Havlíčkův Brod – Kolín 8:2 (kon.) | Hr. Králové – Krkonoše 4:1 (kon.) | SHK Hodonín – Poruba 2011 2:3 (1:2 po s.n.)
konec
BK Havlíčkův Brod
8:2 (3:0, 4:2, 1:0)
SC Marimex Kolín
Pátek 14.03.2014, 15:30 • ZS Kotlina (Kapacita: 4000) • Liga juniorů
Partner:
     
    Je konec. Rebelové si připsali vysoké vítězství a přiblížili se tak tomu, aby svého soupeře v tabulce přeskočili. K tomu ale musí Chalupova družina na svém ledě dvakrát porazit Beroun.

    Ode mne je to z Kotliny vše. Hezký zbytek dne přeje od klávesnice onlajnů Richard Wagner. Na počtenou! (17:54:34)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Ještě jedno přerušení hry. Denis Hermann musel podržet puk ve své lapačce po nahození z levého kruhu.
     
    59:14
    Na ledě zůstal sedět smutně neúspěšný střelec Josef Spitzer, jemuž se nepodařilo zvednout puk natolik dostatečně, aby neskončil v moci připraveného Čeňka Nováka.
     
    58:22
    Tomáš Marvánek se snažil procpat od modré čáry až do zakončení, ale už to není ten střelec, jako v první polovině zápasu. Marvánkovi se nedaří dostat se až do pozice, ze které by se dalo zakončovat.
     
    57:24
    Rezignovaný Kolín už jen brání. Jediný, kdo nemohl rezignaci přijmout, je Denis Hermann, který ze všech sil hájí svou klec proti nájezdníkům z Vysočiny.
     
    56:11
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové ale nemají po střelecké stránce pořád dost, i když, objektivně přiznáno snad všemi, co jsou nyní v Kotlině, Kolín by si za svůj výkon z této třetiny zasloužil gól spíš, než-li skvadra Havlíčkova Brodu. Ta udeřila po rychlé akci, kdy hrdina večera Martin Hynek našel MARTINA JELÍNKA, který tvrdou ranou nedal kolínské opoře mezi tyčemi jedinou šanci na zásah! Asistence: Martin Hynek.
     
    55:14
    Také domácí celek ukazuje, že útočit nezapomněl a několikrát prověřil Hermannovu pozornost, ten ale odolal.
     
    54:22
    Hra dostává pořádné grády! Po chybě obrany Havlíčkova Brodu se dostal do brejku Antonín Jelínek, který si asi doma na terč se šipkami pověsí obrázek Čeňka Nováka, který mu jeho tutovku v podobě dorážky blafáku do prázdné sítě sebral výborným vypíchnutím puku z hole!
     
    53:40
    V útočném pásmu Kolínských byl sražen k zemi jeden z domácích hráčů. Ten se nakonec za asistence svých spoluhráčů zvedl a odjel na střídačku.
     
    52:48
    Ale pozor! Kolín spálil megašanci! Jiří Fiala dostal od Marka Kočího puk na zlatém podnose přímo před prázdnou branku, kde mohl touš bez potíží doklepnout, leč hostující střelec asi není takový labužník a nespokojí se s jednoduchým menu a touš poslal vedle!
     
    51:52
    Tak jsem to zakřikl! Martin Hynek totiž prolétl rychlostí Lewise Hamiltona po levém křídle až na kruh, kde tvrdě vypálil nad rameno Denise Hermanna, ale rozezněl jen libý tón spojnice břevna a tyče. Tedy jak pro koho libý. Hermannovi se tato písnička líbí, Hynek by nejraději přepl playlist!
     
    51:19
    To naopak domácím jakoby došla šťáva. Asi by potřebovali cestou k soupeřově brance potkat benzínku, kde by se napojili, aby pak dovezli kotouč až do cíle. To Kolín pitstop nepotřebuje, v posledních chvílích jede jako namazaný stroj.
     
    50:23
    Domácí celek se zdržuje ve vlastním obranném pásmu, protože Středočeši parádně útočí. V Posledních minutách ukazují, že jsou na tom velmi dobře, co se týče útoku.
     
