Barys – Ufa 2:3 (po pr.) | Magnitogorsk – Novosibirsk 3:2 (po pr.) | Petrohrad – Jaroslavl 4:5 (po pr.)
Lev – Doněck 3:4 (po pr.)
po prodl.
Metallurg Magnitogorsk
3:2 (1:0, 0:0, 1:2 - 1:0)
HC Sibir Novosibirsk
Pátek 21.03.2014, 14:00 • Metallurg Ice Arena • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    66:29
    Metallurg právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto! Domácí využívají přesilovou hru. Jan Kovář nahrál zpoza branky křížem na kruh, kam si najížděl SERGEJ MOZJAKIN, který trefil přesně volné místečko Koskinenovi branky. Mozjakin to měl o to lehčí, když jeden z obránců Sibiru tam o Koskinena zavadil a omylem mu vyrazil hůl i zakryl výhled. Asistence: Jan Kovář.
     
    52:51
    Sibir právě vstřelil branku!
    Enlund z brankové čáry přihrával na druhou stranu, kam si do kruhu najel IVAN LEKOMCEV, který si kotouč ještě kousíček popotáhl a pak zavěsil nekompromisně pod víko. Máme srovnáno! Asistence: Jonas Enlund.
     
    51:03
    Sibir právě vstřelil branku!
    K odraženému puku na modré čáře se dostal KONSTANTIN ALEXEJEV a tvrdou bombou přesně do levé šibenice nedal Košečkinovi žádnou šanci. Ten mohl pouze doufat, že ho puk trefí, což se nestalo a hosté dávají kontaktní gól. Bez asistence.
     
    41:01
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Naopak ale inkasují! Mozjakin vedl puk až do levého kruhu, kde předvedl elegantní otočku, ze které přihrával mezi kruhy. Tam si najížděl DANIS ZARIPOV a z ideální pozice se nemýlil! Asistence: Sergej Mozjakin.
     
    06:43
    Metallurg právě vstřelil branku!
    A domácí přesilovku využívají! Mozjakin nahrával mezi kruhy, kam si najížděl JAN KOVÁŘ a ten pouze nasměroval kotouč z první mezi betony Koskinena. Asistence: Sergej Mozjakin.

    Tomáš Kouba

    Branky a nahrávky: 7. Kovář (Mozjakin), 42. Zaripov (Mozjakin), 67. Mozjakin (Kovář) – 52. Alexejev, 53. Lekomcev (Enlund)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Pečurskij) – Antipin, Birjukov, Těreščenko, Chabarov, Lee, Ibragimov, Metljuk, Maleňkich – Mozjakin (C), Zaripov, Kovář – Pare, Šenfeld, Kazionov – Platonov, Kosov, Juňkov – Brent, Osala, Timkin
    HC Sibir Novosibirsk: Koskinen (Bespalov)- Bělov, Martynov, Alexejev, Kutuzov, Lekomcev, Ožiganov, Plechanov- Lehterä, Monja, Enlund- Kugryšev, Koskiranta, Kopejkin (C)- Sannikov, Gubin, Šumakov- Karamnov, Romanov, Kvartalnov, Ignatuškin

    Rozhodčí: Ronn Olenin – Lazarev, Putilin

    Diváci: Neznámo.
    bahis siteleri