Košice – Žilina 1:0 (kon.) | Senica – Nitra 2:1 (kon.) | Dunajská Streda – Ružomberok 2:0 (kon.)
konec
DAC 1904 Dunajská Streda
2:0 (1:0)
MFK Ružomberok
sk Sobota 15.03.2014, 18:00 • Štadión DAC Dunajská Streda • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    Je koniec, DAC získava tri body! Treba povedať, že sa tak stalo celkom zaslúžene. Ružomberok teda prehral druhý zápas v rade, a to opäť bez streleného gólu.

    S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime. Ďakujeme za pozornosť a prajeme krásny zvyšok večera. (19:50:12)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Záverečná minúta zápasu už nič nevyrieši. Lopta je na kopačkách hostí, lenže tí sú v absolútnom zúfalstve.
     
    90+1
    Domáci takticky striedajú. Odchádza Brašeň, nahradí ho Matúš.
     
    90+1
    Nadstavovať sa budú dve minúty. Prvá z nich je už takmer minulosťou.
     
    90
    V samom závere tu máme ešte zbytočnú žltú kartu pre hosťujúceho Ďubeka.
     
    90
    Márne to hostia skúšajú na útočnej polovici. Center do blízkosti šestnástky im síce vychádza, ale tam sa nenachádza nikto v oranžových dresoch, kto by mohol zakončiť. Penksa tak pravdepodobne dnes odíde s čistým kontom.
     
    89
    O víťazovi duelu je už rozhodnuté. Uvedomujú si to aj domáci diváci, ktorí potleskom oslavujú ďalší triumf. Ružomberčania to ešte zúfalo skúšajú, no márne.
     
    88
    Taktické striedanie domácich. Z trávnika odchádza Szarka, jeho miesto nahradí Nurkovič.
     
    87
    Pozor ale aj na opačnej strane. Hostia sa dostali aspoň k štandardke, ktorá smerovala do vápna, ale tam najvyššie vyskočil Penksa a pohodlne loptu vyboxoval z nebezpečného priestoru.
     
    86
    Ujlaky to následne vôbec nemyslel zle. Domáci futbalisti predvádzajú skutočne skvelý výkon a súpera k ničomu nepúšťajú.
     
    85
    Rovnaká situácia! Krišto opäť z voleja zakončil, no teraz jeho rana išla už do priestoru troch žrdí. Ani teraz mu ale lopta príliš nesadla, a tak s ňou Nikolič nemal žiaden problém.
     
    84
    Kwin to teraz nemyslel zle. Spracoval si ťažkú loptu, ale tá mu príliš odskočila, a tak sa k streleckému zakončeniu nedostal. Domáci ale ostávajú na útočnej polovici. DAC bude mať k dispozícii ďalší rohový kop.
     
    83
    Domáci získali rohový kop. Po Szabovom centri sa na hranici šestnástky k tvrdej rane dostal Krišto, ale iba tesne minul priestor troch žrdí.
     
    82
    Hosťujúci Lovás sa v strede trávnika dopustil faulu, za ktorý si vyslúžil žltú kartu.
     
    82
    Ružomberok sa dostal k náskoku príležitosti. Skutočne to bol ale iba malinký náznačik, pretože hostia v tomto polčase nie sú schopní vymyslieť vôbec nič.
     
    81
    S veľkým prehľadom pokračuje DAC v bránení pohodlného dvojgólového náskoku. Ružomberok nedokáže ani len preniesť hru na útočnú polovicu.
     
    80
    Na trávniku sa vôbec nič nemení. Domáci fanúšikovia sa skutočne bavia a po dlhej dobe môžu byť s hrou svojich obľúbencov spokojní. Značne obmenený káder DAC prevádza v jarnej časti skvelé výkony.
     
    79
    Ružomberčanom teraz nevyšiel prechod na útočnú polovicu, čo ale nie je vôbec nič nové. Domáci futbalisti jasne kráčajú za trojbodovým víťazstvom.
     