    49:41
    Dvě vteřiny zbývají do návratu Kříže na led a Čeněk Novák přerušil svým zákrokem lapačkou hru. Zatím nejpovedenější přesilová hra Kolína v tomto zápase.
     
    49:12
    Rebelové se dokázali po delším náporu soupeře osvobodit dalekým vyhozením až k Hermannovi.
     
    48:12
    Teď už jsou ale Středočeši pevně usazeni před Novákem jako vodní kámen v pračce bez Calgonu. Domácí muž s maskou ale ukazuje, že ne náhodou dělá trojku v áčku a parádními zákroky zneškodnil dvě Spitzerovy dorážky z brankoviště!
     
    47:56
    Rebelové dostali puk ven z pásma a následně je Kozlům odpískán ofsajd při přechodu modré čáry.
     
    47:13
    Kolínský nápor, který v posledních chvílích mohutně sílil, bude pokračovat! Na lavici pro hříšníky nejvyššího kalibru je vykázán Martin Kříž (HBR) za podražení.
     
    46:46
    Hned po buly se opřel do touše po několika rychlých předávkách puku Josef Spitzer, jenž ale našel jen nastavenou lapačku domácí opory mezi tyčemi.
     
    46:10
    Čeněk Novák musel opět na zem a uschovat v lapačce střelu kolínského hráče z mezikruží.
     
    45:43
    Až teď se Kolín dostal ke střele, ale rána z pravého kruhu minula asi o půl metru Novákovu klec a zahrála si tak jen berany, berany, duc se zadním mantinelem.
     
    45:00
    Hra upadla pod průměr. Oba celky si v posledních chvílích jen tak bruslí ve středním pásmu a nic moc neprodukují.
     
    44:22
    Domácí družstvo se znovu tlačilo před branku soupeře, ale na pozorného Denise Hermanna si ale nepřišel žádný z jeho hráčů.
     
    43:40
    Rebelové již v plném počtu zahrozili a dostali se před branku, kterou stráží Denis Hermann. Kolínský muž s maskou se měl co natahovat svým betonem proti střele z pravého kruhu.
     
    43:07
    A od modré čáry to zkusil Marek Pospíšil, leč trefil jen Novákovy betony a následně míří puk přes celé kluziště pryč.
     
    42:50
    Po dalším vyhození už se ale Kolín usadil v pásmu.
     
    42:21
    Kozlové zkoušeli kombinaci, ale ta jim nevyšla. Domácí hráči vyhazují zpoza brány puk až na opačný pól hrací plochy.
     
    41:42
    Havlíčkobrodští vyhodili puk ven z pásma a dokonce se dostali i k ohrožení brány, ale Denis Hermann včas nastavil do dráhy letu puku svůj beton a připsal si dobrý zákrok.
     
    41:18
    Následně se ale David Krajhanzl (HBR) provinil sekáním a dostal za to dvě minuty.
     
    41:05
    Rebelové se taky dali na útočení a jakoby jim sedm branek už nebylo dost, stále se tlačí před Denise Hermanna, jenž ale drží svůj tým nad vodou.
     
    40:30
    Kolín se hned dostával do šance, ale Jiří Kadlec se na kruhu nakonec až ke střele neprokousal, a tak hrají s pukem domácí hráči.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé třetině se povedlo prosadit i Kolínu, branky ale stříleli znovu především domácí. Martin Hynek nejprve uzavřel jeden hattrick a zadělal těsto i na druhý třígólový příspěvek.

    Třetí třetina začne za rozhodnutého stavu v 17:26.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:50
    Kolín se ještě cpal do šance, ale přes připraveného brankáře Čeňka Nováka se mu nepovedlo zaznamenat třetí branku.
     
    38:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jenže Rebelové kontrují bleskovým úderem a berou si náskok o pět gólů zpět na své hokejky! Domácí skvadra se dostala po chybě soupeře ke kotouči a profitoval z toho MARTIN KŘÍŽ, jenž parádní ranou z mezikruží mířenou na zadní tyč pokořil bezmocně se natahujícího Denise Hermanna a posedmé tak potěšil havlíčkobrodské fanoušky a sličné fanynky v ochozech. Bez asistence.
     
