Havlíčkův Brod – Kolín 8:2 (kon.) | Hr. Králové – Krkonoše 4:1 (kon.) | SHK Hodonín – Poruba 2011 2:3 (1:2 po s.n.)
po s.n. (1:2)
SHK Drtiči Hodonín
2:3 (1:1, 1:0, 0:1 - 0:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Pátek 14.03.2014, 18:30 • ZS TEZA Hodonín • Liga juniorů
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC RT TORAX Poruba.
    JAKUB KALETA se postaral o vítěznou trefu hostujícího týmu, když si pohrál s Lunerem a forhendovou kličkou zakončil svůj blafák.
     
    59:23
    Poruba právě vstřelila branku!
    A je to tady, porubští necelých čtyřicet vteřin do konce základní hrací doby! Tomáš Rataj vracel kotouč zpoza brány přesně na hůl JAKUBA KALETY, který bez přípravy propasíroval puk mezi betony domácího brankáře! Asistence: Tomáš Rataj.
     
    31:25
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí z ničeho nic převrací vedení na svou stranu! Matěj Charvát našlápnul s kotoučem na holi do útočného pásma a odhodlal se k tvrdé ráně příklepem. Brankář Šrámek vyrazil puk pouze na hůl DAVIDA RAUŠE, který se dokázal koncentrovat na střelu do poloprázdné klece. Asistence: Matěj Charvát.
     
    13:10
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Tak či tak se Jihomoravané dočkali vyrovnávací branky a dokázali tak zužitkovat početní výhodu pět na tři. Matěj Charvát zpoza branky ideálně našel připraveného DAVIDA POLESNÉHO na vrcholku pravého kruhu, který přesným projektilem nedal hostujícímu brankáři šanci. Asistence: Matěj Charvát.
     
    04:26
    Poruba právě vstřelila branku!
    Seveřané následně udeřili z rychlé protiakce a otevírají gólový účet utkání! Po Bacově nahrávce na pravé křídlo se kotouč dostal na hůl Denise Brnčála, který nezištně nacentroval kotouč RADKU BARTOŇOVI do prostoru mezikruží a hostující útočník se trefil přesně do levé šibenice Lunerovy brány. Asistence: Jan Puškár, Jakub Baca.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 14. Polesný (Charvát), 32. Rauš (Charvát) – 5. Bartoň (Brnčál, Baca), 60. Kaleta (Rataj), rozh. náj. Kaleta


    SHK Drtiči Hodonín: Luner – Polesný, Kukliš, Výmola, Frolek, Prčík, Maršálek – Rauš, Charvát, Buřič, Ling, Janota, Kučera, Hložánek, Černohous, Helísek
    HC RT TORAX Poruba 2011: Šrámek (M. Maček) – Pobuta, Baca, Puškár, R. Gola, Schwarz, Ščurek, Kaleta, Brnčál, Síkora, Rataj, Bartoň, D. Maček, Mihal, Ryška, Král, P. Gola, Štěpán

    Rozhodčí: Obadal – Blaha, Goňa
    bahis siteleri