NY Islanders – Minnesota 0:6 (kon.) | Columbus – Carolina 1:3 (kon.) | New Jersey – Boston 2:4 (kon.)
Pittsburgh – Dallas 5:1 (kon.) | Ottawa – NY Rangers 4:8 (kon.) | Montreal – Colorado 6:3 (kon.)
Detroit – Toronto 3:2 (kon.) | Philadelphia – Chicago 3:2 (po pr.) | Calgary – Buffalo 3:1 (kon.)
Edmonton – Nashville 5:1 (kon.) | Anaheim – Washington 2:3 (kon.) | San Jose – Florida 2:3 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
4:1 (2:0, 2:0, 0:1)
HC Kometa Brno
Středa 19.03.2014, 17:30 • ČEZ Aréna, Plzeň • Generali play off Tipsport extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:24
    Jedno vítězství si dnes hráči Komety připíší – Káňa (KOM) se pustil do pěstní výměny s Holcem (PLZ), kterého po chvilce za dres stáhl k zemi.
     
    54:03
    Znovu se vylučuje. Jeřábek (PLZ) a Hanzlík (KOM) si odcházejí odpočinout na druhou stranu kluziště, než kde by je rádi viděli jejich trenéři.
     
    52:43
    Jakub Svoboda ujel po pravé straně, zamířil na vzdálenější tyč, puk se ale právě o brankovou konstrukci odrazil mimo! Machovský měl štěstí.
     
    47:39
    Hosté si zahrají další přesilovou hru, utkání zdaleka ještě není rozhodnuto. Na straně Komety míři na trestnou Vondráček (KOM), v plzeňské části boxu trestoměřičů jsou Jeřábek s Indrákem (PLZ). Hraje se v pěti proti čtyřem.
     
    46:01
    Kometa právě vstřelila branku!
    VOJTĚCH NĚMEC snižuje na 1:4 z pohledu svého týmu! Němec si počkal u levé tyčky na odraženou Kempného střelu a pohodlně poslal puk za bezmocného Machovského, který se nemohl stačit přesunout. Asistence: Michal Kempný, Tomáš Svoboda.
     
    45:05
    Přestože domácí tým vede 4:0, fanoušci jsou teď nespokojeni. Duda (PLZ) míří znovu na trestnou lavici, v tomto zápase zdaleka ne poprvé. Rozhodčí Turčan si teď vyslechl několik nepěkných oslovení.
     
    39:31
    Duda (PLZ) se opět provinil faulem v útočnem pásmu, v krátkém časovém úseku už druhým. Hosté tak ještě mají šanci na první gól.
     
    35:29
    Faul z frustrace předvedl brněnský Pivko (KOM), který oslabuje svůj tým.
     
    34:28
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je to o čtyři branky pro domácí! Radek Duda objel branku, počkal si na najíždějícího MARTINA STRAKU, který šikovnou tečí poslal puk nad beton Čiliaka, který počtvrté kapituluje! Asistence: Radek Duda, Jiří Hanzlík.
     
    32:08
    Největší šance Brna! Koreis vystřelil na Machovského, tomu puk vypadl přímo před Buriana, který poslal kotouč mezi betony za plzeňského gólmana, kotouč už mířil do branky, ale tam jej odpálil jeden z obránců!
     
    29:01
    Hosté se hnali do šance, puk v síti neskončil zato jeden z útočících hráčů ano. Postaral se o to Kratěna (KOM), který už zamířil na trestnou lavici.
     
    26:24
    Lev (PLZ) a Káňa (KOM) se dostali do potyčky, po které oba míří na trestnou lavici.
     
    25:42
    Hruška měl v pravém kruhu ideálně nabito, Machovský se musel rychle přesouvat, ale tvrdou střleu brněnského kapitána našel v lapačce! Důležitý zákrok plzeňského gólmana.
     
    23:58
    Hosté mají další šanci vstřelit první branku, Jakub Lev (PLZ) si podle rozhodčích nepočínal v souladu s pravidly a míři k časoměřičům.
     
    21:39
    Plzeň právě vstřelila branku!
    ONDŘEJ KRATĚNA a s ním i celý stadion se dočkal! Gól byl nakonec posouzen jako regulérní, a tak domácí vedou nad Kometou na začátku třetí části už o tři branky! Bez asistence.
     
    21:39
    Je tu gól Ondřeje Kratěny, ale bude se kontrolovat video kvůli vysoké holi! Plzeňský útočník totiž zasáhl kotouč hodně vysoko, když dorážel vlastní střelu. Rozhodčí sice signalizoval gól, ale zároveň hned ukázal i signál pro konzultaci s rozhodčím u videa.
     
    19:45
    Vlasák přenesl z levého kruhu hru na pravou stranu, Duda hned střílel, Čiliak se ale výborně přesunul a zabránil jistému gólu!
     
    19:22
    Je tu trest pro hráčskou lavici Brna, rozhodčím už se zřejmě nelíbilo střídání, na které upozorňovali domácí. Trest odsedí Mrázek (KOM).
     
    19:05
    Vyloučení na obou stranách. Za menší potyčku si odchází odpočinout plzeňský Hanzlík (PLZ) a brněnský Hruška (KOM).
     
    15:02
    Kratěnova střela z pravého kruhu Čiliakovi vypadla a puk se dokutálel za koncovou čáru těsně vedle tyčky!
     
    13:54
    Je tady další přesilová hra pro Plzeň. Kuboš (KOM) kolenem zastavil Jeřábka a je potrestán menším trestem.
     
    11:33
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení o dvě branky! Po nepřesné střele obránce Žižky se do protiútoku pustil JÁN SÝKORA, který právě přes padajícího Žižku vystřelil do tyče, od které se puk odrazil do Čiliakových zad a zamířil do branky! Asistence: Michal Dvořák.
     
    10:30
    Kováčik hned po buly vystřelil a Machovský vytáhl parádní zákrok pravou nohou, od které se puk odrazil do ochranné sítě!
     
    09:21
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeňané se poučili a svoji první přesilovou hru využívají! Domácí teď dobře sehráli početní výhodu, rozhýbali bránící čtveřici, dostali puk na pravou stranu na TOMÁŠE SLOVÁKA, který nechytatelnou dělovkou otevírá skóre! Asistence: Ondřej Kratěna, Jakub Lev.
     
    00:36
    Václav Pletka (PLZ) se na ledě moc neohřál a rozhodčí jej hned v první minutě posílají za hrubost na trestnou lavici.

    Lukáš Kratochvíl

    Branky a nahrávky: 10. Slovák (Kratěna, Lev), 12. Sýkora J. (Dvořák), 22. Kratěna, 35. Straka (Duda, Hanzlík) – 47. Němec (Kempný, Svoboda T.)


    HC Škoda Plzeň: Machovský – Seman, Hanzlík, Jeřábek, Slovák, Moravčík, Mozík, Boháč – Pletka, Straka, Duda – Lev, Vlasák, Kratěna – Schleiss, Kašpařík, Indrák – Sýkora J., Sýkora T., Dvořák – Holec
    HC Kometa Brno: Čiliak – Hanzlík, Miller, Kempný, Kováčik, Žižka, Kuboš, Dlapa – Hruška, Čermák, Zohorna – Káňa, Němec, Svoboda T. – Burian, Koreis, Svoboda J. – Pivko, Mrázek, Vondráček – Raška

    Rozhodčí: Jeřábek, Turčan – Gebauer, Lederer

    Diváci: 6016
    bahis siteleri