Česko U18 – Finsko U18 4:3 (1:0 po s.n.) | Švédsko U18 – Maďarsko U18 5:1 (kon.) | USA U18 – Rusko U18 6:1 (kon.)
Kanada U18 – Japonsko U18 7:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
4:3 (1:1, 1:2, 2:0)
HC Sparta Praha
Neděle 23.03.2014, 17:45 • SD ARENA • Play-off DHL extraligy juniorů
Partner:
     
    48:28
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov se vrací do vedení! JAKUB VRÁNA obdržel nahrávku Hammerbauera a posílá svůj tým přesnou střelou do vedení. Asistence: Jan Hammerbauer, Dominik Tejnor.
     
    40:32
    Piráti právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno! Pořádnou pumelici vyslal od modré NICOLAS HLAVA a máme tu opět drama. Asistence: Patrik Huňady, Darek Hejcman.
     
    35:27
    Sparta právě vstřelila branku!
    A vedení se ujímají hosté! MARTIN PROCHÁZKA dostal pohlednou přihrávku a trefil kotouč přesně do růžku. Asistence: Dominik Bílek, Filip Chlapík.
     
    21:30
    Piráti právě vstřelili branku!
    Odpověď přišla záhy! JAN HAMMERBAUER propáli skrumáž před bránou a zařizuje vyrovnání. Asistence: Jakub Vrána, Václav Cestr.
     
    20:57
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak na podruhé to již MARTINOVI PROCHÁZKOVI vyšlo. Na dvakrát dorážel a dopravil kotouč do sítě. Asistence: Jiří Černoch.
     
    14:05
    Sparta právě vstřelila branku!
    První větší šance hostů končí gólem. ADAMA CHLAPÍK dostal namazáno od svého jmenovce a vyrovnává zápas. Asistence: Filip Chlapík.
     
    05:41
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nyní se domácí rychle přesunuli do útoku, natlačili se na bránu a k dorážce se dostal TOMÁŠ PALEČEK. Ten neměl problém dopravit puk do odkryté brány. Asistence: Martin Šťovíček, Jakub Vrána.

    Antonín Domanický

    Branky a nahrávky: 6. Paleček (Šťovíček, Vrána), 22. Hammerbauer (Vrána, Cestr), 41. Hlava (Huňady, Hejcman), 49. Vrána (Hammerbauer, Tejnor) – 15. A. Chlapík (F. Chlapík), 21. Procházka (Černoch), 36. Procházka (Bílek, F. Chlapík)


    Piráti Chomutov: Dvořák – Meliško, Ringler, Drobný, Cestr, Šulák, Michálek, Černý, Tejnor – Šťovíček, Hammerbauer, Vrána, Hlava, Paleček, Veselý, Bednář, Lehnert, Huňady, Hejcman, Chrpa, D. Kaše.
    HC Sparta Praha: Neužil – Mikliš, Skřivánek, Vokurka, Bílek, Slavíček, Březina – Schwamberger, Procházka, Arnošt, Soumelidis, Litera, Brzobohatý, A. Chlapík, F. Chlapík, Pulkrab, Budiak, Černoch, Brém, Brejcha, Krudenc.

    Rozhodčí: Smitka, Hrubý – Kájínek, Hejl
    bahis siteleri