    78
    Domáci si teraz súpera rozhodili na vlastnej útočnej polovici. Kwin bol veľmi aktívny a napokon dostal prihrávku, ale vo veľkom uhle a veľmi dobre bránený nedokázal centrovať.
     
    77
    Dunajskostredčania hrajú presne to, čo potrebujú. Loptu držia na vlastnej útočnej polovici, ale nikam sa bezhlavo nehrnú. Ružomberčania už musia byť zo situácie zúfalí.
     
    76
    Alebo žeby Dunajská Streda chcela ešte zvýšiť? Po Szarkovom centri do vápna zakončenie neprišlo, ale domáci stále ostávajú na útočnej polovici.
     
    75
    Na trávniku sa stále nič nemení. Domáci futbalisti sa koncentrujú na defenzívu, čo už hosťom spôsobuje poriadne vrásky na čele. Ružomberčania sa vôbec nevedia dostať k zakončeniu.
     
    74
    Hostia sa dostali na útočnú polovicu. Tam sa Ďubek pokúsil hlavičkou sklepnúť loptu spoluhráčovi, ale nebol úspešný. So všetkým si pohodlne poradil Penksa.
     
    73
    Futbalisti DAC sa nikam zbytočne neponáhľajú. Loptu síce vysunuli na útočnú polovicu, ale tam nemali prečo bezhlavo riskovať, a tak o ňu prišli.
     
    72
    Ružomberok to opäť skúsil strelecky. Dlhá a tvrdá rana ale letela mimo priestoru troch žrdí, takže Penksa nemusel zasahovať.
     
    71
    Kwin sa okamžite dostal do gólovej pozície! Domáci futbalisti poslali prudkú loptu pred bránku, kde ju s ťažkosťami iba vyrazil Nikolič. Hosťujúci gólman mal potom šťastie, pretože Dunajskostredčanom sa nepodarilo dorážať.
     
    70
    Domáci striedajú. Ihrisko opustí Gergel, nahradil ho Kwin.
     
    69
    Domáci mali ďalší náznak príležitosti. Pustili sa do rýchleho brejku, po ktorom jeden z Dunajskostredčanov skončil na zemi na hranici šestnnástky, ale rozhodca pískať nebude.
     
    68
    Ružomberčania sa pokúšajú o odpoveď na opačnej polovici trávnika. Tam sú ale včas domáci futbalisti, ktorí súpera nepúšťajú do zakončenia.
     
    67
    Situácia na Žitnom ostrove sa vyvíja veľmi zaujímavo. Predposledný celok tabuľky vyhráva už rozdielom dvoch presných zásahov, čo bude zrejme rozhodujúce.
     
    66
    Dunajská Streda dala gól!

    Domáci vyhrávajú rozdielom dvoch presných zásahov! Futbalisti DAC sa po rohovom kope nasťahovali do vápna, kde zmätok využil ANDREJ ČAUŠIČ a prekonal tak Nikoliča.
     
    65
    Szabó zahral rohový kop nakrátko. Následne sme videli center do šestnsátky, po ktorom Lovás odvrátil na ďalší roh.
     
    64
    Na opačnej polovici to dobre vymyslel Szarka. Loptu poslal smerom na bránku, ale tá bola zrazená a nasledovať bude rohový kop.
     
    63
    Po faule mali hostia k diposzícii štandardku. Loptu poslali Ružomberčania do vápna, ale tam si s ňou Penksa poradil.
     
    63
    Domáci sú potrestaní už štvrtou žltou kartou v stretnutí – tentokrát ju vidí Krišto.
     
    62
    Hostia striedajú druhýkrát. Na ihrisko prichádza Kotora, ktorý nahradí Almaského.
     
    61
    Veľmi dobrá možnosť domácich! Po štandardke po menšom faule v šestnástke najvyššie vyskočil a hlavičkoval Szarka, ale nevyšlo mu to. Chýbal azda iba kúsok razancie a bol by náskok domácich dvojgólový.
     
