Granada – Levante 0:2 (kon.) | Real Betis – Malaga 1:2 (kon.)
konec
Granada CF
0:2 (0:0)
Levante UD
Pondělí 31.03.2014, 20:00 • Estadio Nuevo Los Cármenes, Granada • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Za následné protesty je "odměněn" také hostující kapitán Juanfran (LVN).
     
    90+4
    Závěr utkání je velmi vyhrocený. Za hokejový bodyček dostává žlutou kartu Murillo (GRN).
     
    89
    Levante právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto. Balon se dostal k hranici velkého vápna, kde se jej ujal PEDRO LOPÉZ. Hostující záložník poté s pomocí pravé tyči krásně navýšil vedení Levante.
     
    87
    Hostující družina střídá post za post. Barrala nahradí na hrotu Babá.
     
    85
    Buonanotte poslal do vápna ostrý centr, který nakonec uschoval Navas. Hostující brankář poté rozehrál protiútok, na jehož konci se ocitl David Barral. Zcela sám před Fernándezem ale nedokázal ve skluzu zakončit.
     
    83
    Granada využívá i poslední možnost střídání. El Arabiho nahradí na trávníku Ighalo. Pomůže družině v pruhovaném k vyrovnání?
     
    76
    El Arabiho centr z levé strany byl sražen na rohový kop. Jeho exekuce ale bude provedena až po dostřídání Levante. Místo Ivanschitze okusí atmosféru duelu Rodas.
     
    72
    Dnes aktivní Brahimi měl slušnou příležitost, nejprve získal pomocí své hlavy balon, poté se jej pokusil dopravit do branky. Projektil ale zamířil vysoko nad.
     
    71
    Buonanotte se prohnal na pravé straně až do vápna, kde mu ale velmi obětavě padl pod nohy hostující muž s rukavicemi. Navas poté s rozehrávkou nespěchal.
     
    70
    Domácí podruhé střídají. Místo Nyoma naskočí do hry Pitti.
     
    65
    Další střídání, tentokráte na straně Levante. Rubéna Garciu nahradí Pedro Lopéz.
     
    62
    Domácí posílají do hry čerstvé síly, Recia nahradí Buonanotte.
     
    61
    Hostující Barral (LVN) je potrestán za ostrý zákrok. Na trávníku přibývá důrazných soubojů.
     
    55
    Za "kosu" před velkým vápnem je potrestán David Navarro (LVN). Velká šance pro hosty, přámý kop z ideální pozice.
     
    52
    Rubén García viděl vyběhnutého Fernándeze, a tak se téměř z poloviny hrací plochy pokusil zakončit. Nechybělo mnoho a balon přistál v domácí branky. Nakonec si ale našel cestu pouze na její "střechu."
     
    48
    Levante právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou do vedení! Granada polevila v koncentraci, což jí stojí branku. Před brankou domácích nastal závar, ve kterém se nejlépe zorientoval nikým nehlídaný DAVID NAVARRO. Obránce Levante poté přízemní ranou otevřel skóre.
     
    46
    Casadesús se ocitl ve slibné příležitosti, zcela sám před Fernándezem ale selhal. Domácí brankář ránu přizvedl na rohový kop. Ani ten se ale hostujícímu celku nepodařilo zužitkovat.
     
    43
    Za neohrabaný zásah je potrestán El Arabi (GRN).
     
    41
    Obrovská šance Levante, Rubén García obdržel balon, který ze středu hrací plochy ihned napálil na bránu. Fernández ale vynikajícím zákrokem zabránil brance. Následný rohový kop žádné nebezpečí nepřinesl.
     
    30
    První velká šance, Brahimi se na hranici velkého vápna uvolnil, udělal dva kroky a zamířil do pravého horního rohu branky. Navas byl ale na svém místě a balon lapil.
     
    21
    Poprvé v utkání se bude žlutit. Za ostrý skluz zezadu je "odměněn" Rubén García (LVN). Domácí fotbalista se nakonec zvedá z hrací plochy a bude pokračovat ve hře.

    Libor Kucza

    Branky: 48. D. Navarro, 89. P. López

    Karty:   43. El Arabi (GRN), 90+4. Murillo (GRN) – 21. Rubén García (LVN), 55. D. Navarro (LVN), 61. Barral (LVN), 90+4. García Juanfran (LVN)


    Granada CF: R. Fernández – Nyom (C) (70. Piti), Angulo, Coeff, Murillo – F. Rico, Iturra, Recio (62. Buonanotte) – Brahimi, El Arabi (83. Ighalo), Riki.
    Náhradníci: Karnezis – Maínz, Foulquier, Buonanotte, Piti, Fatau, Ighalo.

    Levante UD: Navas – D. Navarro, Vyntra, García Juanfran (C), El Adoua – Diop, Rubén García (65. P. López), Ivanschitz (76. Rodas), Simão, V. Casadesús – Barral (87. Babá).
    Náhradníci: Javi Jiménez – Rodas, Karabelas, P. López, Xumetra, da Silva Pinto, Babá.

    Rozhodčí: Álvarez – Gallego, Barranco

    Diváci: 15 338
    bahis siteleri