Tampa – Vancouver 4:3 (kon.) | Boston – Minnesota 4:1 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 3:1 (kon.)
Los Angeles – Arizona 3:4 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
4:3 (1:0, 2:0, 1:3)
Vancouver Canucks
Úterý 18.03.2014, 00:30 • Tampa Bay Times Forum, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:16
    Vancouver právě vstřelil branku!
    To je studená sprcha pro domácí Tampu, která inkasuje gól v přesilovce. Burrows obral u modré čáry o puk Filppulu, poté rychle poslal nahrávku do volného prostoru na dánského útočníka JANNIKA HANSENA, který nejprve střelou švihem trefil výstroj Bishopa, z dorážky však úspěšně poslal kotouč do naprosto odkryté branky. Asistence: Alexandre Burrows.
     
    51:44
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Šťastná trefa znamená snížení na rozdíl jediného gólu! Sedin přihrál mezi kruhy Kevina Bieksu, jehož střelu vyrazil Bishop pouze před sebe. Odraženého kotouče si všiml Jensen, který namířil pouze do tyče. Puk se poté od zadního hrazení odrazil do míst, kde stál ALEXANDRE BURROWS, který slabou bekhendovou střelou namířil puk do téměř prázdné branky. Asistence: Nicklas Jensen, Henrik Sedin.
     
    48:47
    Tampa právě vstřelila branku!
    Nejpve příliš vysoko pálil obránce Sami Salo, na levé straně však opět získal puk Brown, jenž krátkým pasem naslepo poslal puk k TOMU PYATTOVI, jehož střela zapadla mezi betony Lacka za brankovou čáru. Asistence: J.T. Brown, Victor Hedman.
     
    45:44
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tato přesilovka moc dlouho netrvala, Pyatt se může vrátit na střídačku. Bieksa vyslal svou další střelu, kterou Bishop vyrazil betonem jen před sebe. Před brankovištěm se nejrychleji zorientoval ALEXANDRE BURROWS, jenž z otočky poprvé překonal Bishopa. Asistence: Kevin Bieksa, Alexander Edler.
     
    39:52
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tomu co se stalo v posledních vteřinách druhé třetiny se dá jen těžko uvěřit. Stejně jako při předchozím gólu se domácí radují po rychlém protiútoku, který nastal po velké šanci soupeře. A co je ještě více k neuvěření je to, že puk do své branky podruhé v zápase nasměřoval obrovský smolař zápasu Ryan Stanton. Od něho se v tomto momentě odrazil puk do branky po přihrávce, kterou před branku servíroval VALTTERI FILPPULA. Asistence: Steven Stamkos.
     
    26:54
    Tampa právě vstřelila branku!
    Zákon nedáš – dostaneš se nyní ukázal v plné své kráse. ONDŘEJ PALÁT vyvezl kotouč až do útočné třetiny Tampy, ve které se ocitl se spoluhráčem v přečíslení dvou na jednoho. Palát sice zvolil přihrávku na volného Tylera Johnsona, kotouč ovšem v pádu poslal do vlastní branky Ryan Stanton. Asistence: Matthew Carle.
     
    17:56
    Tampa právě vstřelila branku!
    Přesilová hra je nakonec využitá! Callahan vybojoval v rohu hřiště puk, jenž rychle posunul za sebe na Paláta, který přihrávkou na levo přesně našel ideálně postaveného STEVENA STAMKOSE, který střely do odkryté branky s přehledem proměňuje v góly. Bezmocný Eddie Lack se bohužel pro hosty nestihl přesunout včas k pravé tyči. Asistence: Ondřej Palát, Ryan Callahan.

    Petr Kašpárek

    Branky a nahrávky: 18. Stamkos (Palát, Callahan), 27. Palát (Carle), 40. Filppula (Stamkos), 49. Pyatt (Brown, Hedman) – 46. Burrows (Bieksa, Edler), 52. Burrows (Jensen, Sedin), 56. Hansen (Burrows)


    Tampa Bay Lightning: Bishop (Lindback) – Salo, Hedman, Carle (A), Kostka, Brewer (A) – Stamkos (C), Johnson, Killorn – Callahan, Filppula, Palát – Malone, Pyatt, Purcell – Brown, Thompson, CrombeenTrenér: J. Cooper
    Vancouver Canucks: Lack (Markstrom) – Bieksa (A), Edler, Tanev, Hamhuis, Stanton, Garrison – Jensen, H. Sedin (C), Burrows (A) – Hansen, Matthias, Higgins – Kassian, Schroeder, Booth – Weber, Dalpe, Sestito Trenér: J. Tortorella

    Rozhodčí: Hebert, Joannette – Galloway, Miller

    Diváci: 19 204
    bahis siteleri