    38:28
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Hosté nakonec přeci jen využívají přesilovou hru. Štiplavou ránu áčkaře Tomáše Marvánka Čeněk Novák dokázal svou hrudí na poslední moment vyrazit před sebe, ale tam stál všudypřítomný DOMINIK SKÁLA, který si sjel nikým neatakován z kruhu až na brankoviště, kde přehodil betony dezorientovaného brankáře! Asistence: Tomáš Marvánek.
     
    38:14
    Středočeši se ale nakonec po rychlém brejku dostali do šance, ale Čeněk Novák se předvedl dobrým zákrokem, když vyrazil puk do rohu.
     
    37:54
    Kozlové se v přesilovce trápí. Domácí celek nyní dokonce znovu zaútočil a Kolín se dopustil zakázaného uvolnění.
     
    37:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A v početní nevýhodě dokonce parta z Kotliny udeřila! Z pohledu střelce MARTINA HYNKA to bylo provedeno naprosto luxusně! Domácí štírek se dostal ke kotouči, přebruslil přes půl kluziště a z levého kruhu se přes obránce natlačil na osu ledové plochy, načež stál sám před Denisem Hermannem, jejž se snažil rozhýbat, což se mu povedlo, a zasunul mu puk mezi betony! Čtvrtá trefa v dnešním zápase. Bude to doublehattrick? Bez asistence.
     
    36:55
    Rebelové začínají oslabení znovu skvěle – výhozem k Hermannovi.
     
    36:38
    Jiří Fedurco se protáhl až před branku, kde byl ale faulován a nedokázal tak přehodit Novákovy betony. Tomáš Chlubna (HBR) již za své sekání v pravý moment sedí na trestné lavici.
     
    35:58
    Solidně se rozvíjející protiakci havlíčkobrodského hokejového mužstva zastavil na levém kruhu dobrým obranným zákrokem Marek Kočí.
     
    35:31
    Čeněk Novák ihned po buly předvedl dobrý zákrok, když šel včas na led a podržel puk na své hrudi.
     
    35:23
    Hned po vhazování se Rebelové chtěli dostat do rychlého brejku, ale místo toho se vlastní nepřesností dopustili icingu.
     
    35:16
    Domácí dostali puk ven z pásma a nakonec byl touš odražen hostujícími beky na tribunu.
     
    34:40
    Jiří Kadlec projel po pravém křídle na kruh, ale jeho zakončení skončilo jen na vyrážečce domácího strážce tyčí.
     
    33:55
    Hned po návratu z trestné lavice se hnal do samostatného nájezdu Tomáš Chlubna, ale jeho šanci zmařil výborným zákrokem Denis Hermann, jenž mu vypíchl puk z hole.
     
    33:31
    Tak nakonec prošla individuální varianta a po střele Jiřího Kadlece musel Čeněk Novák chtě nechtě přerušit hru svým zákrokem.
     
    33:19
    Kolín to zkouší všemi možnými způsoby – individuálně, nahozením, kombinací, ale ani jeden z nich není tím správným.
     
    32:54
    Puk opět zamířil až k hájemství středočeského muže s maskou, hostům se početní výhoda nedaří.
     
    32:32
    Kolínský útok měl jepičí život, touš už je zase za brankářem s velkým kozlem na hrudi.
     
    32:18
    A v tento moment dokonce až za branku hájenou Denisem Hermannem.
     
    32:06
    Rebelové vyhodili puk alespoň do středního pásma.
     
    31:43
    Domácí celek byl zatlačen do svého obranného pásma a Tomáš Chlubna (HBR) je vykázán za hákování na trestnou lavici.
     
    30:33
    Kolínští se snažili dostat před domácí branku, ale to se jim nepovedlo. Nakonec byl na modré čáře sražen jeden z domácích hráčů na led.
     
