Minnesota – Vancouver 2:5 (kon.) | NY Rangers – Philadelphia 3:1 (kon.) | Calgary – Anaheim 2:3 (kon.)
konec
Calgary Flames
2:3 (0:1, 2:0, 0:2)
Anaheim Ducks
Čtvrtek 27.03.2014, 03:15 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:41
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks se dostávají do trháku v samotném závěru utkání. Silfvelberg nahrál na modrou Robidasovi, jehož následnou střelu dokázal Rämö vyrazit na levou stranu, kde však zrovna byl ANDREW COGLIANO, který poslal kotouč do odkryté části domácí brány. Asistence: Stephane Robidas, Jakob Silfvelberg.
     
    45:32
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Kotouč se dostal na modrou čáru, kde vystřelil puk na Rämä Vatanen a puk srazil Šmíd na své brankoviště, kde se k němu nakonec protlačil MATHIEU PERREAULT, jenž pouze přistrčil puk do prázdné klece domácích. Asistence: Sami Vatanen, Patrick Maroon.
     
    39:35
    Calgary právě vstřelilo branku!
    A skutečně tlak Flames přinesl své ovoce v podobě druhé vstřelené branky. Kotouč se odrazil na modrou k Šmídovi, který napřáhnul ke střele, ale český obránce místo střely poslal puk na pravé křídlo, kde byl JIŘÍ HUDLER, jenž trefil odkrytou bránu Ducks. Asistence: Ladislav Šmíd.
     
    24:44
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Od modré čáry vystřelil Wotherspoon, jehož střelu ještě tečoval Westgarth, který jej poslal před bránu Anaheimu, kde se nakonec puk odrazil od BRIANA McGRATTANA za záda Hillera. Asistence: Kevin Westgarth, Tyler Wotherspoon.
     
    18:57
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks využívají přesilovou hru! NICK BONINO si vzal kotouč ve středním pásmu, kde mu nahrál Vatanen a hostující útočník vjel s kotoučem do útočného pásma, a tam nakonec se svou střelou trefil přesně pravý růžek domácí klece, a poslal tak hostující celek do vedení. Asistence: Sami Vatanen, Jonas Hiller.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 25. McGrattan (Westgarth, Wotherspoon), 40. Hudler (Šmíd) – 19. Bonino (Vatanen, Hiller), 46. Perreault (Vatanen, Maroon), 55. Cogliano (Robidas, Silfvelberg)


    Calgary Flames: Rämö (MacDonald) – Giordano, Brodie, Russell, Butler, Šmíd, Witherspoon – Glencross, Stajan, Hudler – Cammalleri, Backlund, Byron – Bouma, Monahan, Colborne – Westgarth, Galiardi, McGrattan.
    Anaheim Ducks: Hiller (Andersen) – Lindholm, Lovejoy, Sbisa, Robidas, Allen, Vatanen – Selanne, Getzlaf, Perry – Maroon, Perreault, Palmieri – Cogliano, Koivu, Silfverberg – Rakell, Bonino, Jackman.

    Rozhodčí: Jackson, Morton – Cvik, Wheler.

    Diváci: 19 289
    bahis siteleri