Košice – Piešťany 3:5 (kon.)
konec
HC Košice
3:5 (1:4, 1:1, 1:0)
ŠHK 37 Piešťany
sk Úterý 25.03.2014, 17:00 • Steel aréna • Tipsport Liga (SR) play-off
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:30
    Piešťany sa veľmi dobre bránia a puk vyhadzujú, dnes už zvíťazia!
     
    58:23
    Domáci budú hrať presilovku! Lušňák – hra so zdvihnutou hokejkou. Hylák je stále na striedačke.
     
    57:53
    Hylák ostáva na striedačke, vhadzuje sa v útočnom pásme Košíc.
     
    57:53
    Oddychový čas domácich.
     
    55:34
    Hostia sa budú brániť! Brňák – pád pod nohy.
     
    54:49
    Domáci vo veľkej šanci v závere vlastného oslabenia! Bartánusovu strelu chcel dorážať Hrnka, ale mal veľmi ťažkú pozíciu. Košičania v plnom počte.
     
    52:49
    Hostia budú hrať 58 sekúnd v pätici proti trom Košičanom! Na trestnú lavicu odchádza domáci Klouček za nedovolené bránenie.
     
    51:47
    Domáci sa budú brániť. Štrbák – hákovanie.
     
    44:27
    Toto môže domácich ešte mrzieť! Bicek si počkal na puk úplne osamotený pred bránkou a prihrávku aj dostal. Okamžite tvrdo vypálil, no jeho rana skončila tesne vedľa bránky.
     
    43:59
    Na toto si musia hostia dávať pozor! Jokeľ sa uvoľnil v medzikruží a takmer sa dostal k strele, ktorá by mohla znamenať zníženie. Až v poslednej chvíli mu hostia puk odpálili.
     
    41:17
    Košice dali gól!

    Domáci znižujú na rozdiel dvoch presných zásahov. PETER BARTOŠ dostal puk pred bránku a so Šúrekom si tam skúsene urobil čo len chcel. Piešťanský brankár bol teraz úplne bezmocný. Asistencie: Richard Jenčík a Gabriel Spilar.
     
    39:50
    Domáci v ďalšej veľkej príležitosti! Češík sa dostal k puku a tvrdo vypálil, ale Šúrek jeho bombu vyrazil. Dorážať nemal kto.
     
    38:50
    Košičania sa ale do útoku predsa dostali! Pred bránku sa tlačil bartánus a to bolo veľmi tesné, pretože puku chýbalo iba pár centimetrov na to, aby ho dostal na hokejku.
     
    33:35
    Piešťany dali gól!

    Hostia vyhrávajú rozdielom troch gólov! MARTIN ŠKADRA sa napriahol na útočnej modrej čiare a prepálil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencia Matej Hamrák.
     
    32:23
    Košice dali gól!

    Domáci znižujú na rozdiel dvoch gólov. GABRIEL SPILAR potvrdil svoju povesť šikovného útočníka, vybojoval puk pri mantineli, oklamal defenzívu a nekompromisne prepálil Šúreka. Bez asistencií.
     
    31:37
    Veľká šanca Košíc! Na útočnej modrej čiare si na puk počkal Bartoš a dostal presnú prihrávku. Okamžite sa sám vrútil do pásma, ale trestuhodne minul priestor troch žrdí.
     
    28:59
    Piešťanci si musia dávať pozor na takéto šance! Do akcie pustil urasteného Hrnku, ktorý mieril pomerne dobre. Proti nemu bol ale gólman Šúrek, ktorý je veľkou oporou svojho tímu.
     
    26:48
    Jenčík predviedol svoje umenie! Sám prešiel spoza vlastnej bránky až do zakončenia, pričom počas akcie oklamal celú obranu Piešťan. Napokon ale nebol úspešný.
     
    24:00
    Situácia sa zopakovala! Piešťany si musia aj v plnom počte proti oslabeným Košičanom dávať väčší pozor. Teraz pustili do brejku Češíka, ale ten nepochodil.
     