    29:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Je to tady, domácí dovršují bůra! Vypadá to tedy, že se parta z Kotliny dostane místo Kolína na druhé místo! Rebelům se tato akce povedla opravdu náramně! Václav Motl z pravého kruhu v nájezdu dvou proti jednomu našel před brankou křižným pasem zcela volného MARTINA HYNKA, který jen nastavil hůl a vychutnal si oslavu hattricku! Asistence: Václav Motl.
     
    28:40
    Kozlové ve středním pásmu zastavili slibně se rozvíjející se akci domácích, následně to samé předvedli na druhé straně Rebelové.
     
    28:00
    Kozlové se po zisku buly dostali do zakončení, které ale nadvakrát pokryl na středu brány připravený brankář Havlíčkova Brodu Čeněk Novák.
     
    27:50
    Obrana Rebelů zastavila kolínský útok takovým způsobem, že touš přepadl přes plexisklo a skončil za hrazením.
     
    27:22
    Ondřej Hlídek se na levém kruhu dostal ke střele, ale tentokrát ukázal Denis Hermann to, na co jsme byli doposavad zvyklí. Čili parádní zákrok lapačkou.
     
    26:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak za tenhle gól určitě Denis Hermann bonboniéru jako odměnu nedostane. Leda tak od domácího mužstva jako poděkování za usnadnění cesty ke gólu. Lehké nahození z levého kruhu totiž dnes jinak výtečně chytající Hermann pouze sklepl před sebe, kde se jali domácí dorážet. Snad čtyřikrát trefili jen brankáře, jenž ale byl natolik zmatený, že puk nedokázal přikrýt. Marná pak byla jeho snaha dostat beton proti dorážce VÍTA KŘESŤANA do zcela odkryté klece. Bez asistence.
     
    25:32
    David Krajhanzl se snažil objet bránu a zakončit, bohužel pro havlíčkobrodské barvy neúspěšně.
     
    24:39
    Václav Motl se utrhl mezi kruhy do šance, ale zcela volný pak na brankovišti nedokázal patřičně rozhýbat Hermanna, který si připsal výborný zákrok svými betony.
     
    23:38
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Ale napodruhé už to Kolínským vyšlo! Kozlové se procpali přes modrou čáru do pásma a hned se prosadili! Marek Kočí ihned po buly vyslal do šance MARKA POSPÍŠILA, jenž se opřel do puku a jeho střela si to naštrádovala přesně do míst, kde bylo všechno jiné, jen ne cokoliv, čím by mohl Čeněk Novák dosáhnout na letící touš. Asistence: Marek Kočí.
     
    23:05
    Protiakce Kozlů, kteří se dostali po rychlém rozehrání svého brankáře až do střední třetiny, je po šikovné kličce odpískán ofsajd.
     
    22:50
    Rebelové se ubránili chvilku ve třech a následně se dostal do samostatného úniku Martin Hynek, ale s jeho blafákem na bližší tyč si poradil skvostným zákrokem lapačkou Denis Hermann!
     
    22:11
    Patnáct vteřin chybí do návratu Martina Jelínka na led a na lavici pro hříšné muže týmu havlíčkobrodského usedají další potrestaní hráči. Tomáš Ludvík (HBR) dostal 2+10 za vražení zezadu. Trest odpykává Dominik Kittler.
     
    21:37
    A Kolínští se stále více tlačí do střel. Čeněk Novák dvakrát po sobě musel likvidovat šanci soupeře, když nejprve puk vyrazil a následně pokryl ve výstroji.
     
    21:18
    Na druhé straně se na levém kruhu dostal ke střele Jiří Kadlec, ale syn kolínské legendy, která si mimochodem střihla v letošní sezoně jeden špíl také v dresu prvoligového Rebelu, napálil puk jen do Novákovy hrudi.
     
    20:47
    Čerstvý finalista Krajského přeboru Pardubického kraje Tomáš Ludvík se dostal po pravém křídle až na kruh, kde tvrdě vypálil, ale jeho dělovka skončila jen na břevně Hermannovy brány!
     
