti nájezdníkům z Vysočiny.
     
    56:11
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové ale nemají po střelecké stránce pořád dost, i když, objektivně přiznáno snad všemi, co jsou nyní v Kotlině, Kolín by si za svůj výkon z této třetiny zasloužil gól spíš, než-li skvadra Havlíčkova Brodu. Ta udeřila po rychlé akci, kdy hrdina večera Martin Hynek našel MARTINA JELÍNKA, který tvrdou ranou nedal kolínské opoře mezi tyčemi jedinou šanci na zásah! Asistence: Martin Hynek.
     
    55:14
    Také domácí celek ukazuje, že útočit nezapomněl a několikrát prověřil Hermannovu pozornost, ten ale odolal.
     
    54:22
    Hra dostává pořádné grády! Po chybě obrany Havlíčkova Brodu se dostal do brejku Antonín Jelínek, který si asi doma na terč se šipkami pověsí obrázek Čeňka Nováka, který mu jeho tutovku v podobě dorážky blafáku do prázdné sítě sebral výborným vypíchnutím puku z hole!
     
    53:40
    V útočném pásmu Kolínských byl sražen k zemi jeden z domácích hráčů. Ten se nakonec za asistence svých spoluhráčů zvedl a odjel na střídačku.
     
    52:48
    Ale pozor! Kolín spálil megašanci! Jiří Fiala dostal od Marka Kočího puk na zlatém podnose přímo před prázdnou branku, kde mohl touš bez potíží doklepnout, leč hostující střelec asi není takový labužník a nespokojí se s jednoduchým menu a touš poslal vedle!
     
    51:52
    Tak jsem to zakřikl! Martin Hynek totiž prolétl rychlostí Lewise Hamiltona po levém křídle až na kruh, kde tvrdě vypálil nad rameno Denise Hermanna, ale rozezněl jen libý tón spojnice břevna a tyče. Tedy jak pro koho libý. Hermannovi se tato písnička líbí, Hynek by nejraději přepl playlist!
     
    51:19
    To naopak domácím jakoby došla šťáva. Asi by potřebovali cestou k soupeřově brance potkat benzínku, kde by se napojili, aby pak dovezli kotouč až do cíle. To Kolín pitstop nepotřebuje, v posledních chvílích jede jako namazaný stroj.
     
    50:23
    Domácí celek se zdržuje ve vlastním obranném pásmu, protože Středočeši parádně útočí. V Posledních minutách ukazují, že jsou na tom velmi dobře, co se týče útoku.
     
    49:41
    Dvě vteřiny zbývají do návratu Kříže na led a Čeněk Novák přerušil svým zákrokem lapačkou hru. Zatím nejpovedenější přesilová hra Kolína v tomto zápase.
     
    49:12
    Rebelové se dokázali po delším náporu soupeře osvobodit dalekým vyhozením až k Hermannovi.
     
    48:12
    Teď už jsou ale Středočeši pevně usazeni před Novákem jako vodní kámen v pračce bez Calgonu. Domácí muž s maskou ale ukazuje, že ne náhodou dělá trojku v áčku a parádními zákroky zneškodnil dvě Spitzerovy dorážky z brankoviště!
     
    47:56
    Rebelové dostali puk ven z pásma a následně je Kozlům odpískán ofsajd při přechodu modré čáry.
     
    47:13
    Kolínský nápor, který v posledních chvílích mohutně sílil, bude pokračovat! Na lavici pro hříšníky nejvyššího kalibru je vykázán Martin Kříž (HBR) za podražení.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 10. Hynek (M. Jelínek), 11. Hynek (Kříž), 14. Hlídek (Hynek, M. Jelínek), 27. Křesťan, 30. Hynek (Motl), 38. Hynek, 39. Kříž, 57. M. Jelínek (Hynek) – 24. Pospíšil (M. Kočí), 39. Skála (Marvánek)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Novák (Adam) – Semrád, Kříž '"A", Křesťan, Mendl, Krajcigr – M. Jelínek, Hynek "C", Hlídek, Krajhanzl, Ludvík, Chlubna, Skotar, Kittler, Motl, Polák.
    SC Marimex Kolín: Hermann (Kučera) – Fiala, Serbus "A", Barták, Skála, Chmelař – M. Kočí, Marvánek, Spitzer "A", Bašus, Pospíšil, Kadlec, Fedurco, A. Jelínek "C", Krumpholc.

    Rozhodčí: Zdeněk Paulík – Jen Jeletz, Petr Kotlík
    bahis siteleri