Almería – Real Sociedad 4:3 (kon.)
konec
UD Almería
4:3 (1:1)
Real Sociedad San Sebastian
Pondělí 24.03.2014, 22:00 • Estadio de los Juegos Mediterráneos, Almería • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    Naprostá senzace, bomba, fantazie. Prakticky neexistuje superlativ, kterým by bylo patřičně ohodnoceno skončené utkání. Domácí zahrávali hned dvě penalty, obě proměnili. San Sebastian ale nezahálel a trefoval se také. Když hosté vyrovnali v samotném závěru duelu, zdálo se, že se budou body dělit. Omyl! V první minutě nastavení rozhodl o vítězství Almeríe střídavší Hicham Khalouha. Domácí tak po gólových hodech zvítězili 4:3. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 8:11 (23:55:21)
     
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Carlos Martínez napálil z hranice velkého vápna pouze diváky v hledišti. Utkání již bude brzy ukončeno.
     
    90+4
    Hlavní sudí Ayza vykazuje domácího lodivoda Rodriguéze za nepříčetné chování na tribunu!
     
    90+3
    Almería bude zahrávat volný kop na útočné polovině, což domácím pochopitelně vyhovuje.
     
    90+1
    Almería právě vstřelila branku!
    Obrovská extáze na střídačce Almeríe, domácí jdou znovu do vedení! HICHAM KHALOUHA se dostal k odraženému balonu, který poté z bezprostřední blízkosti s přehledem dopravil do odkryté branky.
     
    90
    K základní hrací době utkání se budou nastavovat rovné čtyři minuty.
     
    90
    Hosté budou zahrávat další volný kop z nebezpečné pozice. Nyní jej ale domácí odvrátili alespoň na rohový kop. Ani ten ale neuspěl.
     
    89
    Real Sociead je na koni, stále se snaží cosi vymyslet směrem dopředu. Almería ale odolává, velké šance hosté nepřicházejí.
     
    88
    Ze hřiště odchází domácí Corona, kterého nahradí Khaloua.
     
    87
    Ještě před výměnou sil ale bude udělena žlutá karta. Za zásah do protihráčova obličeje ji obdržel De la Bella (RSC).
     
    86
    Pardo se pokusil zavézt míč do brankoviště, v čemž mu ale domácí zabránili. Rohový kop s poté neujal. Almería chystá střídání.
     
    85
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Gólové hody pokračují. Volný kop z pravé strany se snesl přesně na hlavu MARKELA BERGARY, který dobře umístil balon přesně k pravé tyči. Skutečně úchvatné utkání.
     
    84
    Zdá se, že se schyluje k závěrečnému tlaku hostí. Sociead obléhá kvalitně postavený obranný val Almeríe. Pro domácí by mělo vítězství obrovskou cenu, není divu, že jej bedlivě hájí.
     
    82
    Carlos Vela se na hranici velkého vápna opřel do balonu, který byl ale posléze sražen na rohový kop. Hosté jej bleskově rozehráli, leč nebylo jim to nic platné.
     
    81
    Také hosté využívají střídání, místo Gonzáleze naskočí do hry Castro.
     
    81
    Zmíněného Oscara Díaze nahradí na hrotu Barbosa.
     
    80
    Na hrací ploše zůstává ležet Díaz, který se dožaduje trestu. Nakonec se ale zvedá a odchází za postranní čáru. Do hry již ale nenaskočí.
     
    78
    Griezmann poslal z pravé strany centr do vápna, kde se ale volného balonu ujali opět domácí. Utkání pomalu spěje ke svému závěru. Co přinesou závěrečné minuty?

    Libor Kucza

    Branky: 29. Díaz (F. Soriano), 66. Verza (pen.), 71. Verza (pen.), 90+1. Khaloua – 21. Vela (pen.), 58. Agirretxe, 85. Bergara (Castro)

    Karty:   20. Trujillo (ALM), 63. Díaz (ALM), 72. F. Soriano (ALM), 73. Verza (ALM) – 65. C. Martínez (RSC), 70. M. González (RSC), 87. de la Bella (RSC)


    UD Almería: Esteban – Torsiglieri, Trujillo, Rafita, Mané – Verza, F. Soriano (76. Tébar), Corona (C) (88. Khaloua), Suso, Vidal – Díaz (81. Barbosa).
    Náhradníci: Julián – M. Silva, Nélson, Tébar, Azeez, Barbosa, Khaloua.

    Real Sociedad San Sebastian: Bravo – M. González (C) (81. Castro), I. Martínez, de la Bella, C. Martínez – Bergara, Canales (72. Pardo), Zurutuza (73. Prieto), Griezmann, Vela – Agirretxe.
    Náhradníci: Royo – Ansotegi, Elustondo, Prieto, Pardo, Castro, Ros.

    Rozhodčí: Ayza – Martínez, Canales

    Diváci: 9600
    bahis siteleri