Tampa – Vancouver 4:3 (kon.) | Boston – Minnesota 4:1 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 3:1 (kon.)
Los Angeles – Arizona 3:4 (kon.)
konec
St. Louis Blues
3:1 (0:0, 1:0, 2:1)
Winnipeg Jets
Úterý 18.03.2014, 01:10 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:10
    Montoya je znovu na své střídačce!
     
    58:49
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues dokázali poslat kotouč ze svého obranného pásma, kde se jej ve středu zhostil DAVID BACKES, jenž však byl při svém úniku faulován, a tak rozhodčí nařižují technický gól. Bez asistence.
     
    58:37
    Montoya míří na svou střídačku.
     
    56:44
    Na trestnou lavici nakonec na dvě minuty za hrubost odcházejí Vladimír Sobotka (STL) a Olli Jokinen (WPG).
     
    53:09
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues využívají přesilovou hru! Cole dostal nabito na pravou stranu od Bouwmeestera a střelu domácího obránce vyrazil Montoya před sebe, kde byl zcela volný DAVID BACKES, jenž uklidil kotouč do brány Jets. Asistence: Ian Cole, Jay Bouwmeester.
     
    51:26
    Evander Kane (WPG) přelomil hůl Shattenkirkovi, a tak se hostující útočník podívá na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    46:32
    Miller před sebe vyrazil střelu Cormiera a ke kotouči se přiřítil Halischuk, jehož následná bekhendová střela minula levou tyč domácí klece jen o pár centimetrů.
     
    45:25
    Sobotka nahrával z rohu útočného pásma před Montoyu, kde byl Berglund, ale švédský útočník ve velmi dobré pozici selhal.
     
    43:09
    Alex Pietrangelo (WPG) zasáhnul Kanea svou holí přímo do obličeje, a tak si domácí obránce půjde posedět na trestnou lavici na dvě minuty.
     
    42:31
    Domácí však mohl znovu rychle poslat do vedení Schwarz, jenž se dostal do zakončení z mezikruží, ale Montoya dokázal vyrazit střelu domácího hráče do rohu kluziště.
     
    42:02
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak to byla nádherná akce v podání Jets. Kane dostal kotouč do útočného pásma, kde nahrál mezi kruhy ERICU O´DELLOVI, jenž si krásně vymíchal Millera, a vyrovnal tak stav utkání: Asistence: Evander Kane, Zach Bogosian.
     
    41:10
    Současně jsou na dvě minuty vyloučeni David Backes (STL) a Brian Little (WPG), když oba dostávají trest za nedovolené bránění, pokračovat se tak bude čtyři na čtyři.
     
    38:33
    Frolík nahrál z pravého kruhu přesně mezi kruhy najíždějícímu Littlovi, jehož následné zakončení skvěle vychytal Miller. Domácí brankář předvedl velice důležitý zákrok.
     
    35:11
    Naopak na druhé straně se ke střele z levého kruhu dostal Wheeler a Miller jeho pokus vyrazil koncem své hole do ochranné sítě.
     
    34:37
    Domácí ujížděli dva na jednoho a Schwartz předložil puk Backesovi, jenž však ve velmi dobré pozici nedokázal trefit bránu Jets!
     
    26:58
    Nahození Jackmana tečoval mezi kruhy ještě Ott a Montoya vůbec nevěděl, jak dokázal kotouč zachytit. Hostujícího brankáře nakonec kotouč zasáhnul přesně do jeho betonu.
     
    21:46
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Morrow přiťuknul puk na levém kruhu Royovi, jenž naznačil střelu, a vyhnal tak Montoyu z brány, ale domácí útočník poslal kotouč mezi kruhy, kde byl nikým nehlídaný BRENDED MORROW, jenž poslal kotouč do zcela prázdné brány Winnipegu. Asistence: Derek Roy, Jay Bouwmeester.
     
    15:31
    Steen se dokázal dostat až za posledního obránce a domácí útočník už byl sám před Montoyou, ale hráč St. Louis byl faulován. Rozhodčí však zůstávají klidní a trestné střílení se nepíská.
     
    09:10
    Trouba nahodil kotouč na Millera, kde byl zcela osamocený Stuart, jenž se pokoušel několikrát překonat domácího brankáře, ale ten zvládnul zneškodnit veškeré dorážky.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 22. Morrow (Roy, Bouwmeester), 54. Backes (Cole, Bouwmeester), 59. Backes – 43. O´Dell (Kane, Bogosian)


    St. Louis Blues: Miller (Elliot) – Bouwmeester, Pietrangelo, Jackman, Shattenkirk, Cole, Polák – Schwartz, Backes, Steen – Berglund, Sobotka, Jaškin – Morrow, Roy, Ott – Porter, Lapierre, Reaves.
    Trenér: Ken Hitchcock.

    Winnipeg Jets: Montoya (Hutchinson) – Bogosian, Enström, Stuart, Trouba, Pardy, Ellerby – Ladd, Little, Frolík – Kane, O´Dell, Setoguchi – Byfuglien, Jokinen, Wheeler – Halischuk, Cormier, Peluso.
    Trenér: Paul Maurice.

    Rozhodčí: Kimmerly, Peel – Amell, Kovachik.

    Diváci: 16 665
    bahis siteleri