Balticflora Teplice – Sparta 4:0 (kon.) | Tango Brno – Helas Brno 7:3 (kon.) | Chrudim – Slavia 7:0 (kon.)
konec
FK Chrudim
7:0 (5:0)
SK Slavia Praha
Pátek 04.04.2014, 20:30 • Sportovní hala, Chrudim • Play-off Futsal ligy
     
    39:57
    Ránu Antonína Hrdiny opět skvěle vyrazil brankář Žďánský!
     
    34:46
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Nabídnutou situaci domácí hráči skvěle využívají, míč si postavil DENTINHO a poslal ho neomylně do levé šibenice – 7:0!
     
    34:45
    Šestý akumulovaný faul připsal na konto Slavie Petr Oliva, který si za to nejen vysloužil žlutou kartu, ale také nabídl Chrudimi penaltu!
     
    34:23
    Koudelka posunul míč na Žďánského, chrudimský gólman ho ukryl do své náruče. Sudí odpískali malou domů a nabídli tím hostujícímu týmu nepřímý volný kop. Jak s ním Slavia naloží?
     
    33:11
    Hosté se radovali ze vstřelené branky, podle rozhodčích ale míč nepřešel brankovou čáru! To Slavii velmi rozezlilo, nic s tím ale neudělá!
     
    32:14
    Max přiklepl míč na Michala Mareše, který dělovkou trefil břevno hostující svatyně!
     
    31:16
    Na hřišti se nám rázem přitvrdilo, rozhodčí trochu povolili metr, čehož hráči ihned využili. Penalta na jedné či druhé straně není rozhodně nereálná.
     
    29:36
    Musíme ale uznat, že brankář Žďánský se v dnešním průběhu rozhodně nenudí. Tomáš Matějka tvrdou ranou mířil ke vzdálenější tyči, chrudimský gólman však znovu vyškrábl míč mimo tři tyče!
     
    27:48
    Průnik Martina Hrdiny zastavil Felipe skluzem, pří kterém se dotkl míče rukou. Okamžitě od rozhodčího vyfasoval žlutou kartu.
     
    25:26
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Jenže chvíli na to již hostující gólman Kučera ve druhém poločase kapituluje! Ukázkovou a rychlou kombinaci zakončil přesnou střelou před brankářem MATĚJ SLOVÁČEK, který se také zapsal ke dvougólovým střelcům – 5:0!
     
    21:29
    O mnoho blíže byl ke gólu Max, který z pravé strany napálil bližší tyč slavistické branky!
     
    19:07
    Na druhé straně Dentinho střelou ze středu hřiště orazítkoval pravou tyč Kučerovy branky!
     
    18:32
    Martin Hrdina vyslal od poloviny hřiště skrytou ránu z volného přímého kopu, Žďánský ji stěží vyškrábl mimo tři tyče!
     
    17:25
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Vzápětí se chrudimská hala raduje popáté! Nadýchaným centrem našel Felipe rozběhnutého MATĚJE SLOVÁČKA, který ze vzduchu uklidil balon do šibenice! Slavie v závěru prvního poločasu totálně odpadá – 5:0!
     
    16:04
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Máme zde druhého dvougólového střelce! Slováček rozehrál od postranní čáry přímo na DOUGLASE, který si nakročil a naprosto nekompromisně poslal balon do vzdálenější šibenice hostující klece – 4:0!
     
    14:59
    Time-out si vybral také kouč Chrudimi!
     
    13:44
    Slavia měla nebezpečnou příležitost, Chrudimští mohou poděkovat Jakubu Žďánskému! Olivovu ránu vyrazil domácí brankář pouze k JIndřichu Eisenreichovi, který míč ihned dorážel do sítě! Gólman ERA-PACKu však i jeho dorážku bravurně zlikvidoval!
     
    12:18
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí odskakují na rozdíl tří branek, hrdinou je znovu MICHAL MAREŠ, který obdržel balon od Dentinha a pohlednou patičkou propasíroval míč mezi nohama Kučery – 3:0!
     
    09:59
    Kouč Slavie reaguje na stoupající tlak Chrudimi oddechový časem!
     
    05:23
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Další hrubá chyba Slavie znamená také druhou branku ERA-PACKu! DOUGLAS bravurně obral o balon posledního bránícího hráče a po kličce brankáři již jenom dovezl míč do odkryté sítě – 2:0!
     
    03:24
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A nyní tu máme první branku devítinásobného mistra! Musíme ale říci, že si za něj mohou slavisté naprosto sami. Díky zmatkům v obraně dostal míč Rešetár téměř na brankovou čáru, křižnou přihrávkou našel před brankou stojícího MICHALA MAREŠE, který otevře střelecký účet čtvrtfinále – 1:0!
     
    00:16
    Hned po šestnácti vteřinách zápasu jsme mohli vidět první branku, Douglas však svojí střelou jen těsně minul vzdálenější horní růžek Kučerovy svatyně!

    Petr Dejnožka

    Branky: 3. Mareš M. (Rešetár), 5. Douglas, 12. Mareš M. (Dentinho), 16. Douglas (Slováček), 17. Slováček (Felipe), 25. Slováček (Felipe), 34. Dentinho (pen.)

    Karty:   27. Felipe (CHR) – 34. Oliva (SLA)


    FK Chrudim: Žďánský (Olinha) – Popelka, Max, Dentinho, Douglas, Rešetár, Felipe, Koudelka, Slováček, Mareš M.
    SK Slavia Praha: Kučera (Krajč) – Brychta, Žampa, Eisenreich, Hrdina A., Oliva, Novotný, Stibora, Hrdina T., Dvořák, Matějka

    Rozhodčí: Trlida, Kolbaba – Ježek
    bahis siteleri