Žižkov – Ústí n. L. 2:0 (kon.) | Varnsdorf – Sokolov 5:0 (kon.) | Karviná – Vlašim 2:0 (kon.)
konec
FK Varnsdorf
5:0 (1:0)
FK Baník Sokolov
Neděle 23.03.2014, 15:00FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Předzápasové kurzy
     
    82
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    Halbich poslal centr do vápna. Krbeček sice míč chytil, ale k jeho smůle mu vypadl. K němu se okamžitě dostal osamocený Volf, jenž bez problémů zavěsil – 5:0.
     
    61
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    Exibice v podání Varnsdorfu. Po vyloučení Glasera zahrávali domácí přímý kop z 20ti metrové vzdálenosti. K míči se postavil MARTIN KOUŘIL. Domácí obránce vystřelil technickou střelu kolem stojíící zdi a míč přesně zapadl za Krbečka, který jen bezmocně přihlížel – 4:0.
     
    57
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    Nedáš dostaneš. Za hosty mohl snížit skóre Šamánek, jeho pokus však lapil Porcal. Hned z protiútoku zahrozil unikající Breite, jehož ztečovaná střela se dostala na kopačky domácího kapitána MATĚJE KOTIŠE, který navýšil skóre krásnou střelou zpoza vápna na 3:0.
     
    54
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    Domácí zahrávali po faul přímý kop téměř z poloviny hřiště. Dlouhý nákop skončil přesně na hlavě varnsdorfskýho MARTINA KOUŘILA, který využil svou výšku a vyskočil ze všech hráčů nejvýše. Míč nakonec skončil v síti – 2:0.
     
    39
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    Varnsdorf konečně proměnil svůj tlak v branku. Tvaroha precizním centrem našel ve vápně volně stojícího Rudnytskyyho, který míč odhlavičkoval směr brána. Míč se posléze dostan na brankovou čáru kde v souboji bojovali Schubert s FRANTIŠKEM DŘÍŽĎALEM, bohužel pro domácí se míč odrazil od hlavy hostujécého kapitána přímo do brány – 1:0.

    Ondřej Dlask

    Branky: 39. Dřížďal (vla.), 54. Kouřil, 57. Kotiš, 61. Kouřil, 82. Volf

    Karty:   77. Cana (VDF) – 35. Blažek (SOK), 44. Dřížďal (SOK), 60. Glaser (SOK), 74. Čada (SOK)   60. Glaser (SOK)


    FK Varnsdorf: Porcal – Kouřil, Zbrožek, Tvaroha – Breite, Kotiš(K), Cana(82. Zieris), Jakobovský, Rudnytskyy(74. Halbich) – Martan(66. Volf), Schubert
    FK Baník Sokolov: Krbeček – Vondráček, Hofmann, Blažek, Dřížďal(K)(55. Kobylík), Hruška – Čada, Glaser, Hrubý, Vaněček(84. Dvořák) – Šamánek(75. Kuzmanovič)

    Rozhodčí: Houdek – Fišer, Arnošt

    Diváci: 580
    bahis siteleri