    20:26
    Kolín nejprve vyhodil puk na zakázané uvolnění a následně se v útočném pásmu provinil faulem Martin Jelínek (HBR), který pyká za krosček.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Rebelové se dostali do pohodlného vedení 3:0. Dvakrát se prosadil Martin Hynek a na prozatímní skóre zvýšil Ondřej Hlídek.

    Další třetina začne cca v 16:37.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:41
    To ale padlo na hole Havlíčkova Brodu, jehož akce byla na modré čáře zastavena obráncem. Po souboji vypadl puk mimo hrací plochu.
     
    19:27
    Domácí celek trochu ukvapeně vyhazuje puk až na zakázané uvolnění, Další dobrá šance pro Kolín. Buly u Nováka.
     
    19:19
    Jiří Kadlec se na modré čáře opřel do puku, který skončil jen v lapačce připraveného Čeňka Nováka, který předvádí další z řady bezchybných zákroků.
     
    18:42
    Pas Jana Krajcigra zachytil Martin Polák, který se ale nakonec neprocpal přes modrou čáru, na níž jej zastavil Radek Serbus.
     
    17:55
    Kozlové se dostali do pásma a Marek Pospíšil to zkusil rychlou ranou z mezikruží, ale o několik centimetrů minul Novákovy tyče.
     
    17:25
    Havlíčkobrodští se dostali k náporu a několikrát zle zamíchali s toušem, až se do černého kolečka opřel na modré čáře Martin Kříž, jejž ale výborným zákrokem vychytal připravený Denis Hermann, který pak zalehl puk před případnou dorážkou.
     
    17:05
    Ten nevypadá zrovna dvakrát v pořádku a odjíždí v péči svých dvou spoluhráčů na střídačku, kde se podrobí ošetření.
     
    17:05
    Kolín se dostal ke kotouči a snažil se o rychlý brejk, jenž ale skončil jen na zakázaném uvolnění. Na zadním mantinelu za Hermannovou brankou zůstal ležet jeden z kolínských hráčů.
     
    16:18
    Rebelové rychle kontrovali nepovedenou akci svého soupeře, ale na modré čáře je zastavil ofsajd.
     
    15:51
    Jiří Fedurco se cpal skrze modrou čáru a zakopl o hůl bránícího hráče. Po dopadu na led jen smutně rozhodil rukama. Tady se dal pískat faul.
     
    15:12
    A nakonec také Jan Barták naskočil na led ve chvíli, kdy se modrobílá družina držela před domácí kasou.
     
    15:00
    Kolínští dvakrát po sobě dostali puk k Čenku Novákovi a to už vypadá dobře.
     
    14:25
    Domácí celek útočil na čtvrtý zásah, ale útočícímu hráči v poslední chvíli utekl puk, který nakonec pokryl Denis Hermann.
     
    13:48
    Kozlové se dostali před Novákovu klec a domácí muž s maskou si dokonce připsal zákrok, po němž musela být přerušena hra.
     
    13:12
    Další nepříjemnost pro Kolín. Na trestnou lavici je vykázán Jan Barták (KOL) za zdržování hry.
     
    13:05
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak toto vypadá pro domácí velmi slibně, naopak s hosty to vypadá zle. Rebelové se tlačili před klec svého soupeře a jejich pohledná kombinace skončila po pasu Martina Hynka dorážkou ONDŘEJE HLÍDKA do volného prostoru Hermannovy branky! Kolínský strážce tyčí byl znovu bezmocný.
     
    12:38
    Havlíčkův Brod se dostal znovu před Denise Hermanna, který musí řešit jednu ošemetnější šanci za druhou.
     
    12:01
    Marek Kočí se bez okolků opřel na kruhu do puku, který ale skončil v moci domácího brankáře, který rychle rozehrál.
     
    11:48
    Kozlové se opět pokoušeli ohrozit na životě Čendu Nováka v brance Rebelů. Domácí muž s maskou ale zachoval klid a puk podržel ve výstroji.
     
