Myjava – Zlaté Moravce 0:0 (kon.)
konec
TJ Spartak Myjava
0:0 (0:0)
FC ViOn Zlaté Moravce
sk Úterý 01.04.2014, 19:00 • Štadión Myjava • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    90
    Center domácich do šestnástky, brankár Kuciak vyskočil po lopte, chytil ju no Štefan Pekár ho kopol, loptu brankár stratil, domáci sa už tešili z šance, no rozhodca píska faul.
     
    82
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Lukáš Bruško, prichádza Frederik Bílovský.
     
    80
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Pavol Kosík, prichádza Ľubomír Urgela.
     
    80
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Lukáš Kováč, prichádza Márius Charizopulos.
     
    79
    Na opačnej strane sa po dlhej dobe dostali do útoku aj domáci, Kosík dostal loptu do šestnástky, bol v rýchlosti, vystrelil na bránu, no skvelý Kuciak mu zmenšil strelecký uhol a loptu zachytil!
     
    74
    Peter Šulek získava ako prvý hráč zápasu žltú kartu za potiahnutie za dres.
     
    70
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Filip Oršula, prichádza Denis Duga.
     
    67
    Obrovská šanca, Peter Mazan dostal krásnu prihrávku pred bránku, kde bol úplne sám, veľká chyba domácej obrany, no Mazan netrafil bránu!
     
    60
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Martin Pribula, prichádza Peter Mazan.
     
    57
    Oravík poslal center, ktorý je domácimi odvrátený, loptu ale získal Martin Chren, ten okamžite asi z 20 – 25 metrov vypálil tvrdú strelu po zemi k tyči, no brankár Solnička výborne vyrazil strelu!
     
    52
    Tak konečne sme videli aj strelu, pred šestnástkou dostal prihrávku Pavelka, prešiel s ňou pár metrov aby si vylepšil pozícii a zakončil k bližšej tyči. Solnička sa natiahol po lopte, ktorá šla po zemi a šla aj mimo.
     
    47
    Filip Oršula sa výborne dostal po narážačke z krídla až do šestnástky, z vzdialenosti asi 6 metrov vyskúšal strelu k bližšej tyči, tá vyzerala nebezpečne, bola ale zblokovaná.
     
    45
    Veľmi pekne prenikol cez obrancu Myjavy Lukáš Kováč, nabral rýchlosť v protiútoku, pred šestnástkou vystrelil k bližšej tyči, no brankára Solničku neprekvapil a ten chytá loptu do náručia.
     
    38
    Veľká šanca na úvodný gól stretnutia, Kováč posiela pred šestnástkou z krídla center na Karola Pavelku, hráč Zlatých Moraviec mal výbornú šancu, jeho hlavička ide ale trestuhodne veľa! Azda najväčšia šanca zápasu, keď mal pred sebou Pavelka len prázdnu bránu.
     
    32
    Martin Babic vyskúšal priamu strelu, tá bola v múriku zblokovaná, aj tak ale smerovala do bránky, zmenila teda aj smej, čo mohlo Solničkovi urobiť problém, lopta ale bola pomalá a brankár ju chytá do náručia!
     
    25
    Domáci odvrátili roh a Uršula ide dopredu, prešiel cez dvoch hráčov, lopta mu ale už ušla, možno tomu chýbala ešte väčšia rýchlosť, Kuciak ale výborne vybehol, inak by Pribula aj vystrelil v šestnástke.
     
    21
    Veľmi dobre sa dostala Myjava do útoku, už bola v šestnástke, prišla zadovka na Štefana Pekára, ktorý bol presne na hranici šestnástich metrov, jeho strela ale ide vedľa brány, Kuciak nemusí zasahovať.
     
    9
    Trocha sa čakalo na priamy kop, Bruško z asi 20 metrov vyskúšal strelu, ktorá vôbec nebola zlá a zastavila ju horná tyč bránky Zlatých Moraviec!

    Lukáš Rusňák

    Branky:

    Karty:   74. Šulek (MYJ)


    TJ Spartak Myjava: Solnička – Častulín, Černáček, Kumančík, Bruško (82. Bílovský) – Marček, Daniel, Šulek, Pekár – Oršula (70. Duga), Kosík (80. Urgela).
    Náhradníci: Belic – Beňo, Neoveský, Bílovský, Duga, Kováč, Urgela.

    FC ViOn Zlaté Moravce: Kuciak – Pavlenda, Pintér, Chren, Chrappan – Kováč (80. Charizopulos), Pribula (60. Mazan), Orávik, Babic, Bolinha – Bernáth.
    Náhradníci: Novota – Majerník, Candrák, Mazan, Charizopulos, Szabó, Hadžič.

    Rozhodčí: Ježík, Benko, Brendza, Vlk

    Diváci: 1191
    bahis siteleri