    60
    Hodina hry je za nami. Výkopom sa teraz prezentoval gólman Penksa, ktorý loptu poslal až na útočnú polovicu DAC, kde sa domáci futbalisti pokúsia o strelu.
     
    59
    V týchto chvíľach sa hra často prerušuje v okolí stredového kruhu. Loptu majú na kopačke hostia, ktorí sa hrnú do útoku s cieľom vyrovnať.
     
    58
    Ružomberok sa naďalej tlačí do zakončenia! Po prihrávke tesne za hranicu šestnástky sa k lopte dostal Ďubek, ale jeho tvrdá rana iba donútila Penksu prevetrať rukavice.
     
    57
    Domáci futbalisti sa aj teraz prezentovali dobrou prihrávkou za obranu súpera. Tá síce adresáta nenašla, no Dunajskostredčania ukazujú, ako vyzerá recept na Ružomberok.
     
    56
    Po rohu smerovala lopta k bližšej žrdi, ale tam domáci nemali šancu nič vymyslieť. Ružomberská defenzíva už bola tentokrát na svojom mieste a všetko odvrátila.
     
    55
    Hostia boli veľmi vysunutí, na čo mohli teraz doplatiť! Do protiútoku sa rútil Gergel a ružomberská defenzíva mala čo robiť, aby obrovskú šancu súperovi zmarila. Všetko vyriešil Grešák, ktorý odvrátil na rohový kop.
     
    54
    Toto vôbec nebolo zlé! Tesne spoza šestnástky vypálili hostia, ale lopta letela priamo do stredu bránky. Málo razantný pokus nemohol Penksu prekvapiť.
     
    53
    Lopta z veľkej vzdialenosti ale letela iba do rohu šestnástky, kde s ňou Penksa nemohol mať žiaden problém. Dunajskostredský gólman loptu pohodlne schoval v rukaviciach.
     
    52
    Hostia sa pokúšali pretlačiť k bráne domáceho Penksu. Zreľák bol veľmi aktívny a vybojoval aspoň štandardku pre svoj tím.
     
    51
    Hostia ukazujú, že to vedia aj v útoku. Rýchlo sa ale museli vrátiť do defenzívy, kde sa k zakončeniu dostali ich súperi po spolupráci Gergela s Brašeňom, no so všetkým si poradil Nikolič.
     
    50
    Toto mohol byť vyrovnávajúci gól! Z približne 25 metrov to skúsil Zošák a mohlo byť vyrovnané. Poriadna delovka skončila iba pár desiatok centimetrov od bránky.
     
    49
    Domáci stále ostávajú na útočnej polovici. Loptu tentokrát chceli dostať do vápna po ľavej strane, ale Dunajská Streda sa do žiadnej šance nedostala.
     
    48
    Do útoku chceli ísť aj futbalisti DAC. Ujlaky ťahal loptu popri pravej postrannej čiare, ale bol nedovoleným spôsobom zastavený.
     
    47
    V útoku sú konečne aj hostia! Ďubek poslal z ľavej strany dobrý center do vápna, na ktorý skákal Zreľák. Vo vzduchu síce loptu trafil, ale mieril iba tesne vedľa bránky.
     
    46
    Domáci futbalisti začínajú aj tento polčas aktívne. pekná spolupráca v strede trávnika bola zblokovaná, a tak Nikolič zasahovať zatiaľ nemusel.
     
    46
    Do druhého polčasu vstupujú hostia s jedinou zmenou. Luptáka nahradil Lovás.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Prvý polčas je za nami a Dunajská Streda na jar prekvapuje v jednom zápase za druhým. Predposledný celok tabuľky vyhráva nad tretím Ružomberkom 1:0, keď sa o jediný gól stretnutia postaral v 35. minúte Ujlaky. Hostia sa pokúsili o vyrovnanie, ale až na ťažkú Ďubekovu strelu toho veľa nevymysleli.