    10:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Za tento gól se musí kolínská obrana hodně stydět! Nechala totiž volného Martina Kříže na modré čáře, ten se opřel bez rozpaků do puku a ten ještě před Denisem Hermannem tečoval absolutně nikým neatakovaný MARTIN HYNEK. Brankář Středočechů byl naprosto bez šance! Asistence: Martin Kříž.
     
    10:36
    Rebelové chvíli drželi puk ve středním pásmu, ale nakonec se probojoval k puku Tomáš Krumpholc, jenž z pravého kruhu vypálil, ale domácí gólman měl svou lapačku na správném místě.
     
    09:48
    Antonín Jelínek se na levém kruhu pokusil o rychlou odpověď, ale kotouč skončil jen na hrudi připraveného Nováka.
     
    09:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš! Lety prověřené pravidlo opět nabylo své účinnosti! Martin Jelínek vysunul do brejku MARTINA HYNKA, který se na pravém kruhu dokázal uvolnit ke střele, jež si to namířila přesně nad rameno kolínského muže s maskou! Asistence: Martin Jelínek.
     
    09:00
    A pozor! Hosté melou Rebely jako suché rohlíky na strouhanku! Josef Spitzer tečoval před kasou střelu od modré čáry, Čeněk Novák opět parádně zasáhl a následně zneškodnil i tři další opakované pokusy!
     
    08:26
    Parádní zákrok Čeňka Nováka! Po střele z mezikruží musel rychle na zem a následně likvidoval ještě tři dorážky, jež ale nakonec s vypětím všech sil odrazil.
     
    08:05
    A následně domácí opora mezi tyčemi podržela odražený touš pod lapačkou a tím i bezgólový stav.
     
    07:48
    Domácí dlouho drželi puk u soupeřovy svatyně. Nyní už ale zase tahá za delší konec provazu Kolín. Konkrétně pak Jiří Fedurco, který se dokonce dostal ke střele po zemi, jíž ale Novák vykopl svým betonem.
     
    07:28
    Rebelové vyhazují puk až k Hermannovi a na zadním mantinelu o něj houževnatě bojují.
     
    06:55
    Následně ale přichází faul a na trestnou lavici je vykázán domácí hráč Vít Křesťan (HBR), jenž se provinil nedovoleným bráněním.
     
    06:50
    Tomáš Marvánek se na levém kruhu dostal až ke střele, ale tu lízl beton Čeňka Nováka a puk skončil za bránou.
     
    06:01
    Nyní už ale havlíčkobrodská skvarda dělá problémy obráncům hostů, kteří mají co dělat, aby se ubránili.
     
    05:30
    Na druhé straně se hnali do šance domácí borci, ale kolínská hradba těl na modré čáře nedovolila penetraci Rebelů až před jejich vlastního brankáře.
     
    04:54
    Tomáš Marvánek, v současnosti jeden z hráčů užšího výběru kolínského áčka, zavezl puk do pásma, ale jeho zakončení se mezi tři tyče nevešlo.
     
    04:33
    I v plném počtu se ale Středočeši museli bránit tlaku soupeře. Nakonec to vše skončilo zalehnutím puku, buly u Hermanna.
     
    04:06
    Nyní to ale vyšlo a ránu od modré čáry vykopl Denis Hermann před sebe. Zde se snažil dorážet David Krajhanzl, ale nejprve trefil jen brankáře a následně umístil touš mimo.
     
    03:50
    Kozlové dostali puk do středního pásma, Rebelům chybí přesnější střelba.
     
    03:11
    Michal Semrád to zkusil od modré čáry přímo na kasu, ale chyběly jen milimetry k tomu, aby měl Denis Hermann plno práce.
     
    02:47
    Kolín dokázal vyhodit puk daleko od své brány, nyní už se ale opět musí koncentrovat na defenzivu.
     
    02:12
    Martin Polák byl s pukem ve středním pásmu a byl nakonec faulován. Následně došlo k dalšímu zákroku a domácí budou hrát proti třem. A to celé dvě minuty! Dvouminutové tresty dostali Jiří Fedurčo (KOL) za vražení na hrazení a Jan Barták (KOL) za podražení.
     
