Barcelona – Atlético 1:1 (kon.) | Manchester Utd. – Bayern 1:1 (kon.)
konec
FC Barcelona
1:1 (0:0)
Atlético Madrid
Úterý 01.04.2014, 20:45 • Camp Nou (Barcelona) • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Sosa podkopl Neymara a uviděl žlutou kartu. Jedna z posledních šancí Katalánců na skórování přichází právě nyní.
     
    86
    Perfektní ránu Lionela Messiho znovu vytáhl z brankové čáry Thibaut Courtois! Hosté budou brankáři velmi děkovat, belgický mladík je nyní opět zachránil od inkasovaného gólu!
     
    80
    Jediný střelec hostujícího týmu v dnešním zápase Diego je oceněn za svůj zákrok proti Busquetsovi žlutou kartou.
     
    77
    V zápase končí také hostující Arda Turan, který si s odchodem ze hřiště dává opravdu na čas. Místo něj na trávník vlétl Cristian Rodriguez.
     
    74
    A rázem mohla Barcelona také vést! Obrana Atlética nyní hodně zmatkuje, čehož mohl využít Andreas Iniesta, který z hranice šestnáctky vyslal milimetrovou střelu k levé tyči! Hosté mohou děkovat Courtoisovi, který udržel jejich remízové naděje!
     
    71
    Barcelona právě vstřelila branku!
    A dvacet minut před koncem se startuje de facto od nuly! Rychlá kombinační akce Barcelony skončila kolmicí Iniesty na rozběhnutého NEYMARA, který ranou z první na vzdálenější tyč nedal Courtoisovi žádnou šanci – 1:1!
     
    71
    Za ohlušujícího pískotu opouští hrací plochu David Villa, obranné řady hostí vyztuží Sosa.
     
    69
    Přichází druhá výměna na straně katalánského týmu, Cesc Fabregas má pro dnešek padla, s nepříznivým stavem se pokusí něco udělat Alexis Sánchez.
     
    63
    Courtois měl dnes poprvé šanci prokázat své kvality! Xavi Hernandéz se totiž akrobaticky opřel do skákajícího míče pravačku, ránu kapitána Barcelony ale hostující gólman konečky prstů vyškrábl mimo tři tyče!
     
    58
    A Barcelona to ví, začínají ji totiž docházet nervy. Za zbytečný zákrok uviděl žlutou kartu Jordi Alba.
     
    57
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Tak to byla neuvěřitelná dělovka, kterou vystřihl hrdina hostujícího týmu DIEGO! Právě tento hráč napřáhl několik metrů za šestnáctkou a nekompromisním způsobem uklidil balon do bližší šibenice! Brankář Pinto může pouze nechápavě kroutit hlavou – 0:1!
     
    56
    Dnes poprvé se bude žlutit také na straně katalánského klubu, za ostrý faul na Diega viděl žlutý kartónek od rozhodčího Andres Iniesta.
     
    52
    Na žluté karty vedou hosté již 5:0, za držení Iniesty byl označen také Juanfran.
     
    45+2
    David Villa napřáhl z hranice pokutového území k nadějně vyhlížející střele, Pinto musel plachtit vzduchem a ránu hostujícího útočníka vytěsnit mimo tři tyče!
     
    44
    A máme zde třetí žlutou kartu na straně hostujícího týmu, potrestán je za faul proti Messimu Arda Turan.
     
    37
    Neymar nyní dostal zezadu pořádně naloženo od Gabiho, kapitán Atlética za svůj zákrok uviděl od rozhodčího žlutou kartu.
     
    30
    A to již také neplatí! Po zranění Piquého končí v dnešním zápase také nejobávanější střelec Atlética Diego Costa, kterého nahradí na zbylých zhruba šedesát minut Diego.
     
    26
    Costa zatím nemá svůj den, za což mohli hosté draze zaplatit! Zbytečná ztráta darovala balon Messimu, který ho ihned posunul do šestnáctky na Iniestu! Domácí hráč měl na kopačce vedení, jeho zakončení na zadní tyč ale na poslední chvíli zastavil skluzem Godín!
     
    19
    Koke zbaštil Neymarovi kličku i s navijákem, zastavit ho poté pochopitelně musel faulem. Německý sudí již k němu spěchá se žlutou kartou v ruce.
     
    12
    A opravdu dochází kvůli zranění Gerarda Piquého ke střídání, na hrací plochu musí Marc Bartra. To je jistá nepříjemnost pro domácí hned ve dvanácté minutě prvního čtvrtfinále.
     
    5
    Tak a mohlo se měnit skóre! Hrubou chybu předvedl u odkopu brankář Pinto, který namazal míč na nohu Turana. Záložník Atlética následně našel v šestnáctce Davida Villu, který z dobré pozice jen o centimetry minul levou tyč domácí branky!

    Petr Dejnožka

    Branky: 71. Neymar (Iniesta) – 57. Diego (Gabi)

    Karty:   56. Iniesta (BAR), 58. Alba (BAR) – 19. Koke (ATM), 37. Gabi (ATM), 44. Turan (ATM), 52. Torres Juanfran (ATM), 80. Diego (ATM), 90+2. J. Sosa (ATM)


    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 6:3.
    FC Barcelona: Pinto – Alba, Mascherano, Piqué (12. Bartra), Dani Alves – Fábregas (69. A. Sánchez), Busquets, Xavi (C) – Iniesta, Messi, Neymar.
    Náhradníci: Olazábal – Bartra, Adriano, Song, Roberto, A. Sánchez, Pedro.

    Atlético Madrid: Courtois – Filipe, Miranda, Godín, Torres Juanfran – Tiago, Gabi (C), Koke, David Villa (71. J. Sosa), Turan (77. C. Rodríguez) – D. Costa (30. Diego).
    Náhradníci: Aranzubia – Alderweireld, Insúa, M. Suárez, C. Rodríguez, Diego, J. Sosa.

    Rozhodčí: Brych – Borsch, Lupp (všichni Německo)
    Středa 09.04.2014
    bahis siteleri