    Druhý polčas sa začne približne o 19:01.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    Domáci ešte v samom závere tohto zápasu inkasujú zbytočnú žltú kartu. Vyslúžil si ju Turňa.
     
    45
    Gergel je ošetrovaný za postrannou čiarou. Nadstavovať sa bude jediná minúta.
     
    44
    Domáci Szarka dostáva žltú kartu, zrejme mal ku vzniknutej situácii zbytočne veľa rečí.
     
    44
    Toto vôbec nevyzerá dobre! Domáci Gergel po nepríjemnom strete skončil na zemi a z trávnika po dlhej dobe odchádza s veľkými bolesťami. Vyzerá to, že v zápase pokračovať nebude môcť, čo by bola veľká strata pre DAC.
     
    43
    Domáci Szarka spálil veľkú príležitosť! K lopte sa dostal v šestnástke, ale nezamieril presne. Vo veľmi dobrej pozícii trestuhodne minul priestor troch žrdí.
     
    42
    Dunajskostredčania sa usadili na vlastnej útočnej polovici, ale nikam sa zbytočne nehrnú. Dávajú si veľký pozor na možný protiútok súpera, a preto sa nevedia dostať k strele.
     
    41
    Lupták hľadal v strede trávnika spoluhráča Ďubeka. To sa mu síce podarilo, ale druhý menovaný následne o loptu prišiel a domáci môžu ísť do útoku.
     
    40
    Hostia sa ale teraz museli vrátiť z útočnej polovice. Domáci vybojovali loptu a pokúsili sa o odpoveď na nebezpečnú Ďubekovu ranu, ale neboli presní.
     
    39
    Hostia teda ukazujú, že strieľať stále vedia. Naposledy prehrali doma s Košicami vysoko 0:3 a dnes určite nechcú podľahnúť aj Dunajskej Strede, takže bojujú zo všetkých síl.
     
    38
    Veľká šanca na vyrovnanie pre hostí! Ďubek poslal na bránku Penksu veľmi štipľavú ranu, ktorá skončila iba pár desiatok centimetrov nad brvnom. Toto bola obrovská šanca hostí, no ostala nepremenená.
     
    37
    Gól ale posmelil nie len domácich do ďalších útokov, ale hostí donútil zamyslieť sa nad ofenzívnym výkonom. Ružomberčania sa už pokúšajú o vyrovnanie.
     
    36
    Domáci futbalisti teda po viac ako polhodine hry vyhrávajú a treba povedať, že celkom zaslúžene. Ujlaky rozjasal domáce tribúny, ktoré ženú svojich vpred.
     
    35
    Dunajská Streda dala gól!

    Domácim to tentokrát vyšlo! Práve cez dobre hrajúceho Luptáka prešla lopta na ERIKA UJLAKYHO, ktorý nekompromisne zakončil do siete.
     
    34
    Domáci hráči stále ostávajú na útočnej polovici. Lupták má veľa práce v defenzíve, ale so všetkým si poradil a loptu odvrátil.
     
    33
    Domáci futbalisti chceli ísť do ďalšeho protiútoku. Všetko však už v zárodku zastavil Lupták, ktorý sa dnes prezentuje v skutočne dobrom svetle.
     
    32
    Rozhodca vyťahuje prvú žltú kartu v stretnutí. Vyslúžil si ju domáci Straka.
     
    31
    Domáci sa opäť nahrnuli do vápna. Brašeň si vyskakoval na center z ľavej strany, ale napokon jeho zakončenie v sieti neskončilo. Ružomberčania sa dobre vrátili a loptu poslali preč.
     
    30
    Polhodina hry je za nami a stretnutie sa vyvíja pomerne prekvapivo. Hosťujúci Ružomerčania sú síce favoritmi, ale na trávniku to vôbec nepotvrdzujú. Naopak, domáci spálili niekoľko šancí, ktoré mohli skončiť gólmi.
     
