Havlíčkův Brod – Kolín 8:2 (kon.) | Hr. Králové – Krkonoše 4:1 (kon.) | SHK Hodonín – Poruba 2011 2:3 (1:2 po s.n.)
po s.n. (1:2)
SHK Drtiči Hodonín
2:3 (1:1, 1:0, 0:1 - 0:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Pátek 14.03.2014, 18:30 • ZS TEZA Hodonín • Liga juniorů
Partner:
     
    To je z mojí strany vše, já se s vámi loučím a přeji hezký zbytek pátečního večera. (20:42:37)
     
    Konec zápasu.
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC RT TORAX Poruba.
    JAKUB KALETA se postaral o vítěznou trefu hostujícího týmu, když si pohrál s Lunerem a forhendovou kličkou zakončil svůj blafák.
     
    Jan Prčík (HOD) zamířil svůj pokus pouze do Šrámkovy lapačky. (1:1)
     
    Tomáš Rataj (POR) provedl blafák zajímavě, jenže bez gólového efektu. (1:1)
     
    Toman Helísek (HOD) však vzápětí srovnává střelou mezi Šrámkovy betony! (1:1)
     
    Tomáš Král (POR) si poradil se svým pokusem mistrovsky, rozhýbal Lunera a finální kličkou do forhendu posílá svůj tým v nájezdech do vedení! (0:1)
     
    Radek Frolek (HOD) se rozjel za domácí jako první, jenže mu bekhendový blafák nevyšel. (0:0)
     
    Základní hrací doba skončila a to znamená jediné: samostatné nájezdy rozhodnou o vítězi dnešního utkání. Oba kapitáni nyní losují o to, který z celků pojede jako první v pořadí.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:23
    Poruba právě vstřelila branku!
    A je to tady, porubští necelých čtyřicet vteřin do konce základní hrací doby! Tomáš Rataj vracel kotouč zpoza brány přesně na hůl JAKUBA KALETY, který bez přípravy propasíroval puk mezi betony domácího brankáře! Asistence: Tomáš Rataj.
     
    59:17
    Několik málo vteřin po buly domácí vyhazují na zakázané uvolnění, tohoto momentu využívá trenér Jan Prčík k oddechovému času pro své svěřence.
     
    59:04
    Tečovaná rána Davise Mačka poskakovala po brankovišti Ondřeje Lunera, který těsně před dotírajícím Ratajem dokázal schovat kotouč pod vlastním tělem!
     
    58:30
    Richard Šrámek opouští brankoviště a Poruba to tak v závrečných minutách zkouší v šesti!
     
    58:20
    Po obrovském závaru před domácím brankovištěm se kotouč dostal na bekhendovou stranu Pavla Pobuty, který nedokázal překonat přesouvajícího se Lunera.
     
    57:39
    Petr Trojan, kouč porubské juniorky, si vybírá oddechový čas v momentě, kdy se bude vhazovat před domácím gólmanem. Brankář Šrámek však zůstává v brankovišti.
     
    57:09
    Davis Maček se prohnal po levém křídle a zkusil Lunera překvapit střelou na bližší tyčku, hodonínský gólman se však nenechal zaskočit.
     
    56:26
    Po dlouhém časovém intervalu rozhodčí přerušují hru v útočném pásmu Hodonína po souboji u mantinelu, vhazuje se před hodonínským brankářem.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 14. Polesný (Charvát), 32. Rauš (Charvát) – 5. Bartoň (Brnčál, Baca), 60. Kaleta (Rataj), rozh. náj. Kaleta


    SHK Drtiči Hodonín: Luner – Polesný, Kukliš, Výmola, Frolek, Prčík, Maršálek – Rauš, Charvát, Buřič, Ling, Janota, Kučera, Hložánek, Černohous, Helísek
    HC RT TORAX Poruba 2011: Šrámek (M. Maček) – Pobuta, Baca, Puškár, R. Gola, Schwarz, Ščurek, Kaleta, Brnčál, Síkora, Rataj, Bartoň, D. Maček, Mihal, Ryška, Král, P. Gola, Štěpán

    Rozhodčí: Obadal – Blaha, Goňa
    bahis siteleri