Čeljabinsk – Omsk 6:4 (kon.) | Minsk – Čerepovec 3:0 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
6:4 (0:1, 3:0, 3:3)
Avangard Omsk
Čtvrtek 27.03.2014, 09:00 • "Traktor" Arena, Čeljabinsk, kap. 7500 diváků • KHL - Pohár naděje
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí pečetí svoji výhru trefou do odkryté branky, o kterou se postaral střelou zpoza modré čáry DENIS ABDULLIN! Asistence: Michael Garnett, Stanislav Čistov.
     
    59:00
    Hosté to zkusí bez brankáře se šesti hráči v poli!
     
    58:46
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:31
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a snižují stav utkání na rozdíl jediné branky. Autorem čtvrtého gólu hostů je DENIS KULJAŠ, jenž se trefil přesně od modré čáry nad pravý Garnettův beton! Asistence: Sergej Širokov, Miroslav Blaťák.
     
    57:14
    Ještě šance pro Avangard, na dvě minuty je vyloučen Alexej Vasilčenko (CLJ).
     
    56:53
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Traktor se dostal do přečíslení dvou proti jednomu, které perfektně načasovanou přihrávkou vyřešil Glinkin, KONSTANTIN PANOV už měl relativně snadnou práci a poslal puk za záda Šilina! Asistence: Anton Glinkin.
     
    43:15
    Avangard právě vstřelil branku!
    Velká nepříjemnost pro domácí, kteří vzápětí inkasují znovu. ANDREJ IVANOV se proháčkoval až před domácí klec a přeci jen puk propasíroval za Garnettova záda! Asistence: Sergej Širokov, Anton Kurjanov.
     
    42:09
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hosté ale vzápětí odpovídají a ještě drží naděje na obrat v dnešním zápase, DENIS KAZIONOV se se štěstím dostal až před Garnetta, jehož překonal povedenou backhandovou střelou! Asistence: Denis Kuljaš, Jevgenij Zubkov.
     
    40:56
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Co se nepovedlo ANTONU GLINKINOVI před malým okamžikem, daří se nyní. Šilin si nejprve poradil se střelou Bondareva od pravého mantinelu, tu však vyrazil pouze do míst, kde stál osamocený Glinkin, jenž napálil puk do hostující sítě! Asistence: Alexej Bondarev.
     
    39:20
    Traktor si zahraje přesilovou hru, vyloučen je Semjon Žerebcov (OMS) za hákování.
     
    36:05
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Hra ve čtyřech hráčích na obou stranách lépe svědčí domácím. Zavaruchin vybojoval puk u levého hrazení, poslal mezi kruhy na trestuhodně neobsazeného ANTONA GLINKINA, který vystřihl perfektní forhendový blafák a navýšil tak vedení domácích již na dvě branky! Asistence: Alexej Zavaruchin.
     
    34:38
    Vyloučení na obou stranách, hosté totiž přehnali důraz na brankovišti, kde Semjon Žerebcov (OMS) doslova sestřelil domácího brankáře. Za domácí obdržel trest Jevgenij Katičev (CLJ) oplácející předchozí faul hostí.
     
    31:55
    Hosté reagují změnou ve svém brankovišti, Karlssona střídá Oleg Šilin.
     
    31:55
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Necelé tři minuty stačily Čeljabinsku aby otočil průběh tohoto duelu, IGOR ČERKASOV zatáhl kotouč středem hřiště až za modrou čáru a střelou nad pravý Karlssonův beton poslal svůj celek do vedení! Asistence: Dmitrij Cybin.
     
    29:15
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Parádní trefa v podání domácího celku, když si ALEXEJ VASILČENKO sjel do prostoru levého kruhu, dostal přesný pas na hůl a z první poslal puk přesně do levého horního růžku hostující branky! Asistence: Anton Glinkin.
     
    28:25
    A další skvělý zásah Garnetta, před kterým se sám zjevil Růžička, domácí brankář ale vytasil perfektní zákrok lapačkou!
     
    24:44
    Dmitrij Sjomin (OMS) vyloučen za sekání, to byl důsledek vělkého tlaku domácích v poslední minutě.
     
    24:20
    Traktor však málem vytěžil z minima maximum, když se s kotoučem dostal mezi kruhy Zavaruchin a střelou zápěstím trefil tyč hostující branky!
     
    18:54
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hosté se v závěru první třetiny dostávají do vedení, když se střelecky prosazuje ANDREJ IVANOV! Asistence: Jevgenij Nurislamov, Sergej Širokov.
     
    09:06
    První přesilová hra dnešního zápasu, vyloučen je Roman Berdnikov (OMS) za nedovolené bránění, což znamená dvě minuty početní výhody pro domácí tým.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 30. Vasilčenko (Glinkin), 32. Čerkasov (Cybin), 37. Glinkin (Zavaruchin), 41. Glinkin (Bondarev), 57. Panov (Glinkin), 60. Abdullin (Garnett, Čistov) – 19. Ivanov (Nurislamov, Širokov), 43. Kazionov (Kuljaš, Zubkov), 44. Ivanov (Širokov, Kurjanov), 59. Kuljaš (Širokov, Blaťák)


    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Danilišin) – Rjabykin, Bondarev, Borodkin, Katičev, Vasilčenko, Kondratěv, Klimontov, Chlystov – Glinkin, Zavaruchin, Panov – Gubarev, Sajustov, Abdullin – Čistov, Mokin, Valejev – Cybin, Kordjukov, Čerkasov.
    Avangard Omsk: Karlsson (32. Šilin) – Kuljaš, Pivcakin N., Ljamin, Nurislamov, Baranka, Blaťák, Poleščuk, Kuzmenko – Růžička, Pěrežogin, Sjomin – Kurjanov, Širokov, Ivanov – Žerebcov, Kalinin, Berdnikov – Rasskazov, Zubkov, Kazionov.

    Rozhodčí: Gamalej, Bukin – Parfjonov, Otmachov

    Diváci: 2.500
    bahis siteleri