Ufa – N.Novgorod 4:2 (kon.) | Magnitogorsk – Vladivostok 4:3 (po pr.) | Kazaň – Novosibirsk 0:1 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
4:2 (1:1,1:1, 2:0)
Torpedo Nižnij Novgorod
Pátek 14.03.2014, 14:00 • Ice Palace Salavat Julaev • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:18
    Ufa právě vstřelila branku!
    S největší pravděpodobností je rozhodnuto! Novgorodu se risk nevyplatil a čtvrtou branku domácích střelou do prázdné branky zaznamenal ANTTI PIHLSTROM. Asistence: Alexej Kajgorodov, Andrej Vasilevskij
     
    47:02
    Ufa právě vstřelila branku!
    Oba týmy jsou v přesilových hrách hodně produktivní! Chlystov posílal kotouč před branku, kde si ho jako první našel JEGOR DUBROVSKIJ, který svou střelou z blízka vystřelil pod horní tyč. Gelašvili byl bezmocný. Asistence: Denis Chlystov.
     
    30:22
    Ufa právě vstřelila branku!
    A ta je po několika vteřinách proměněna v branku! Po závaru před branku se puk odrazil na pravou stranu, kde stál připravený NIKITA ŠČITOV, jehož dorážka z úhlu skončila v síti. Asistence: Denis Chlystov, Denis Tolpeko.
     
    20:20
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    To je studená sprcha pro Salavat! Zpoza branky se kotouč odrazil na hůl volného hráče, kterým byl SAKARI SALMINEN. Finský útočník byl naprosto nehlídaný a tak měl dost času na úspěšnou střelu. Asistence: Wojtek Wolski, Jarkko Immonen.
     
    13:33
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Dvojnásobná přesilovka je rychle využitá. K odraženému puku se dostal WOJTEK WOLSKI, který svou dorážkou Hietanenovy střely překonal bezmocného Vasilevskije. Asistence: Juuso Hietanen, Sakari Salminen.
     
    09:15
    Ufa právě vstřelila branku!
    Galuzin míří z trestné lavice na střídačku, domácí tým vstřelil první gól zápasu. JEGOR DUBROVSKIJ si od mantinelu nabruslil až před branku, kde střelou zblízka překonal Gelašviliho, jenž musí poprvé vytahovat puk ze své branky. Asistence: Denis Chlystov, Denis Tolpeko.

    Petr Kašpárek

    Branky a nahrávky: 10. Dubrovskij (Chystov, Tolpeko), 31. Ščitov (Chlystov, Tolpeko), 48. Dubrovskij (Chlystov), 59. Pihlstrom (Kajgorodov, Vasilevskij) – 14. Wolski (Hietanen, Salminen), 21. Salminen (Wolski, Immonen)


    Salavat Julajev Ufa: Vasilevskij (Sochackij) – Sopel, Kulda, Višněvskij, Sčitov, Zubarev, Kolcov, A. Vasilevskij, Isangulov – Hartikainen, Makarov, Pankov – Mereškin, Chlystov, Dubrovskij – Mirnov, Kajgorodov, Pihlstrom – Slepyšev, Mereškin, Stěpanov – Tolpeko
    Torpedo Nižnij Novgorod: Gelašvili (Kasutin) – Hietanen, Chomickij, Belochvostikov, Valentanko, Bernackij, Grigorjev, Osipov – Paršin, Salminen, Immonen – Galuzin, Krasnoslobodcev, Skačkov – Wolski, Sentjurin, Kolanos – Badjukov, Konkov, Potapov – Dvurečenskij

    Rozhodčí: Anisimov, kulakov – Metalnikov, Sirotkin

    Diváci: 6 530
    bahis siteleri