    29
    Neuveriteľné, čo teraz spálili domáci! V doposiaľ najväčšej šanci zápasu sa ocitol Gergel, no zoči-voči brankárovi po prihrávke z pravej strany prestrelil bránku. veľké šťastie pre hosťujúcich hráčov, ktorí už mohli prehrávať.
     
    28
    Ružomberok síce preniesol loptu na svoju útočnú polovicu, ale tam sa mu ju vôbec nedarí udržať. Domáci futbalisti si ju prevzali na svoje kopačky a môžu to opäť raz skúsiť v útoku.
     
    27
    Ružomberok chcel preniesť hru na opačnú polovicu trávnika, ale ďaleko nezašiel. Hostia sa v strede ihriska dopustili útočného faulu a o loptu prišli.
     
    26
    Szabó to z rovnakej strany teraz skúsil o čosi prudšie. Jeho spoluhráči sa síce snažili, ale hostia včas loptu odvrátili.
     
    26
    Gergel je v poriadku a môže pokračovať v hre. Rohový kop sa zopakuje. K lopte sa opäť postaví Szabó.
     
    25
    Po rohovom kope letela síce lopta do vápna, ale strela bola zblokovaná. Potom na trávniku skončil Gergel a hra sa prerušuje.
     
    24
    Výborná šanca domácich! Szabó poslal center do šestnástky, kde naň vyskakoval Ujlaky. V poslednej chvíli Maslo odvrátil aspoň na rohový kop v prospech DAC.
     
    23
    Zasahovať teraz musel aj Penksa, ale situáciu vôbec nemal náročnú. Hostia loptu iba ľahko nakopli z väčšej vzdialenosti.
     
    22
    Na opačnej polovici sa pokúsili hostia takisto strelecky odpovedať. Nakopnutá lopta mala nájsť niekoho z Ružomberčanov, no poradil si s ňou iba obranca Turňa.
     
    21
    Štandardku od rohovej zástavky zahrali hostia nakrátko. Následne o loptu prišli a do protiútoku sa rútil Szarka. Z hranice šestnástky sa napokon odhodlal aj k strele, ale tá bola zblokovaná.
     
    20
    O strelu sa pokúsil aj Ďubek. Do jeho rany sa obetavo hodil Majerník, ale zasiahla ho veľmi nepríjemne a skončil na zemi. Obetavý zákrok v podaní domáceho kapitána končí rohovým kopom.
     
    19
    Ružomberok sa osmelil k ďalšej strele. Bol to Zošák, kto chcel páliť z veľkej vzdialenosti, ale napokon úplne minul priestor troch žrdí.
     
    18
    Zošák to skúsil dvakrát. Jeho prvá rana bola zblokovaná, opakovaný pokus už ale k Penksovi prešiel. Druhá strela už ale nebola vôbec náročná, a tak si s ňou domáci brankár bezproblémovo poradil.
     
    17
    Na opačnej polovici trávnika to strelecky skúšajú aj hostia. Po zahratí štandardky sa lopta ešte premiestňovala na kopačkách Ružomberčanov, ale následná ďalekonosná strela Almaského skončila úplne mimo bránky.
     
    16
    Toto by už mal byť pre Ružomberok poriadne zdvihnutý prst. Favorizovaní hostia si na podobné situácie musia dávať pozor, v úvodnej pätnásťminútovke totiž už niekoľkýkrát takmer inkasovali.
     
    15
    Pozor na rýchly protiútok domácich! Szarka v strede ihriska prebral súperovi loptu a sám sa rútil na bránku. Hostia sa stihli vrátiť, a tak volil ešte prihrávku na Gergela. Jeho rana ale vôbec nebola dobrá a skončila mimo priestoru troch žrdí.
     
    14
    Hostia predsa len vybojovali loptu. Chceli ju hneď preniesť na opačnú polovicu, ale vôbec sa im nedarí. Hostia sa nevedia prepracovať do šestnástky.
     