    22:50
    Domáci mohli vo vlastnom oslabení znížiť! Naskytol sa im priestor na ideálny protiútok, ktorý ale rýchlo skončil. Šúrek veľmi dobre vybehol proti puku a Košičanov do šance nepustil.
     
    22:34
    Domáci sa budú brániť! Na trestnú lavicu odchádza Deyl.
     
    19:57
    Domáci Spilar unikol po pravej strane a stíhaný obrancami sa dostal aj do zakončenia. Hostia boli ochotní sa aj rozkúskovať, len aby puk nepustili do siete. Podarilo sa im to.
     
    18:04
    Do bránky Košíc prichádza Alexandr Hylák.
     
    18:04
    Piešťany dali gól!

    Hostia sa nenechali dlho prehovárať a zvyšujú svoj náskok. PATRIK LUŠŇÁK sa dostal k strele a Staňa dnes rozhodne nie je vo svojom živle, keďže inkasuje už štvrtýkrát. Asistencie Michal Bučko, Adam Drgoň.
     
    17:49
    Domáci sa budú brániť. Bartánus – seknutie.
     
    15:12
    Košice dali gól!

    Domáci bleskovo znižujú. TOMÁŠ HRNKA sa natlačil pred bránku a puk za neistého Šúreka doslova dotlačil. Asistencie: Marek Bartánus a Jiří Bicek.
     
    14:44
    Piešťany dali gól!

    Piešťany vedú rozdielom troch gólov! MARTIN CHYLO sa napriahol v ľavom kruhu a prepálil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencie: Václav Stupka a Marcel Holovič.
     
    14:30
    Toto môže hostí ešte mrzieť! Obrovská šanca Stupku, ktorý sa rútil na Staňu úplne sám, ale minul priestor troch žrdí.
     
    11:40
    Piešťany dali gól!

    Domáci gólman teraz podcenil nahodenie hosťujúcich hráčov. MARCEL HOLOVIČ ho pukom od modrej čiary poriadne prekvapil, a tak hostia vyhrávajú už rozdielom dvoch presných zásahov. Asistencie: Martin Chylo a Václav Stupka.
     
    11:18
    Hostia už medzičasom hrajú v plnom počte. Košičania ale aj napriek tomu pokračujú v dobrej ofenzívnej snahe a Bartánus dokonca napálil puk do žrde. Domáci útočník sa iba chytá za hlavu, teraz mali hostia veľké šťastie.
     
    09:09
    Hostia sa budú brániť. Lušňák teraz pomerne zbytočne vyhodil puk na ochrannú sieť, za čo inkasuje dve minúty.
     
    04:14
    Piešťany dali gól!

    Piešťany sa prvýkrát v sérii dostávajú do vedenia! Domáca defenzíva teraz trochu zaspala, keď pustila až trojicu hostí pred Staňu, za ktorého poslal puk MATEJ HAMRÁK. Asistencia: Tomáš Bučka.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 16. Hrnka (Bartánus, Bicek), 33. Spilar, 42. Bartoš (Jenčík, Spilar) – 5. Hamrák (Bučka), 12. Holovič (Chylo, Stupka), 15. Chylo (Stupka, Holovič), 19. Lušňák (Peško, Drgoň), 34. Škadra (Hamrák)


    HC Košice: Staňa – Klouček, Kolba, Štrbák (C), Černák, Deyl, Cebák, Šeda, Macejko – Bartánus, Hrnka, Bicek (A) – Jenčík, Bartoš, Spilar (A) – Jokeľ, Češík, Skalický – Boltun, Matúš Chovan, Hinďoš
    ŠHK 37 Piešťany: Šúrek – Drgoň, Filip, M. Rais, Brňák, Škadra, Bučka, Hruška, Cunik – S. Saliji, Peško, Lušňák – Melichárek, Mišura, Nemec – Haring, Hamrák, Románek – Chylo, Holovič, Stupka

    Rozhodčí: J. Konc, Orolín – Bednár, Snášel

    Diváci: 3311
    bahis siteleri