    01:22
    Jiří Fedurco se prokličkoval po ose kluziště až mezi kruhy, kde vypálil, leč jeho pokus zablokoval obětavý Dominik Skotar.
     
    00:54
    Pokus domácích o útok se nevydařil a skončil jen v moci obránců, kteří tak rozehrávají zpoza své brány.
     
    00:30
    Kolín naskočil do zápasu s velkou vervou a Jan Barták od modré čáry prověřil pozornost Čeňka Nováka, který jeho pokus mířící k levé tyči vytáhl vyrážečkou do ochranné sítě.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Novák (Adam) – Semrád, Kříž '"A", Křesťan, Mendl, Krajcigr – M. Jelínek, Hynek "C", Hlídek, Krajhanzl, Ludvík, Chlubna, Skotar, Kittler, Motl, Polák.

    SC Kolín: Hermann (Kučera) – Fiala, Serbus "A", Barták, Skála, Chmelař – M. Kočí, Marvánek, Spitzer "A", Bašus, Pospíšil, Kadlec, Fedurco, A. Jelínek "C", Krumpholc.

    Rozhodčí: Zdeněk Paulík – Jen Jeletz, Petr Kotlík.
     
    Vzájemné zápasy:

    Kolín – Havlíčkův Brod 5:3
    Havlíčkův Brod – Kolín 3:2
    Kolín – Havlíčkův Brod 1:5
    Havlíčkův Brod – Kolín 4:10
    Kolín – Havlíčkův Brod 4:3sn
     
    Kolín sice také neprošel sítem základní části do lepší poloviny tabulky a musel se utkat se svými prvoligovými soupeři jen o záchranu. I on však s naprostým přehledem udržel prvoligovou příslušnost a závěrečné zápasy může odehrát v naprostém klidu, i když mu stále jde o čest v podobě druhého místa v tabulce. Jeho určitou nevýhodou je to, že už dlouho nehrál, protože se neutkal se Strakonicemi, jež se odhlásily ze soutěže, ani s Berounem. Naposledy těsně prohrál 3:4 až po samostatných nájezdech v Třebíči.
     
    Havlíčkův Brod sice nedokázal postoupit do elitní čtyřky tabulky skupiny Střed, ale s velkým přehledem se ve druhé nejvyšší soutěži zachránil. Nejstarší mládežnická kategorie se určitě bude chtít se sezonou důstojně rozloučit, navíc má stále o co bojovat, protože se může dotáhnout právě na Kolín. V minulém kole mladým Rebelům chybělo jen málo k tomu, aby před vlastními fanoušky zdolali silného rivala ze Třebíče, před nímž se nakonec museli sklonit po těsné porážce 1:2.
     
    Příjemné páteční odpoledne, ze zimního stadionu v Kotlině vás vítám u sledování on-line přenosu zápasu HC Rebel Havlíčkův Brod – SC Kolín, který proběhne v rámci 19. kola skupiny O udržení ligy juniorů. Utkání začíná v 15:30.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 10. Hynek (M. Jelínek), 11. Hynek (Kříž), 14. Hlídek (Hynek, M. Jelínek), 27. Křesťan, 30. Hynek (Motl), 38. Hynek, 39. Kříž, 57. M. Jelínek (Hynek) – 24. Pospíšil (M. Kočí), 39. Skála (Marvánek)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Adam) – Semrád, Kříž '"A", Křesťan, Mendl, Krajcigr – M. Jelínek, Hynek "C", Hlídek, Krajhanzl, Ludvík, Chlubna, Skotar, Kittler, Motl, Polák.
    SC Marimex Kolín: Hermann (Kučera) – Fiala, Serbus "A", Barták, Skála, Chmelař – M. Kočí, Marvánek, Spitzer "A", Bašus, Pospíšil, Kadlec, Fedurco, A. Jelínek "C", Krumpholc.

    Rozhodčí: Zdeněk Paulík – Jen Jeletz, Petr Kotlík
    bahis siteleri