    13
    Situácia sa takmer zopakovala! Futbalisti domáceho celku zjavne zistili, ako na súpera. Dlhé nakopávané lopty za obranu skutočne fungujú, ale treba ich ešte zachytiť.
     
    12
    Na takéto šance si hostia musia dávať skutočne veľký pozor. Zápas začali aktívnejšie, no po ôsmich minútach sa hra obrátila a v útoku je domáca Dunajská Streda.
     
    11
    Túto situáciu hostia poriadne podcenili! Strakov center do šestnástky nepatril medzi nebezpečné situácie, ale hostia ho vôbec nezvládli. Túto loptu mala ružomberská defenzíva rýchlo odvrátiť, no nestalo sa. Našťastie pre "Ružu" sa nik z domácich vo vápne netrafil.
     
    10
    Ružomberčania nechcú nič nechať na náhodu. Loptu dvakrát vysoko nakopli smerom na domácu bránku, ale dvakrát si s ňou poradil Nikolič.
     
    9
    Domáci ale prekvapujú súpera aj naďalej. Szarka sa pokúsil o útok, ale až pätica hostí sa musela vrátiť, aby mu loptu vypichli. Gólman Nikolič teda zasahovať nemusel.
     
    8
    Napokon sme videli prvý náznak šance pre domáci tím. Lopta za obranu hľadala Turňu, ale bola pridlhá. Skončila až za čiarou, a to bez zakončenia domácich.
     
    7
    Hostia chceli ísť opäť do útoku, ale obranca Čaušič sa veľmi dobre vrátil a pokryl hráča, ktorý nemohol ani len vystreliť. DAC sa zatiaľ iba bráni.
     
    6
    Ďubek prihrával Zošákovi, ktorý veľmi sľubne prestrčil loptu za obranu domáceho celku. Tam ale bol opäť iba gólman Penksa, ktorý opäť prerušil útočnú akciu svojho súpera.
     
    5
    Zošák si veľmi pekne narazil loptu so Zreľákom. Následne sa hostia pokúšali došprintovať vysunutú loptu, ale v šestnástke bol pri nej najrýchlejšie Penksa, ktorý ju rýchlo schoval pod telo.
     
    4
    Lupták to skúsil strelecky z veľkej vzdialenosti, ale nešlo vôbec o nebezpečný pokus. Vysoký padáčik padol pohodlne do rúk Penksu.
     
    3
    Ružomberčania držia loptu na svojich kopačkách a pokúšajú sa dostať do útoku. Prešli síce cez stredovú čiaru, no po kombináciách sa im nedarí nič vymyslieť.
     
    2
    Úvodná dvojminútovka nepriniesla na trávniku nič zaujímavé. ani jeden z celkov sa nedostal do šance, a tak sledujeme iba úvodné "oťukávanie".
     
    1
    O úvodný výkop stretnutia sa postarali hosťujúci hráči. Tí sa ihneď pokúsili dostať do útoku, ale nebezpečnejšie zakončenie nevymysleli.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    FK DAC Dunajská Streda: Penksa – Ujlaky, Szabó, Turňa, Čaušič – Majerník, Brašeň, Gergel, Krišto – Straka, Szarka.

    MFK Ružomberok: Nikolič – Greššák, Maslo, Adamovič, Almaský – Zošák, Nagy, Szöke, Ďubek – Lupták, Zreľák..
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri pokračovaní našej najvyššej futbalovej súťaže. Dunajská Streda dnes na svojom trávniku privíta MFK Ružomberok a vám zo stretnutia vďaka nášmu textovému prenosu určite neunikne nič podstatné.

    Pre Dunajskú Stredu je už v podstate každý zápas kľúčový, hostia môžu iba pridať na pohode a znížiť náskok druhého tímu tabuľky. Poďme ale pekne poporiadku. Zdevastovaná Dunajská Streda sa nachádza na predposlednom mieste tabuľky. Na svojom konte má 14 bodov, čo je len o tri viac než posledná Nitra, ale zároveň až o osem menej ako desiata Žilina. Situácia pre tohtosezónneho corgoňligového nováčika je skutočne zlá a domáci teda potrebujú body ako soľ.
    Hostia sú na tom o poznanie lepšie. Ružomberčania majú sezónu veľmi dobre rozbehnutú, keď im po 21 zápasoch patrí tretia priečka v tabuľke. Na svojom konte majú 34 bodov, čo je rovnaký počet ako má aj štvrtá Senica. Pozíciu Ružomberčanom ale zabezpečuje lepšie celkové skóre, ktoré činí 41:34.

    Ako si oba celky počínali v doterajších zápasoch jarnej časti Corgoň ligy? Všetky mužstvá odohrali na jar tohto roku už dve súťažné stretnutia. Lepšie sa v nich darilo Dunajskej Strede, ktorá získala už štyri body. Prvý bodík vybojovala hneď po prestávke na domácom trávniku, kde remizovala s Košicami bezgólovo 0:0, zvyšné tri vybojovali hráči tohto celku na pôde Spartaka Trnava, kde triumfovali 2:1.
    Hostia spod Čebraťa začali sezónu vysokým triumfom 3:0 na trávniku myjavského Spartaka. Následne sa predstavili na domácom trávniku, kde ale rovnako rozdielom triedy podľahli Košiciam (0:3).

    Čo je nové v oboch kluboch, resp. na ich webových stránkach?

    • Neoficiálna internetová stránka FK DAC Dunajská Streda prináša rozhovor s obrancom Petrom Majerníkom. Dovolíme si z neho vybrať jeden citát uverejnený na spomínanej stránke: Pred štartom jarnej časti vám Slovenský futbalový zväz odrátal šesť bodov, no aj napriek tomu sa v klube nebojácne hovorilo o záchrane. Dnes prakticky strácate na Nitru už len tri body. Veríte v záchranu ešte viac?
    Peter Majerník: "My hráme tak, akoby nám neodrátali žiadne body. Na tabuľku sa vôbec nepozeráme. Ideme svojou cestou, chceme získavať body a snažiť sa zachrániť ligu..."

    • Oficiálny webový portál MFK Ružomberok informuje okrem iného aj o úspechu svojho odchovanca – mladíka Kristiána Lukáčika. Ten sa ako člen výpravy reprezentácie do 16 rokov zúčastnil turnaja štyroch krajín v Belgicku, kde sa strelecky presadil, čím otvoril skóre duelu v zápase s domácim výberom.

    Ako vidia toto stretnutie stávkové kancelárie? Bookmakeri vypísali na víťazstvá oboch tímov zaujímavo vysokú kurzy. Na triumf domácich Dunajskostredčanov je to približne 2,7 a na víťazstvo hosťujúcich Ružomberčanov 2,45. Remízu po deväťdesiatich minútach hry si môžete natipovať s kurzom približne 3,2.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 35. Ujlaky, 66. Čaušič

    Karty:   32. Straka (DUN), 44. Szarka (DUN), 45+1. Turňa (DUN), 63. Krišto (DUN) – 82. Lovás (RUZ), 90. Ďubek (RUZ)


    DAC 1904 Dunajská Streda: Penksa – Ujlaky, Szabó, Turňa, Čaušič – Majerník, Brašeň (90+1. Matúš), Gergel (70. Kwin Kwin), Krišto – Straka, Szarka (88. Nurkovič).
    Náhradníci: Pernecký – Šnirc, Klabník, Kwin Kwin, Valenta, Nurkovič, Matúš.

    MFK Ružomberok: Nikolič – Greššák, Maslo, Adamovič, Almaský – Zošák, Nagy, Szöke, Ďubek – Lupták (46. Lovás), Zreľák.
    Náhradníci: Kováč – Bartoš, Kružliak, Kotora, Almaský, Lovás.

    Rozhodčí: Kružliak – Chládek, Bóllo
    bahis siteleri